Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabka, co Twoj komputer pisac nie chcial? Moj tez czasami nie chce, ale to Stefcio winien jest, :D bo zapluje mi klawiature i kleja sie literki :lol: a ostatnio od czyszczenia juz sie troche psuje i spacja nie zawsze dziala.... :roll:

Jak patrze na to co pisalas, to jakby moj Stefcio u Ciebie goscil. :p

Wracaj no tutaj do nas, bo bez Ciebie jakos zimowo sie robi, brrr.... :roll:

Żaba, a ja dzisiaj widziałam się z Mamoniami :D . Kiedy do nas przyjedziesz?

Wiem wiem.... 8) 8) 8)

Olcia na pewno jakoś się zgadamy. Najpierw muszę byc pewna, ze wyzdrowiałam :roll:

ruda1 witam Cie ciepło w moich komenatrzach i dziękuję za miłe słowa. Zaraz zerknę jak jest u Was :D

mayland tak sie cieszę z Twoich opinii. Czuje się naprawde wyrózniona :p :oops: Całuski

Cześć zaba, ratuj :roll:

Powiedz mnie głupiutkiej jak Wy macie zrobiony zsyp na pranie, plizzzzzzz :D :D

Kasiu po prostu zostawiliśmy otór w stropie a następnie panowie wykończeniowcy obłozyli to płyta osb. Nie jest to jakies super wykonanie, ale tanie i najważniesze że praktyczne.

Na poczatku wzięlismy firmę, która robi takie zsypy. Al echceli za wszytsko 1500 zł więc zrezygnowaliśmy. Goraco namawaiam Cię do zrobieni atakiego zsypu. Naprawde to wygodne rozwiązanie.

Pozdrawiam :D

a teraz cos na poważnie-/

jaki kolor macie okien i z jakiej firmy????

poszukujemy czegoś podobnego, wasze wydają mi się dość jasne i takie "ciepłe"...

podaj prosze producenta, kolor i ew. jak widzisz ich jakość jak narazie??

a.

Te okna sa firmy Rózański. Saładne ,ale niepolecam. Juz złożyłam chyba 3 reklamacje na drzwi balkonowe . Sa nieszczelne i nierówne.

A kolor ram to złoty dąb.

Pozdrwaiam

Witam,

nie sposób wyrazić zachwytu nad Waszym domkiem, gratuluję gustu i smaku. Tylko pozazdrościć..

Goniu wyczytałam ze malowaliscie płotek - sztachetki Pinia sadolina, ale mogłabys zdradzić czy to byl Sadolin Classic, czy Sadolin Extra - lakierobejca?

Bardzo mi sie podoba Wasza kostka wokól domu... Zdradzisz co to jest?

Z gory dziekuje, pozdrawiam i podziwiam :)

Witaj :D

To Sadolin Extra lakierobejca impregnująca

Kostka staromiejska EHL

Dziękuję i pozdrawiam :D

No to znalazłaś dobrego stolarza. Piekne rzeczy Ci zrobił. Opłacało się szukać i wykazać troche cierpliwości. Podłoga fajnie wyglada z tym szerokim pasem drewna.

Żaba a jak podłączacie ten wąż? do gniazdka tak jak np. lampki? Czy jest włączany włącznikiem? Wąz pewnie odpadł bo się nagrzał i klej puścił :-? Pomysł z podświetleniem bardzo mi się podoba. Daj koniecznie znać jak rozwiążecie ten problem.

Zaba co to za puste doniczki na oknie? :wink: Czyżbyś szykowała się wiosną do sadzenia kwiatków? :lol: :wink:

Aaaa zapomniałam napisać o zasłonce :lol: Ja nie lubie takich tradycyjnych upieć w oknach dlatego podobają mi się te Twoje pomysły :lol:

I musze sie do czegoś przyznać. Kupiłam sobie takie niewiadomo co w kremowym kolorze na szelkach w jakieś kffffiotki wyszyte. No niby do tego domu ale nie mam pojęcia do którego pokoju :lol: Ot chwila słabości i brak cierpliwości by móc wreszcie zamieszkać :lol: Namiastka domu to miała być :oops:

Mayland..

To i ja Ci się do czegos przyznam... :roll:

Kilka tygodni temu znalazłam w jakims sklepie firanke na wyprzedaży..taka kremowa..w krateczkę na szeleczkach :x :x :x .

Nie wiem dlaczego ją kupiłam :o :o

Jak ją przystawiłam do okna to doszłam do wniosku, że ona pasuje do wiejsciej kuchni a nie do mojego domu :roll: :-?

Po prostu totalny niewypał :oops: :lol: :lol: :lol:

Kupiłam ją bo była tania ??? :o :roll: :oops: :lol:

a ten waż sietlny podłączony był do kabli, które celowo tam pociągneliśmy. zapala sie na ścianie przy wejściu do salonu.

Myślimy zeby zrobic głębsze korytko, albo dokleić do tego stopni ajakąś listewke aby ukryć wąż. Pomyślimy..

• 2 weeks później...