Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ja wiem czy wiocha :roll: ot taki niewielki zagajnik.

czyli jednak wiocha :o :o :o :lol:

:lol:

pomysł bardzo dobry, panel bardzo ładny ale trochę gryzie się z wypoczynkiem tym nie obłożonym

a i dlaczego jest on tak wsunięty na ścianę?

Masz rację Olu. Ten stary wypovczynek jest do wymiany..zdecydowanie..

A wsunięty jest za ściane dlatego, zę nie znosimy na siebie patrzeć siedząc przed tv lub kominkiem Słup skutecznie nas oddziela i jest boooosssko.... :wink: :lol: :lol: A tak na seriotak jest, bo ze przed nim na ścianie między oknami stoi telwizor i było za blisko. Teraz mamy problem z tym wypoczynkiem, bo miał był być naroznik...a zresztą za dużo tłumaczenia. Po prostu telweizor miał stać koło kominka i tam mieliśmy zaplanowane. Ale wyglądało to fatalnie. Maja rację projektamci odradzając stawianie tv obok kominka. W zwiazaku z tym telewizor stanał na innej ścianie i przez ten słup nie bardzo można ustawić narożnik. Będą 2 kanapy...

I co qmasz? :roll: :wink:

Witaj Żabko :)

to może ja się wypowiem w tej materii..., no cóż, jestem zdecydowanie na NIE i mam nadzieję, że to ten panel jest tylko chwilowo; że była taka potrzeba :roll:

Ja podobnie jak Ty uważam, że fajnie wygląda to pomieszczenie bez drzwi oddzielających wiatrołap od salonu, ale gdybyście się jednak na nie zdecydowali to może pomyśl o drzwiach przesuwnych... :)

Mam nadzieję, że nie weźmiesz mi tej krytyki za złe, ale masz taki piękny domek...a tu nagle te brzozy ni z gruchy, ni z pietruchy :o :o :o

Pozdrawiam.

Magda

Dzięki Magdo.

Wcale się nie gniewam.

Drzwi przesuwne rzeczywiści ebyły w planie, ale cena nas powoliła na kolana..a potem w trakcie montazu szafy wnekowej zapomnieliśmy o tym, żeby zostawić miejsce na kaseton... :-?

Może rzeczywiście te brzozy tu nie pasują...pomysle o czyms innym..a może bambus?

Póki co posiedzę w zagajniku :wink: :lol: :lol:

pozdrawiam :D

dziewczyny, to rzeczywiście mogłoby wyglądac super, tak elegancko, ale...

musiałabym przymocować na stałe do sufitu i do podłogi. bo ta szyna nie utrzymałaby tego. :roll: :-?

Wiecie co, babeczki..ale przeciez moge zamontowac coś takiego na szynach jak drzwi w szafie przesuwanej i zrobić taką ruchomą ściankę,...

Dzięki za pomysł! :D

Żaba pewnie znasz te Ikeowskie panele do szaf.... Takie szklane lub pleksi we wzory kwiatowe. Tło mleczne a wzory przeźroczyste. Ja zamierzam dołazienki zamówić taką folię mleczną we wzory przeźroczyste na okno do łazienki. Przykleja się to wielokrotnie bez problemu i fajnie wygląda :wink:

Drzwi przesuwne rzeczywiści ebyły w planie, ale cena nas powoliła na kolana..a potem w trakcie montazu szafy wnekowej zapomnieliśmy o tym, żeby zostawić miejsce na kaseton...

A gdyby te drzwi zamontować od strony salonu. Wyobrażam sobie, że takim systemem komadora dałoby radę: np. listwa przy suficie i listwa na podłodze i wstawić w nie fronty, np. z lacobelu w kolorze ceglanym. :roll:

No w każdym razie, tutaj pasuje coś o jednolitej powierzchni :) bo te brzozy wprowadzają chaos i burzą harmonię. :)

Żabciu, nie spiesz się. Masz na razie brzózki i fajnie że rozdzieliłaś je szarym panelem.

Gdy będziesz miała przypływ gotówki (a będziesz :)), może pomyślisz o drzwiach ze spiekanego szkła? Przepuszczają światło, a na dodatek sama możesz zaprojektować wzór: http://www.witraz.com/, o np. takie (przesuwne):

http://www.witraz.com/galeria/galeria_stapiane/stapiane_drzwi/skierniewice_drzewi/skierniewice.html

Co Ty na to?

żabciu

śledzę Twoje zmagania z domkiem bardzo szczegółowo ale te brzózki to chyba "za dużo dobrego" nie pasują do Twojego wnętrza zupełnie i tak u Ciebie dużo się dzieje przynajmniej jak dla mnie , ja bym dała te przegrody w zupełnie neutralnej kolorystyce,świetny pomysł ktoś miał z matowym szkłem lub pleksi , ja bym dała na pewno coś jasnego bo kolorystykę, ścian, płytek, kominka dodatków masz bardzo ciemną , daj w to wnętrze trochę jasnych plam............mam nadzieje że nie zrobiłam Ci przykrości moja krytyką ale czuje do Ciebie sympatię i robię to z dobrego serca.............pozdrawiam

Żaba jakbyś nie wiedziała co z tymi brzozami zrobić po tych naszych wypocinach forumowych to wiesz, brzoza dobrze sie w kominku pali :wink: :lol: :lol: Pewnie chałupy nie ogrzejesz całą zimę ale... kilka miłych chwil możesz spędzić :wink: :lol:

A na brzozy Cię zapraszam do mnie. Przed domem mam kilka olbrzymich starych brzóz :lol: Posiedzimy na tarasie i posłuchamy jak szumią :wink: :lol: