Sonika 21.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzwon wesoło się rozlega,Pieśń potężna świat obiega.Oby serce też zostałonapełnione dzisiaj chwałąI tętniącym życiem wiosnyw Zmartwychwstania dzień radosny. http://images20.fotosik.pl/204/b9abe6467de40422.jpeg WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Zdrowych, wesołych,pogodnych i radosnych, Świąt Wielkanocnychhttp://1.1.1.4/bmi/kartki.net.pl/kartki/3/96.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Żabciu! http://astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://img529.imageshack.us/img529/4953/karxu3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A co ty żaba tak się nic nie odzywasz? W końcu macie u siebie tę suczkę? Wiem że szczeniak zabiera dużo czasu ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A co ty żaba tak się nic nie odzywasz? W końcu macie u siebie tę suczkę? Wiem że szczeniak zabiera dużo czasu ale bez przesady veruniu suczka będzie za tydzien. A ja kładę kolejne krawęzniki w ogrodzie, sieję, zrywam "kwasty" i cieszę się słońcem na tarsie. Można powiedzieć, że ta praca mnie pochłoneła Aaaaaaaaaaaa i ogrodników u sasiadki podglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A co ty żaba tak się nic nie odzywasz? W końcu macie u siebie tę suczkę? Wiem że szczeniak zabiera dużo czasu ale bez przesady veruniu suczka będzie za tydzien. A ja kładę kolejne krawęzniki w ogrodzie, sieję, zrywam "kwasty" i cieszę się słońcem na tarsie. Można powiedzieć, że ta praca mnie pochłoneła Aaaaaaaaaaaa i ogrodników u sasiadki podglądam... Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja jutro tylko do Opola ...na szczęście szerokości -zaba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja jutro tylko do Opola ...na szczęście szerokości -zaba!!!! a jak zaba skręci inaczej niż mruga .....ostrzeżenie powinno dotyczyć też .....Opolszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Będzie dobrze żaba, zobaczysz Ale tak w zasadzie to się cieszę, że mieszkam na Górnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wiecie co mi się śniło dzisiaj? że normalnie jeździłam Jezzzu jak ja się boję ze kogoś przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja jutro tylko do Opola ...na szczęście szerokości -zaba!!!! a jak zaba skręci inaczej niż mruga .....ostrzeżenie powinno dotyczyć też .....Opolszczyzny górnego śląska też ? i krakowa ? to może ewakuacja całej Polski południowej? eeeee.....juz nie róbmy z naszej żabki takiego ślimoka ...przecież na rowerze jeździ to trochę już sie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wiecie co mi się śniło dzisiaj? że normalnie jeździłam Jezzzu jak ja się boję ze kogoś przejadę a jak to będzie żaba jakas ???? Boszeeee.....toż to trauma na całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wiecie co mi się śniło dzisiaj? że normalnie jeździłam Jezzzu jak ja się boję ze kogoś przejadę to zamknij oczy i jedź tak jak Ci się śniło będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja jutro tylko do Opola ...na szczęście szerokości -zaba!!!! a jak zaba skręci inaczej niż mruga .....ostrzeżenie powinno dotyczyć też .....Opolszczyzny górnego śląska też ? i krakowa ? to może ewakuacja całej Polski południowej? eeeee.....juz nie róbmy z naszej żabki takiego ślimoka ...przecież na rowerze jeździ to trochę już sie zna taaa..pewnie że się znam teraz wiem,że jeździłam rowerem bez patrzenia na znaki drogowe, a może z patrzeniem, tylko że wówczas niewiele mi one mówiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wiecie co mi się śniło dzisiaj? że normalnie jeździłam Jezzzu jak ja się boję ze kogoś przejadę to zamknij oczy i jedź tak jak Ci się śniło będzie dobrze ok ! Będziesz płacił jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.04.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 krzywo, prosto... byle ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dobrze, ze nie mieszkam na dolnym śląsku , ale teściowa - ostrzec ją?? Pamiętaj żabko, żeby zachamować musisz zdjąć nogę z gazu i wjeżdżając na rondo skręcaj w zawsze w prawo Będzie dobrze, ważne aby instruktor był ok Powodzenia http://www.smog.pl/wideo/6360/nerwowy_instruktor/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts