zaba_gonia 09.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 O!!!!!!!! Ile kometarzy Jak fajni epoczytac że ktoś tęskni Obecni eni ejetsem w formi e, qwiec odpisz eniebaem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Zabka, co Twoj komputer pisac nie chcial? Moj tez czasami nie chce, ale to Stefcio winien jest, bo zapluje mi klawiature i kleja sie literki a ostatnio od czyszczenia juz sie troche psuje i spacja nie zawsze dziala.... Jak patrze na to co pisalas, to jakby moj Stefcio u Ciebie goscil. Wracaj no tutaj do nas, bo bez Ciebie jakos zimowo sie robi, brrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Żaba, a ja dzisiaj widziałam się z Mamoniami . Kiedy do nas przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Zaba wracaj juz, no, dosyc tego urlopowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Zaba wracaj juz, no, dosyc tego urlopowania... Jestem Własnie szyję zasłony i wciągnęło mni etak bardzo jak Ole biżuteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Żaba, a ja dzisiaj widziałam się z Mamoniami . Kiedy do nas przyjedziesz? Wiem wiem.... Olcia na pewno jakoś się zgadamy. Najpierw muszę byc pewna, ze wyzdrowiałam ruda1 witam Cie ciepło w moich komenatrzach i dziękuję za miłe słowa. Zaraz zerknę jak jest u Was mayland tak sie cieszę z Twoich opinii. Czuje się naprawde wyrózniona Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2007 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Cześć zaba, ratuj Powiedz mnie głupiutkiej jak Wy macie zrobiony zsyp na pranie, plizzzzzzz Kasiu po prostu zostawiliśmy otór w stropie a następnie panowie wykończeniowcy obłozyli to płyta osb. Nie jest to jakies super wykonanie, ale tanie i najważniesze że praktyczne. Na poczatku wzięlismy firmę, która robi takie zsypy. Al echceli za wszytsko 1500 zł więc zrezygnowaliśmy. Goraco namawaiam Cię do zrobieni atakiego zsypu. Naprawde to wygodne rozwiązanie. Pozdrawiam a teraz cos na poważnie-/ jaki kolor macie okien i z jakiej firmy???? poszukujemy czegoś podobnego, wasze wydają mi się dość jasne i takie "ciepłe"... podaj prosze producenta, kolor i ew. jak widzisz ich jakość jak narazie?? a. Te okna sa firmy Rózański. Saładne ,ale niepolecam. Juz złożyłam chyba 3 reklamacje na drzwi balkonowe . Sa nieszczelne i nierówne. A kolor ram to złoty dąb. Pozdrwaiam Witam, nie sposób wyrazić zachwytu nad Waszym domkiem, gratuluję gustu i smaku. Tylko pozazdrościć.. Goniu wyczytałam ze malowaliscie płotek - sztachetki Pinia sadolina, ale mogłabys zdradzić czy to byl Sadolin Classic, czy Sadolin Extra - lakierobejca? Bardzo mi sie podoba Wasza kostka wokól domu... Zdradzisz co to jest? Z gory dziekuje, pozdrawiam i podziwiam Witaj To Sadolin Extra lakierobejca impregnująca Kostka staromiejska EHL Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Zabo kiedy beda fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Zabko, wielkie dzięki i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 mayland tak sie cieszę z Twoich opinii. Czuje się naprawde wyrózniona Całuski Znaczy się ukradzione paski mogę wiosną u siebie kłaść na domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Żaba kurcze coś długo ten stolarz u Ciebie siedzi a fotek nima Doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Żaba kurcze coś długo ten stolarz u Ciebie siedzi a fotek nima Doczekać się nie mogę Mówisz...masz A te pasy se maluj do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Fiu fiu, ładna ta podłoga A porucznkia to na jakimś bliższym zdjęciu nie masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No to znalazłaś dobrego stolarza. Piekne rzeczy Ci zrobił. Opłacało się szukać i wykazać troche cierpliwości. Podłoga fajnie wyglada z tym szerokim pasem drewna. Żaba a jak podłączacie ten wąż? do gniazdka tak jak np. lampki? Czy jest włączany włącznikiem? Wąz pewnie odpadł bo się nagrzał i klej puścił Pomysł z podświetleniem bardzo mi się podoba. Daj koniecznie znać jak rozwiążecie ten problem. Zaba co to za puste doniczki na oknie? Czyżbyś szykowała się wiosną do sadzenia kwiatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Aaaa zapomniałam napisać o zasłonce Ja nie lubie takich tradycyjnych upieć w oknach dlatego podobają mi się te Twoje pomysły I musze sie do czegoś przyznać. Kupiłam sobie takie niewiadomo co w kremowym kolorze na szelkach w jakieś kffffiotki wyszyte. No niby do tego domu ale nie mam pojęcia do którego pokoju Ot chwila słabości i brak cierpliwości by móc wreszcie zamieszkać Namiastka domu to miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Mayland.. To i ja Ci się do czegos przyznam... Kilka tygodni temu znalazłam w jakims sklepie firanke na wyprzedaży..taka kremowa..w krateczkę na szeleczkach . Nie wiem dlaczego ją kupiłam Jak ją przystawiłam do okna to doszłam do wniosku, że ona pasuje do wiejsciej kuchni a nie do mojego domu Po prostu totalny niewypał Kupiłam ją bo była tania ??? a ten waż sietlny podłączony był do kabli, które celowo tam pociągneliśmy. zapala sie na ścianie przy wejściu do salonu. Myślimy zeby zrobic głębsze korytko, albo dokleić do tego stopni ajakąś listewke aby ukryć wąż. Pomyślimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Fiu fiu, ładna ta podłoga A porucznkia to na jakimś bliższym zdjęciu nie masz ?? Kasiu tylko z tyłu..intersuje Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ktos prosil o zdjecie zaslon z bliska... nie wiem kto to byl ale pisze jak slyszalam... Reszta pikna jest i w ogole....ale czy nie za przyjemnie w tym kibelku.., mozna tam siedziec i siedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Zabka co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Zabka co u Ciebie? No właśnie, co słychać? Uzależniłam się już chyba od twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts