zaba_gonia 10.12.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czy ja wiem czy wiocha ot taki niewielki zagajnik. czyli jednak wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 czy ja mam jakieś zwidy czy co chwilę zdjęcia się w dzienniku zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czy ja wiem czy wiocha ot taki niewielki zagajnik. czyli jednak wiocha pomysł bardzo dobry, panel bardzo ładny ale trochę gryzie się z wypoczynkiem tym nie obłożonym a i dlaczego jest on tak wsunięty na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.12.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czy ja wiem czy wiocha ot taki niewielki zagajnik. czyli jednak wiocha pomysł bardzo dobry, panel bardzo ładny ale trochę gryzie się z wypoczynkiem tym nie obłożonym a i dlaczego jest on tak wsunięty na ścianę? Masz rację Olu. Ten stary wypovczynek jest do wymiany..zdecydowanie.. A wsunięty jest za ściane dlatego, zę nie znosimy na siebie patrzeć siedząc przed tv lub kominkiem Słup skutecznie nas oddziela i jest boooosssko.... A tak na seriotak jest, bo ze przed nim na ścianie między oknami stoi telwizor i było za blisko. Teraz mamy problem z tym wypoczynkiem, bo miał był być naroznik...a zresztą za dużo tłumaczenia. Po prostu telweizor miał stać koło kominka i tam mieliśmy zaplanowane. Ale wyglądało to fatalnie. Maja rację projektamci odradzając stawianie tv obok kominka. W zwiazaku z tym telewizor stanał na innej ścianie i przez ten słup nie bardzo można ustawić narożnik. Będą 2 kanapy... I co qmasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wierzę Ci na słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.12.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witaj Żabko to może ja się wypowiem w tej materii..., no cóż, jestem zdecydowanie na NIE i mam nadzieję, że to ten panel jest tylko chwilowo; że była taka potrzeba Ja podobnie jak Ty uważam, że fajnie wygląda to pomieszczenie bez drzwi oddzielających wiatrołap od salonu, ale gdybyście się jednak na nie zdecydowali to może pomyśl o drzwiach przesuwnych... Mam nadzieję, że nie weźmiesz mi tej krytyki za złe, ale masz taki piękny domek...a tu nagle te brzozy ni z gruchy, ni z pietruchy Pozdrawiam. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.12.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzięki Magdo. Wcale się nie gniewam. Drzwi przesuwne rzeczywiści ebyły w planie, ale cena nas powoliła na kolana..a potem w trakcie montazu szafy wnekowej zapomnieliśmy o tym, żeby zostawić miejsce na kaseton... Może rzeczywiście te brzozy tu nie pasują...pomysle o czyms innym..a może bambus? Póki co posiedzę w zagajniku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja bym poszła w pomarańcz taki jak masz na ścianach czy tam inaczej nazywający się ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.12.2007 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja bym poszła w pomarańcz taki jak masz na ścianach czy tam inaczej nazywający się ten kolor to dobry pomysł Olu Poszukam czegoś w takim ceglastym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Do tych przecieranych płytek trudno bedzie cos dobrać z tkaniny bo są takie eleganckie z tą ich poświatą. A moze tafla szkła mlecznego ale z ażurowym prześwitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja tez pomyslalam , ze taki panel z szyby mlecznej swietnie by tam pasowal nic nie mam do twoich zaslonek , ale gryza mi sie z..twoja dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.12.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 dziewczyny, to rzeczywiście mogłoby wyglądac super, tak elegancko, ale... musiałabym przymocować na stałe do sufitu i do podłogi. bo ta szyna nie utrzymałaby tego. Wiecie co, babeczki..ale przeciez moge zamontowac coś takiego na szynach jak drzwi w szafie przesuwanej i zrobić taką ruchomą ściankę,... Dzięki za pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 myslalam wlasnie o takim systemie jak w szafach lzejsza od szyby jest pleksi (chyba tak sie to mowi czy pisze ) aczkolwiek szyba to szyba ...Francja elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Żaba pewnie znasz te Ikeowskie panele do szaf.... Takie szklane lub pleksi we wzory kwiatowe. Tło mleczne a wzory przeźroczyste. Ja zamierzam dołazienki zamówić taką folię mleczną we wzory przeźroczyste na okno do łazienki. Przykleja się to wielokrotnie bez problemu i fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.12.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Drzwi przesuwne rzeczywiści ebyły w planie, ale cena nas powoliła na kolana..a potem w trakcie montazu szafy wnekowej zapomnieliśmy o tym, żeby zostawić miejsce na kaseton... A gdyby te drzwi zamontować od strony salonu. Wyobrażam sobie, że takim systemem komadora dałoby radę: np. listwa przy suficie i listwa na podłodze i wstawić w nie fronty, np. z lacobelu w kolorze ceglanym. No w każdym razie, tutaj pasuje coś o jednolitej powierzchni bo te brzozy wprowadzają chaos i burzą harmonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Żabciu, nie spiesz się. Masz na razie brzózki i fajnie że rozdzieliłaś je szarym panelem. Gdy będziesz miała przypływ gotówki (a będziesz ), może pomyślisz o drzwiach ze spiekanego szkła? Przepuszczają światło, a na dodatek sama możesz zaprojektować wzór: http://www.witraz.com/, o np. takie (przesuwne): http://www.witraz.com/galeria/galeria_stapiane/stapiane_drzwi/skierniewice_drzewi/skierniewice.html Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To ja się wypowiem...Po prostu CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Sloneczko bardzo ładne te drzwi ze szkła. Podejrzewam, że kosztuja conajmniej kilka tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 żabciu śledzę Twoje zmagania z domkiem bardzo szczegółowo ale te brzózki to chyba "za dużo dobrego" nie pasują do Twojego wnętrza zupełnie i tak u Ciebie dużo się dzieje przynajmniej jak dla mnie , ja bym dała te przegrody w zupełnie neutralnej kolorystyce,świetny pomysł ktoś miał z matowym szkłem lub pleksi , ja bym dała na pewno coś jasnego bo kolorystykę, ścian, płytek, kominka dodatków masz bardzo ciemną , daj w to wnętrze trochę jasnych plam............mam nadzieje że nie zrobiłam Ci przykrości moja krytyką ale czuje do Ciebie sympatię i robię to z dobrego serca.............pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Żaba jakbyś nie wiedziała co z tymi brzozami zrobić po tych naszych wypocinach forumowych to wiesz, brzoza dobrze sie w kominku pali Pewnie chałupy nie ogrzejesz całą zimę ale... kilka miłych chwil możesz spędzić A na brzozy Cię zapraszam do mnie. Przed domem mam kilka olbrzymich starych brzóz Posiedzimy na tarasie i posłuchamy jak szumią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts