Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wita Żabko :D

Podoba mi się Wasza altanka :D Faktycznie, pracy przy niej mieliście sporo, ale warto było! Zaintrygował mnie ten związek pomiędzy lakiernikiem i piwem :wink: Może jakieś szersze wyjaśnienia :wink: I stosunkowo jak to się ma, czyli ile piwa na ile zużytkowanego lakieru :wink:

Powiedz mi jeszcze proszę, co to za kafle są w łazience chłopców na górze? Chodzi mi o firmę i serię. Te ciemne to szary, czy grafit? Świetnie wygląda to polączenie 8)

P.S. Tylko majtki załóż, bo się przeziębisz. Ewa ma rację, przeciągi potrafią być okrutne :wink:

witaj Żaba,

dawno mnie nie było, myślałam że już nie piszesz bo odkąd sie wprowadziłaś to wcale do nas na grupę nie zaglądasz. :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale któregoś dnia postanowiłam poczytac na forum o kompostowniku i od razu wpadł mi do głowy MIRAS ha ha ha :wink: :wink: :wink: .

Patrzę i własnym oczom nie wierzę . Żaba dziennik kontynuuje. Domek pięknieje. Kaktusowy ogródek cudeńko. Altanka pikna !!!! Ale naj naj to jest płotek. Taki właśnie chciałabym mieć z pięknymi sztachetami (już doczytałam gdzie je kupiłaś). Ale jeśli mogłabym prosić na prv o namiary ludka, który robił Ci te wszystkie metalowe elementy przęseł i bramę to będę bardzo bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam Ciebie i Twoich 3 chłopaków.

Agnieszka

Pozwolisz że skrytukuję domek altankę :wink:

Wiesz o gustach i tak dalej .........

Ale, no właśnie, nie szkoda ogrodu na slumsy. Dla mnie osobiście stawianie takiego domku po to tylko żeby zrobić graciarnie to brak pomyślunku przy budowaniu domu i brak przewidywania odpowiedniego miejsca w domu na wszelkie ogrodowe akcesoria.

Czytając o Twojej altance myślalam, że postawicie takie dwa w jednym tj altankę w której można w cieniu pnączy porozmyślać w połaczeniu z miejscem na grilla i małą pakamerą na zapleczu. A tak to dla mnnie niewypał :cry: .

PS Nie gniewaj się za słowa krytyki.