Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Zajebiste 8) Też na nie zwróciłam uwagę 8) :oops: :lol: :lol: Wyglądasz rewelacyjnie!!! :lol:

Żabo czy ja juz pisałam, że bardzo mi się podoba Wasz dom i to jak borykacie się z codziennymi problemami i cieszycie każdą chwilą radosci? :wink: :lol:

:D :D :D Dziękuję Ci kochana!!!!!!!!!!

To prawda, cieszymy się kazdym dniem w nowym domu. A teraz gdy jestem juz zdrowa ( odpukać....) jeszzce bardziej :D

No, no Zabka nie chwalilas sie, ze take nowe fotki umiescilas... :D Zwlaszcza to jedno co tak facetow bedzie przyciagac... 8)

celowo je zamieściłam 8) :wink: :oops: :lol:

Żabo, żabo piszszszszsz

ale coooooooooooooooooooo???

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajna ta chatka Ci wyszła Żabko :D

andre!!!!!!!!!!! a gdzie Ty sie podziewałeś??? :roll: :roll: :roll:

Wszytsko ok?

Powiedz mi jeszcze jakim kolorem malowałaś te pasy na graficie ściany w salonie i czyja produkcja. Czy kolor jest bardziej w róż czy morel - zdjęcia moga troszkę przekłamywać. Być może podawałaś już nazwę, ale nie mogę odnaleźć - wybacz, jeśli po raz kolejny będziesz musiała odpowiadać na to same pytanie :wink: :oops:

ten kolor jest taki ceglasty..ni pomarańczowy, ni morelowy...bardzo mi się podoba :D

Na pewno to Tikurila ( nie wiem ja k to sie pisze) Wybierałam go z wzornika..Postaram się poszukac numer...

I za nic nie przepraszaj :wink: :D

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza specjalnie dla Ciebie przeglądałam swoje komenatrze, bo pamiętałam, ze kiedys komus podawałam symbole. I znalazłam na 43 stronie to..

Salon pomalowany jest farba Tikkurila ( malarze są zachwyceni jej jakością) Ciemny to L 487, jasny J 485

niestety symbolu tej pomaranczowej barwy nie mam.. :-? :roll:

• 2 weeks później...

nie ma sprawy :) wiesz, będę miała zebrę w jednej z łazienek :D bardzo mi się podobają te płytki a Twoja łazienka przekonała mnie do nich ostatecznie. Już kupione, od miesiąca czekają w pełnej gotowości na swój dzień :)

a tynk zewnętrzny też mi chodzi po głowie kawa z mlekiem, beż, wanilia... tylko jakoś nie mogę znaleźć tego jedynego odcienia, który by mnie chwycił za serce.. :( i raz jestem za beżem a raz za wanilią...może coś co znajdziesz to będzie właśnie TO??

Pozdrawiam serdecznie

Jola

witam kłaniam się właścicielce cudnego domku, kuchnia mnie ujeła jest suuuper ale pytanko mam odnośnie wymiarów kuchni bo takie rozwiązanie jest rewelacja tylko jak to wyjdzie rozmiarowo :roll: chodzi mi o metraż kuchni (pomieszczenia).

Witam :D

juz biegnę mierzyć...

wróciłam...

ściana pod oknem 3,6 m

odległość do barku od okna 3m

odległośc od okna do stopnia w salonie 5 m

cześć

Jestem cichym czytaczem Twojego dziennika a jeszcze bardziej ogladaczem zdjęć pięknego domku.

W ostatniej wypowiedzi pozytywnie pisałaś o kominku z płaszczem. Jeżeli możesz to napisz ile was kosztowała instalacja kominkowo- płaszczowa i instalacja gazowa. U siebie taż zamierzam mieć takie rozwiązanie - kocioł gazowy oraz kominek z płaszczem wodnym.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

dorota

PS Czy możesz wrzucić zdjecie waszego kominka?