zaba_gonia 01.10.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Domek pierwsza klasa. Się spisaliście dzięki marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 jak tylko się ubiore to pójdę i zrobię nie ubieraj sie leć w majtkach przeca wszyscy w pracy -nikt nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 jak tylko się ubiore to pójdę i zrobię nie ubieraj sie leć w majtkach przeca wszyscy w pracy -nikt nie zauważy ale ja nie mam majtek na sobie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ale ja nie mam majtek na sobie jeszcze a nie ....jak nie masz majtek to nie - przeciągi sa okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 poza tym dzieci w pracy mogą nie być... się napatoczy jedne z drugim i będzie... deprawować nieletnich )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a altanko-domek super... to taki prawie jak w historii rezydencji domek "ogrodnika" albo dla gości - proszonych czy nie, już nie pamiętam dobrze może proszonych bardziej bo dla nieproszonych były chyba piwnice albo lochy i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 01.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Gonia, domek rewelacja. Nam też się coś takiego w przyszłosci przyda. Ile to cacko kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Noo, ładnie się prezentuje Się odtruwałaś profesjonalnie Mnie tam jeszcze jakiegoś podesta brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wita Żabko Podoba mi się Wasza altanka Faktycznie, pracy przy niej mieliście sporo, ale warto było! Zaintrygował mnie ten związek pomiędzy lakiernikiem i piwem Może jakieś szersze wyjaśnienia I stosunkowo jak to się ma, czyli ile piwa na ile zużytkowanego lakieru Powiedz mi jeszcze proszę, co to za kafle są w łazience chłopców na górze? Chodzi mi o firmę i serię. Te ciemne to szary, czy grafit? Świetnie wygląda to polączenie P.S. Tylko majtki załóż, bo się przeziębisz. Ewa ma rację, przeciągi potrafią być okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 zaraz odpiszę, tylko pokażę wnętrze. .....altanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 W środku też super. I jakie czyste szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No, balety to będą w altance Parkiet do tańca jak się patrzy, nawet brejk densa będzie można odtańczyć Świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.10.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 no i nawet jak się wyleci z drzwiami to się o szybę nie pokaleczy człowiek... bardzo praktyczne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.10.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 witaj Żaba, dawno mnie nie było, myślałam że już nie piszesz bo odkąd sie wprowadziłaś to wcale do nas na grupę nie zaglądasz. Ale któregoś dnia postanowiłam poczytac na forum o kompostowniku i od razu wpadł mi do głowy MIRAS ha ha ha . Patrzę i własnym oczom nie wierzę . Żaba dziennik kontynuuje. Domek pięknieje. Kaktusowy ogródek cudeńko. Altanka pikna !!!! Ale naj naj to jest płotek. Taki właśnie chciałabym mieć z pięknymi sztachetami (już doczytałam gdzie je kupiłaś). Ale jeśli mogłabym prosić na prv o namiary ludka, który robił Ci te wszystkie metalowe elementy przęseł i bramę to będę bardzo bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ciebie i Twoich 3 chłopaków. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ŻABCIA - dziekuje za spełnienie mojego życzenia fajnie mi sie tydzień zaczął oczom nie wierzę ,że jest w niej tyyyyyyllllleee miejsca oglądam i oglądam i wciąz jestem pod wrażeniem pięknie .... k...a .... pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pozwolisz że skrytukuję domek altankę Wiesz o gustach i tak dalej ......... Ale, no właśnie, nie szkoda ogrodu na slumsy. Dla mnie osobiście stawianie takiego domku po to tylko żeby zrobić graciarnie to brak pomyślunku przy budowaniu domu i brak przewidywania odpowiedniego miejsca w domu na wszelkie ogrodowe akcesoria. Czytając o Twojej altance myślalam, że postawicie takie dwa w jednym tj altankę w której można w cieniu pnączy porozmyślać w połaczeniu z miejscem na grilla i małą pakamerą na zapleczu. A tak to dla mnnie niewypał . PS Nie gniewaj się za słowa krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Odlotowa ta altanka I nie zauważyłam, tego czego tam niby ma nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.10.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a co- szybek nie ma w komplecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ale masz cudny slums Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wiesz o gustach i tak dalej ......... Ale, no właśnie, nie szkoda ogrodu na slumsy. nie rozumiem ...czytam i nie rozumiem ....u żaby są slumsy? o co chodzi ? żaba - czy ja o czymś nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts