ewa_zm 11.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Żaba, dawno sie tak nie zaczytałam. Fajny dom, gratuluje pomysłów i ich realizacji. Chyba parę pomysłów wpadło mi do głowy po obejrzeniu Twojego dziennika, może co niektóre wykorzystam u siebie.Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zaba kiedy bedzie nowy naroznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Zaba kiedy bedzie nowy naroznik? za około 5 tygodni. Wtedy zamieszczę biforaftery Żaba, dawno sie tak nie zaczytałam. Fajny dom, gratuluje pomysłów i ich realizacji. Chyba parę pomysłów wpadło mi do głowy po obejrzeniu Twojego dziennika, może co niektóre wykorzystam u siebie. Pozdrawiam, Ewa Ewa bardzo mi miło to czytać. Dziękuję Żaba, wino dalej w kuchni leżakuje no pewnie !!!!!!!!!! ale chyba nie myślisz, ze wciąż to samo zaba gonia przeczytalam, że macie kominek z płaszczem i jak widać jestescie z niego zadowoleni - czy możesz podpowiedziec jakiej firmy? Jestesmy na etapie kiedy zastanawiamy sie czy wybrac rozwiązanie kominka z plaszczem. p.s oglądałam dziennik - sliczny dom. Pozdrawiam Vanka my mamy CTM 18 KW. Sprawdza się znakomicie. Gdybym jeszcze raz budowała to z pewnościa nie zrezygnowałabym z kominka z PW. A jeżeli chodzi o taras to sa to deski bangikari ( kupione wCastormie). Żałuję że nie ma ich na całym tarasie. Sa ciepłe i ładne . Nie wiem jak będą wyglądąły po kilku latach..teraz nie narzekam Pozdrawiam zarabisty rower mała przy okazji - a jak z obsługa kominka z PW? musiałaś sie naumieć to poskramiać? Xena bezproblemowa. Nie ma się czego uczyć, pełna automatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Za 5 tygodni - czekam. Ciekawe gdzie wtedy bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Za 5 tygodni - czekam. Ciekawe gdzie wtedy bede. mam nadzieję ze w nowym domku Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czy ja wiem czy on juz taki nowy... Nowa to ja tam bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czy ja wiem czy on juz taki nowy... Nowa to ja tam bede. czy ja wiem czy Ty taka nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? cholera, cholera, cholera To ja za ten okres tylko 100zl (doliczając twoje koszty drewna) więcej a prawie w kominku nie pale, wiec nie jest tak źle czyli zapłaciłaś za gaz 1987 zł za 8 miesięcy? cholera, cholera, cholera u mnie też nie jest tragicznie ...bo od czerwca do marca zużyliśmy 1100 m3 gazu x 1,60 zł =1760 i to są zużycia wraz z ciepłą wodą ....co prawda nie ogrzewamy cały czas poddasza ale i tak jesteśmy zadowoleni z tego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czy ja wiem czy on juz taki nowy... Nowa to ja tam bede. czy ja wiem czy Ty taka nowa Nowa w sensie nowa a nie Nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Na dodatek, że domek superaśny, to jeszcze te rachunki Nie chcesz żabko sie zamienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 14.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 zaba gonia.....domek masz P I Ę Ę Ę Ę Ę Ę Ę K N Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ci nowi chyba mnie polubili. Robili mi nawet zdjęcia . Chciałam się troche popisać i udawałam, że gryze swojego brata i nawet trochę biegałam i robiłam zakręty jak na mnie patrzyli... Jak myślicie? Przeprowadzić się do nich??? Z poważaniem Sunia Droga Suniu Nawet się nie zastanawiaj - przeprowadzaj się Oni mają super domek , piękny ogród z krzaczkami - (będziesz mogła je podsikiwać) i fajową altankę gdzie będziesz się mogła schować w upalne dni A Dzumą i Sepsą się nie przejmuj - jak urośniesz to one będą miały problem Pozdrawiam Gala (sunia Secama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? cholera, cholera, cholera To ja za ten okres tylko 100zl (doliczając twoje koszty drewna) więcej a prawie w kominku nie pale, wiec nie jest tak źle czyli zapłaciłaś za gaz 1987 zł za 8 miesięcy? cholera, cholera, cholera u mnie też nie jest tragicznie ...bo od czerwca do marca zużyliśmy 1100 m3 gazu x 1,60 zł =1760 i to są zużycia wraz z ciepłą wodą ....co prawda nie ogrzewamy cały czas poddasza ale i tak jesteśmy zadowoleni z tego wyniku Dziewczyny, podbudowałyście mnie tymi cenami Wszyscy tak straszą, że trzeba conajmniej 5 tysięcy za gaz zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.03.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dziewczyny, podbudowałyście mnie tymi cenami Wszyscy tak straszą, że trzeba conajmniej 5 tysięcy za gaz zapłacić mnie też podbudowały A Żaby Post ...... Wiecie ile zapłaciłam za gaz ????????????? 878 zł . O nie! ani nie za dwa miesiące ani nawet za trzy. A teraz usiądźcie bo padniecie! 878 zł za 8 miesięcy! Kumacie???? Kominki z płaszcem wodnym to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! Spowodował całkowitą zmianę moich planów i teraz robię płaszczyk do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ci nowi chyba mnie polubili. Robili mi nawet zdjęcia . Chciałam się troche popisać i udawałam, że gryze swojego brata i nawet trochę biegałam i robiłam zakręty jak na mnie patrzyli... Jak myślicie? Przeprowadzić się do nich??? Z poważaniem Sunia Droga Suniu Nawet się nie zastanawiaj - przeprowadzaj się Oni mają super domek , piękny ogród z krzaczkami - (będziesz mogła je podsikiwać) i fajową altankę gdzie będziesz się mogła schować w upalne dni A Dzumą i Sepsą się nie przejmuj - jak urośniesz to one będą miały problem Pozdrawiam Gala (sunia Secama) Dzięki Gala Zostaniesz moją przyjaciołką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dziewczyny, podbudowałyście mnie tymi cenami Wszyscy tak straszą, że trzeba conajmniej 5 tysięcy za gaz zapłacić mnie też podbudowały A Żaby Post ...... Wiecie ile zapłaciłam za gaz ????????????? 878 zł . O nie! ani nie za dwa miesiące ani nawet za trzy. A teraz usiądźcie bo padniecie! 878 zł za 8 miesięcy! Kumacie???? Kominki z płaszcem wodnym to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! Spowodował całkowitą zmianę moich planów i teraz robię płaszczyk do kominka To bardzo dobra decyzja! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 zaba gonia.....domek masz P I Ę Ę Ę Ę Ę Ę Ę K N Y DZIĘĘĘĘĘĘĘ KI dzióbek napisał: Na dodatek, że domek superaśny, to jeszcze te rachunki Nie chcesz żabko sie zamienić? Ale ja kocham swój domek! Ty tez swój pokochasz dzióbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Droga Suniu. Pamiętaj, że w tym domu oprócz pięknego ogrodu z dużą ilością zieleni i kotów jest jeszcze żaba zwana przez innych Gonią . Koty pewnie były szczepione, ale czy ona też? Zresztą nieważne. Twardą musisz być więc się przeprowadzaj Jakoś sobie poradzisz przez te pierwsze kilka tygodni, a potem już Ci nikt nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.03.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Żaba, czy to kaukaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Droga Suniu. Pamiętaj, że w tym domu oprócz pięknego ogrodu z dużą ilością zieleni i kotów jest jeszcze żaba zwana przez innych Gonią . Koty pewnie były szczepione, ale czy ona też? D Marjucha to owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts