aniawmuratorze 06.02.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 cześć Żabko przeczytałam cały Twój dziennik łaaaaał ale się naczytałam super dom. mampewną prośbę jeśli możesz wrzuć foty zsypu jak wykończone to jest na dole i górze; ciekawi mnie czy nie zatrzymuję się rzeczy po drodze; mam mniejsze dzieci i zsyp przy takiej ilości prania będzie zbawieniem; oby nie przyszło im do głowy spuszczać coś innego niż pranie dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Żaba, tak sobie pomyslałam , ze skoro te cycki ci urosły to moze ty tez... jak Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Żaba, tak sobie pomyslałam , ze skoro te cycki ci urosły to moze ty tez... jak Olka o kurde... idę zrobić test dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 cześć Żabko przeczytałam cały Twój dziennik łaaaaał ale się naczytałam super dom. mampewną prośbę jeśli możesz wrzuć foty zsypu jak wykończone to jest na dole i górze; ciekawi mnie czy nie zatrzymuję się rzeczy po drodze; mam mniejsze dzieci i zsyp przy takiej ilości prania będzie zbawieniem; oby nie przyszło im do głowy spuszczać coś innego niż pranie dzięki pozdrawiam Aniu dziekuję! A co do tego zsypu to własciwie nie mam się czym chwalić, bo nie jest jeszcze wykończony. Wygląda tak jak na fotkach zamieszczonych w moim dzienniku. W srodku jest zwykła płyta osb ( stona sliską do wewnątrz). Mimo że zsyp nie jest duzy, to nic się nie zatrzymuje. Jest natomiast problem innego rodzaju...trzeba non stop zmuszac moje chłopiska, zęby łaskawie tam wrzucali swoje brudne rzeczy. Zazwyczaj sa na podłodze koło łózka.. Pozdrawiam ps. Aniu nie rób za duży, bo jeszcze Twoje dzieci pomyśla że to ślizgawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeśli chodzi o docieplenie, to my nie będziemy nic takiego robić, tylko tynk nam radzili połozyć 5 cm warstwę wełny dla wyrównnia powierzchni a przy okazji uszczelni się dodatkowo scianę...zobaczymy jeszcze co zrobimy.. dorcha sprawdź pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzięki za opis dzieciaki pierwsze co to będą kombinować czy nie da się zjechać Jak same się nie zmieszczą to pewnie lalki będą szybkim ślizgiem zjeżdżać w dół (oby tylko kota oszczędzono bo pies na pewno się nie zmieści ) Jeszcze Cię pomęczę sam syp jest w łazience czy za ścianą w inny pomieszczeniu ? Pozdrowionka gratuluję stronki na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam! Dom jest na prawde super, na pewno zaczerpne stad pare pomyslow Niestety nie jestem w stanie przebrnac przez tyle stron komentarzy a tam pewnie juz nieraz padly pytania jak moje dlatego jesli znajdziesz jednak chwilke to prosze o powtorke odpowiedzi. Pierwsze pytanie , chodzi mi o rolety zewnetrzne. To sa rolety nastawne? jaka jest ich wysokosc? tzn o ile zawezaja swiatlo okna? Kolejne pytanie o kafle w wiatrolapie, przedpokoju i kuchni jaka to firma i kolor i jak jest z utrzymaniem czystosci?? widac mocno wszytskie maziaje?? czy po umyciu nie widac mazow z mopa? Jakiej firmy sa drzwi wejsciowe?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 25.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Czytam i czytam i aż zacząłem się niepokoić Czego chcecie od moich (żabich) cycków, hę??? Sam je ukształtowałem, podtuczyłem i dbam o nie... wara mi od nich A swoją drogą... chyba na ósmej stronie znalazłem dziennik trzeba się zacząć znowu budować... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Żaba avatarek rewelacja!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Żaba avatarek rewelacja!!!!!!!!!!!! Co racja, to racja. Teraz eksponują się Żabie udka :D Miras? Też mamy się odczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Czytam i czytam i aż zacząłem się niepokoić Czego chcecie od moich (żabich) cycków, hę??? Sam je ukształtowałem, podtuczyłem i dbam o nie... wara mi od nich A swoją drogą... chyba na ósmej stronie znalazłem dziennik trzeba się zacząć znowu budować... pzdr Przecież my ich nie ruszamy, my tylko podziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Żaba, a ty tam slalom między tymi tujami uskuteczniasz? Żaba na damce wyglada boooosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.02.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Chciałabym się zapisać do klubu oczekujących na wiosnę. Ile wpisowe Pani Prezes? P.S. Bryka czadowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja mam nadzieję że to juz wiosna naprawdę!!! Co do rowera to bossssski. Ja chcę taki sam Kilka miesiecy temu juz sobie zamówiłam u męża, taki bardzo podobny do Twojego ale z koszykiem z przodu jeszcze Mam nim po zakupy jeździć jak zamieszkamy No i koniecznie z szerokim siodełkiem Niedługo mam imieniny. Ciekawe czy bedzie pamietał Chyba mu dyskretnie przypomnę wykorzystując małego posrednika-córke Wygladasz rewelacyjnie. Już pomijajac ten rower, naprawdę kwitnąco wygladasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Już pomijajac ten rower, naprawdę kwitnąco wygladasz! Żaba kwitnie, wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.02.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Już pomijajac ten rower, naprawdę kwitnąco wygladasz! Żaba kwitnie, wiosna idzie Widok dla oczu jakiegoś sprytnego "bociana" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Verunia, Słoneczko, Olkalybowa, mayland, DaroK dziękuje Wam z miłe komentarze Wiecie... nie wsyscy uwazają że wyglądam kwitnąco dzisiaj ns nazwał mnie krową...hahhah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Verunia, Olkalybowa, mayland, DaroK dziękuje Wam z miłe komentarze Wiecie... nie wsyscy uwazają że wyglądam kwitnąco dzisiaj ns nazwał mnie krową...hahhah W jego ustach to jak komplent. Jaka mu sie jakaś laska podoba to najpierw ja obrazi a potem stara się by miły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nawet sie wierszyka dorobiłaś To musi by miłośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam! Dom jest na prawde super, na pewno zaczerpne stad pare pomyslow Niestety nie jestem w stanie przebrnac przez tyle stron komentarzy a tam pewnie juz nieraz padly pytania jak moje dlatego jesli znajdziesz jednak chwilke to prosze o powtorke odpowiedzi. Pierwsze pytanie , chodzi mi o rolety zewnetrzne. To sa rolety nastawne? jaka jest ich wysokosc? tzn o ile zawezaja swiatlo okna? Kolejne pytanie o kafle w wiatrolapie, przedpokoju i kuchni jaka to firma i kolor i jak jest z utrzymaniem czystosci?? widac mocno wszytskie maziaje?? czy po umyciu nie widac mazow z mopa? Jakiej firmy sa drzwi wejsciowe?? Pozdrawiam Marta Dziękuje i odpowiadam.. dzwi wejściowe sa firmy ..jezzzuuu jak to było... coś na c chyba...ale siara ..nie moge sobie przypomnieć.. MAM !!!!!!!!!! Drzwi Cal . Polecam, sa solidne i szcelne i do tego ładne a rolety sa nadstawne ( chyba )..nie zawęzają świtała okna ,co najwyżej skracają, dlatego juz w trakcie stawiania murów powiększyliśmy otwory okienne A jezeli chodzi o kafle, to nie pamiętam za chiny, ale jak bardzo Ci zalezy to znajdę. Są prakyczne i jetsem z nich bardzo zadowolona. no brawo Żaba!! pomogłas kolezance jak cholera! Krowia żaba z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts