marjucha 17.03.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Droga Suniu. Pamiętaj, że w tym domu oprócz pięknego ogrodu z dużą ilością zieleni i kotów jest jeszcze żaba zwana przez innych Gonią . Koty pewnie były szczepione, ale czy ona też? Zresztą nieważne. Twardą musisz być więc się przeprowadzaj Jakoś sobie poradzisz przez te pierwsze kilka tygodni, a potem już Ci nikt nie podskoczy Marjucha to owczarek niemiecki Naprawdę owczarek niemiecki? Kurcze, a nie wygląda. Widzę, że bardzo zazdrościłaś Olce Bezana:wink: To ja poproszę pierwszego szczeniaka, który przyjdzie na świat w Waszym domu. Jakby ojcem był Bezan, to bym się nie pogniewał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Naprawdę owczarek niemiecki? Kurcze, a nie wygląda. Widzę, że bardzo zazdrościłaś Olce Bezana:wink: To ja poproszę pierwszego szczeniaka, który przyjdzie na świat w Waszym domu. Jakby ojcem był Bezan, to bym się nie pogniewał Pozdrawiam Marjucha , jakoś się umówimy z Olka i zorganizuje sie akcję pod kryptonimem "kopulejszyn" Bedziesz wybierał psiaka jako pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.03.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku Tym postem weszłaś na ośmiotysięcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku weź Ty mnie nie strasz, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku Tym postem weszłaś na ośmiotysięcznik No to trzeba sie napic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku Tym postem weszłaś na ośmiotysięcznik No to trzeba sie napic no to co ? przeprowadzka na rw czy do kawirani klubowej jak prawdziwe damy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.03.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Naprawdę owczarek niemiecki? Kurcze, a nie wygląda. Widzę, że bardzo zazdrościłaś Olce Bezana:wink: To ja poproszę pierwszego szczeniaka, który przyjdzie na świat w Waszym domu. Jakby ojcem był Bezan, to bym się nie pogniewał Pozdrawiam Marjucha , jakoś się umówimy z Olka i zorganizuje sie akcję pod kryptonimem "kopulejszyn" Bedziesz wybierał psiaka jako pierwszy Tylko co na to Olka. A właściwie Bezan Grunt to dobrze się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Naprawdę owczarek niemiecki? Kurcze, a nie wygląda. Widzę, że bardzo zazdrościłaś Olce Bezana:wink: To ja poproszę pierwszego szczeniaka, który przyjdzie na świat w Waszym domu. Jakby ojcem był Bezan, to bym się nie pogniewał Pozdrawiam Marjucha , jakoś się umówimy z Olka i zorganizuje sie akcję pod kryptonimem "kopulejszyn" Bedziesz wybierał psiaka jako pierwszy Tylko co na to Olka. A właściwie Bezan Grunt to dobrze się ustawić no racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku weź Ty mnie nie strasz, co???? Moze nie bedzie tak żle i kotom uda sie zdominowac suczke. Nie przeszkadzaj im w tym jak dopóki jest mała, bo jeśli będzie na odwrót to czeka cie gonitwa zwierzaków po kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 17.03.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Suczka owczarka niemieckiego i koty-skąd ja to znam I do tego skórzana kanapa Oj będziesz miała wesoło w domu Ale i tak sie zakochasz w tym psaiku Już się zakochała...a ja znowu w odstawkę i w nocy znowu będe miał dyżury jak z dziećmi, bo żaba nietomna... po przebudzeniu. Budzenie zaby to cały rytuał drapanie plecków, głaskanie ... prawienie komplementów żeby kąciki ust na cały dzień przykleić do uszu, no i kawa do łóżka Chyba, że kupię kojec dla zwierzyny: koty ,żaby i psy a może i ślimaka od Oli weźmiemy Razem się wyczochrają i będzie luzik Ciekawe czy wymyślili już imię? pzdr miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.03.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Chyba, że kupię kojec dla zwierzyny: koty ,żaby i psy a może i ślimaka od Oli weźmiemy Razem się wyczochrają i będzie luzik Ciekawe czy wymyślili już imię? pzdr miras Miras ten kojec dla zwierzyny to niezły pomsł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Chyba, że kupię kojec dla zwierzyny: koty ,żaby i psy a może i ślimaka od Oli weźmiemy Razem się wyczochrają i będzie luzik Ciekawe czy wymyślili już imię? pzdr miras Miras ten kojec dla zwierzyny to niezły pomsł Wy ze sobą nie gadacie w realu ? ups .... w Biedronce ? ....na żywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Słuchaj no!!!! Masz z ogromnym gustem urządzony dom; jesteś piękną kobietą a teraz dodatkowo będziesz miała cudowną sierściowatą kulkę pod tytułem owczarek niemiecki - czy Ty Kobieto masz jakieś wady do cholery Żabunia - sunia jest fantastyczna i zrób wszystko, żeby chciała się do Was przeprowadzić, no przekonaj ją jakoś, wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 qrde żaba piękny ryjek w domu się szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Słuchaj no!!!! - czy Ty Kobieto masz jakieś wady do cholery już nie ....cycki tez jej urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Słuchaj no!!!! - czy Ty Kobieto masz jakieś wady do cholery już nie ....cycki tez jej urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Słuchaj no!!!! - czy Ty Kobieto masz jakieś wady do cholery już nie ....cycki tez jej urosły Idę się pochlastać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.03.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Słuchaj no!!!! - czy Ty Kobieto masz jakieś wady do cholery już nie ....cycki tez jej urosły Idę się pochlastać... Normalnie tarzam się ze smiechu Dziewczyny jesteście boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Słuchaj no!!!! - czy Ty Kobieto masz jakieś wady do cholery już nie ....cycki tez jej urosły Idę się pochlastać... Normalnie tarzam się ze smiechu Dziewczyny jesteście boskie! tu nie ma nic do śmiania .....tu trza siąść przy piwku i to obgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts