YaMarzena 10.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Zaba, fajny masz ten domek Kominek bomba, a łóżko już kupiłaś? Ja też będę budowała z Porothermu, więc sobie chociaż popatrzyłam na te śliczne czerwone ściany Niech Ci pogoda sprzyja, a podciągi namakają! Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ciekawe czy moje słupy też będą musiały schnąc dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2005 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ciekawe czy moje słupy też będą musiały schnąc dwa tygodnie Pewnie nie! Mój szef celowo robi takie długie przerwy (niby na schnięcie...), bo pracuje wtedy na innych budowach. Już nam powiedział, ze dach będzie.....w pażdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 To mnie trochę pocieszyłaś, ale jutro jak będę na budowie zapytam dla pewności To Wam współczuje, takiego tempa A wiedzieliście że tak będzie, a może się Wam nie spieszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 To mnie trochę pocieszyłaś, ale jutro jak będę na budowie zapytam dla pewności To Wam współczuje, takiego tempa A wiedzieliście że tak będzie, a może się Wam nie spieszy ? Na początku byliśmy źli, ale teraz nam to odpowiada. Mamy czas odsapnąć po kolejnych etapach. I zaplanować finanse.....W sumie i tak w tym roku planowalismy tylko stan surowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 A ekipa budowlana zostawiła straszny syf Sprzątaliśmy w sobotę... to widzę, że obie miałyśmy pracowitą sobotę. Ja na razie syf omijam szerokim łukiem... może posprzątam innym razem. Tymczasem dziwi mnie powiekszajaca sie ilość męskich, czarnych skarpet suszących się na brzozie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ale masz piękną podłogę w sypialni, cała w obłokach.Inwestorskie zdjęcie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 .... więc doglądam na bieżąco i płacę rachunki. Czyli jesteś Ministrem Finansów - zupełnie tak jak ja. Tyle, że u mnie w perspektywie dziura budżetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Na początku byliśmy źli, ale teraz nam to odpowiada. Mamy czas odsapnąć po kolejnych etapach. I zaplanować finanse.....W sumie i tak w tym roku planowalismy tylko stan surowy..... Jesli tak to wszystko wporządku i powolutku do przodu A potem od wiosny ruszycie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2005 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Na początku byliśmy źli, ale teraz nam to odpowiada. Mamy czas odsapnąć po kolejnych etapach. I zaplanować finanse.....W sumie i tak w tym roku planowalismy tylko stan surowy..... Jesli tak to wszystko w porządku i powolutku do przodu A potem od wiosny ruszycie dalej Mam taką nadzieję, ale w życiu, wiadomo, nic nie jest na pewno..... Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 U Ciebie to prace ida jak burza, a u mnie... Żababa, wy się za rok wprowadzacie prawda.. Tfu, tfu! Co ja gadam, na te świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2005 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 U Ciebie to prace ida jak burza, a u mnie... Żababa, wy się za rok wprowadzacie prawda.. Tfu, tfu! Co ja gadam, na te świeta Za rok! Marne szanse.... Wszystko zależy od pracy mojego męża...(U Ciebie zona, a u mnie mąż finansuje budowę...) Nie ukrywam, że b. bym chciała Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Na pewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Żaba - obiecany prezent dla Ciebie http://aggi.photosite.com/~photos/tn/204_348.ts1098042080999.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Żaba - obiecany prezent dla Ciebie http://aggi.photosite.com/~photos/tn/204_348.ts1098042080999.jpg Jeszcze raz dziękuję! Jeszcze w pościeli??? Często przychodzi do Twojego łóżka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.07.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Tak naprawdę to inwentarz mojej siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dach poszedl do wyceny i narazie czekam.Nie zmienia to faktu ,że trzeba pilnować cen poszczególnych elementów a dachówka ze względu na ilość robi cenę.Buziaki długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dach poszedl do wyceny i narazie czekam.Nie zmienia to faktu ,że trzeba pilnować cen poszczególnych elementów a dachówka ze względu na ilość robi cenę. Buziaki długi A ile m2 ma Twój dach? Ja już mam kilka wycen mojego dachu, znajomy z hurtowni chce nam sprzedać Meindla 1.79 za szt. netto, a już gąsior np.19.68 (ok.170 sztuk). Całość wyszła ok.17.600. Dach 270m2 Ale niestety ta dachówka nie js=est barwiona w masie. Zresztą nam podoba się inny kształt, o którym kiedyś Ci pisałam( Meindl MZ5). Ciekawe, ile będzie kosztowała.... Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zaba - wyszlo Ci calkiem przyzwoicie. Powaznie! U mnie drozej, wiec nie bede sie chwalic z tych samych powodow, o ktore Ty sie obawialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Na budowie nic się nie dzieje, a i tak jeżdżę tam codziennie..... No jak nic a przecież mury dojżewają cały czas Co do ceny to się nie wypowiadam ale efekt jest całkiem dobry ba bardzo dobry W związku z powyższym, napiję się gingersa... Jakby zabrakło to proszę http://www.opakowania.com.pl/opakowania/foto/1gingers.jpghttp://www.opakowania.com.pl/opakowania/foto/1gingers.jpghttp://www.opakowania.com.pl/opakowania/foto/1gingers.jpghttp://www.opakowania.com.pl/opakowania/foto/1gingers.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts