zaba_gonia 27.02.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nawet sie wierszyka dorobiłaś To musi by miłośc noo.. wierszyk prima sort! prawdziwa sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.02.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nawet sie wierszyka dorobiłaś To musi by miłośc noo.. wierszyk prima sort! prawdziwa sztuka Pochwal się gdzie można znaleźć tą "radosną twórczość" kolegi niespecjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 28.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 o tutaj http://forum.muratordom.pl/takie-tam-wierszyki,t124367.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 28.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Tylko nie bardzo zrozumiałam o co chodzi temu człowiekowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 żaba, co wy robicie tak długo z tym waleniem??? zamęczycie to biedne, niczemu niewinne zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Tylko nie bardzo zrozumiałam o co chodzi temu człowiekowi A już myślałam, że to ja taka głupia jestem i ni hu..hu.. nie kumam tego facia Żabcia, mam nadzieję, że walenie mają się dobrze !! Inaczej Green Peace Was rozniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.02.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? cholera, cholera, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? cholera, cholera, cholera To ja za ten okres tylko 100zl (doliczając twoje koszty drewna) więcej a prawie w kominku nie pale, wiec nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.02.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? cholera, cholera, cholera To ja za ten okres tylko 100zl (doliczając twoje koszty drewna) więcej a prawie w kominku nie pale, wiec nie jest tak źle czyli zapłaciłaś za gaz 1987 zł za 8 miesięcy? cholera, cholera, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.02.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 żaba, co wy robicie tak długo z tym waleniem??? zamęczycie to biedne, niczemu niewinne zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam! Kolejne pytanie o kafle w wiatrolapie, przedpokoju i kuchni jaka to firma... Pozdrawiam Marta Dziękuje i odpowiadam.. A jezeli chodzi o kafle, to nie pamiętam za chiny, ale jak bardzo Ci zalezy to znajdę. Są prakyczne i jetsem z nich bardzo zadowolona. no brawo Żaba!! pomogłas kolezance jak cholera! Krowia żaba z Ciebie przypomnij sobie, bo ja koleżance podesłałem namiary na kafelkarza i dobrze, żeby wiedział co będzie kleił, jeżeli będzie kleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.02.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 przypomnij sobie, bo ja koleżance podesłałem namiary na kafelkarza i dobrze, żeby wiedział co będzie kleił, jeżeli będzie kleił pod warunkiem że na takie się zdecyduje. ..juz ide szukac w fakturach Znalazłam.. płytki są firmy Argenta Mindem Antracita tu znajdziesz.. http://www.argentaceramica.com/web/ENG/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 zarabisty rower małaprzy okazji - a jak z obsługa kominka z PW? musiałaś sie naumieć to poskramiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 zaba gonia przeczytalam, że macie kominek z płaszczem i jak widać jestescie z niego zadowoleni - czy możesz podpowiedziec jakiej firmy? Jestesmy na etapie kiedy zastanawiamy sie czy wybrac rozwiązanie kominka z plaszczem.p.s oglądałam dziennik - sliczny dom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 zaba gonia z jakiego drewna zrobiliscie taras drewniany? Bardzo mi sie to podoba. Zastanawiałam sie tylko jak to będzie z uzytkowaniem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 wgrało mi sie kilka razy -przepraszam - nie moglam wykasaowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Żaba, wino dalej w kuchni leżakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 zaba_gonia dzieki bardzo odpowiedzi na moje pytanie i takie dogłębne przeszukiwanie zasobow domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts