Marcel2000 08.07.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 oj myślę, że tylko ci się tak wydaje, niejednego faceta zakasowałabyś wiedzą o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.07.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Żabciu: fajnie się czyta... a w sumie to jaki projekt budujesz? podrzuć linka co? Ja tez mam wakacje - uczę informatyki... pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.07.2005 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Żabciu: fajnie się czyta... a w sumie to jaki projekt budujesz? podrzuć linka co? Ja tez mam wakacje - uczę informatyki... pozdrawiam Sylwia Ciesze się, że podoba Ci się mój dziennik Zaraz odwiedzę Twój A oto mój projekt: http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 08.07.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A domek już zbudowałeś? kilka - dla siebie jeszcze nie - ale jestem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ale mają sposoby Dobrze, ze zdradzili je przynajmniej wiadomo co nam grozi za podpadnięcie ekipie budowlanej Ale mam nadzieje , ze jednak nam to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witaj zabo_goniu O tych jajkach już słyszałam, ale kapelusz lub rura kanalizacyjna to prawdziwy NEWS, ciekawe jeszcze to, że nagle potem zaczynają ci ginąć materiały. Też, tak robią,a my potem na tutejszch zwalamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czyli trzeba życ w zgodzie z budowlańcami bo inaczej się nie oplaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Żaba widzę że postępy są gratulki czekam na zdjęcia A z budowlańcami miłe rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.07.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Gratulacje z wszystkich wymienionych powodów Ale zdjątka to już jakiś czas temu miały być!!!! Chcę oglądać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.07.2005 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Gratulacje z wszystkich wymienionych powodów Ale zdjątka to już jakiś czas temu miały być!!!! Chcę oglądać!!! Tak bardzo chciałam dzisiaj zrobić, ale wyładowały się baterie w moim aparacie.. .Podładowałam i jak dojechaliśmy na budowę, lunęło z nieba. Same przeszkody... Ale jutro na pewno(????) się uda!!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.07.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Obiecanki..cacanki...Ale zdięcia..MAJĄ JUTRO BYĆ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.07.2005 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Obiecanki..cacanki...Ale zdięcia..MAJĄ JUTRO BYĆ!!!!!! TAK JEST!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 09.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Żaba, no idziesz jak burza.... ja również czekam na zdjęcia Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 i ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością, a tak a pro po chłopcy już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.07.2005 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 i ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością, a tak a pro po chłopcy już są. Są! Moje ryjki kochane. W ostatnią noc na obozie musieli nieźle szaleć, bo starszy zasnął na meczu (oglądasz?), a młodszy już chrapie..... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Fajnie jak dzeciaki wracają z wakacji a jak są w domu to człowiek narzeka ludzka przekornośc Czekam oczywiście na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Zdjęcia piękne domek rośnie bardzo ładnie Kominek łóżko już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 No zabo_goniu co za piękny widok, ale noramlnie sesja zdjęciowa wypadła super i widać jaki porządeczek w pomieszczeniach budowlana ekipa pedantów razem z mężem ostro Wam kibicujemy bo idziemy łeb w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Dzięki dziewczyny! Budowa stanęła na 2 tyg, bo wysychają podciągi. A ekipa budowlana zostawiła straszny syf Sprzątaliśmy w sobotę... Mamy czas na załatwianie materiałów na strop. Pozdrowienia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Dzięki dziewczyny! A ekipa budowlana zostawiła straszny syf Sprzątaliśmy w sobotę... Ekipa nie zostawia syfu - ekipa znaczy swój teren. Inna ekipa widzi, że teren zajęty i się nie pcha, a tak zepsuliście ich przecę i kto wie czy jak wrócą nie zastaną innej obcej ekipy na swoim terenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts