Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co?

Nie będę juz więcej nic pokazywała :evil: :evil: :evil:

Człowiek sie stara, wymyśla, kombinuje, chce być oryginalny...

A co otrzymuje w zamian???

SAMĄ KRYTYKĘ :x :x :x

żartowałam :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak naprawdę to myślę, ze jesteście extra. :D :D

Przeciez moglibyście napisać, ze jest pięknie i żebym te brzozy tak zostawiła i pękać ze śmiechu przed monitorem. A ja nieświadoma niczego zapraszałabym gości do " zagajnika" :oops: :lol: :lol: :lol: ....

Od początku nie bardzo mi się podobało. Miras i Kamil od razu mnie wyśmiali :oops: Teraz już wiem na pewno, zę te brzozy to niewypał. W sklepie wygladąły super, ale w moim wnętrzu nie psuja i juz. :roll:

DZIĘKUJĘ WAM za szczerość :D

Zastanawiam się nad tymi przepięknymi szklanymi drzwiami, które pokazała Słoneczko. Dowiem się ile kosztują. Co do drzwi pzresuwnych z waitrołapu, to ni emogą odsuwać się na ściane w salonie bo są tam włączniki i programatory.

Na razie ten panel zostanie. Wymienie tylko te brzozy na gładka ceglasta tkaninę, tak aby pasowało do ścian .

A potem pomyślimy...

A może zamiast tego parawanu postawic wysoką komodę za kanapą.... :roll:

Żabo, zrób w tym miejscu ściankę z piaskowanych szybek, takich jak ma Rezi.

:wink: Może z innym wzorem. Są super.

Chcę taką w podświetlaną wnękę przy schodach, tylko gdzie ja na prowincji znajdę piaskowaną szybę

rzuc linka plisss , bo pewnie znajde :roll: :D

Słoneczko te kafelki sa w mojej łazience przy sypialni.

Braze interesowały chyba te w kuchni i przedpokoju. Juz znalaząlm ( link jest na poprzedniej stronie). :D

A ja mysle że niewysoka komoda to super pomysl. Zasloni was jak będziecie siedziec na kanapach a jednocześnie nie zamknie przestrzeni od góry. Jeszcze zeby pasowała do tej ładnej kuchni :roll: Mnie np komódki do pokoju dziennego robił facet od mebli kuchennych, dzieki czemu mam w tym samym kolorze co kuchenne. moze i tobie by cos ładnego zrobili. W dodatku taka komoda na cos na pewno sie przyda. A zasłonki moze uda sie przenieś do innego pokoju gdzie lepiej by sie prezentowaly? Masz o czym mysle żaba

:roll: Niestety, przejrzałam całą galerię Reziego i nie znalazłam tych zdjęć. Nie pamiętam, może były wklejone we Wnętrzach. Może inni forumowicze, pamiętają?

Poszukam jeszcze. Jak znajdę dam znać. Moim zdaniem, Jego drewniane ramki z szybą piaskowana są PRIMA :wink:

• 2 weeks później...

Niech te Święta tak wspaniałe,

będą całe jakby z bajek.

Niechaj gwiazdka z nieba leci,

niech Mikołaj tuli dzieci.

Biały puch niech z nieba spada,

niechaj piesek w nocy gada.

Niech choinka pachnie wszędzie,

no i radość wokół będzie.

http://images26.fotosik.pl/129/d90b5d96d1373a60.jpg

Pozdrawiam

Sonika

http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie.