Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rzaba bee dobrze zobaczysz

Niech Ci się ino nie pomylą pedały, pamiętaj:

1) z lewej = sprzęgło (trzeba na nie dusić jak się chce ruszać tym lewarkiem od biegów)

2) w środku = chamólec (nie trzeba wyjaśniać :wink: )

3) z prawej = gaz (czyli regulacja głośności, im bardziej dusisz tym głośniej, najlepszy efekt głośności występuje jak samochód masz na luzie)

a masz już obcykane jak te trzy pedały obsłużyć dwiema nogami? :lol: :lol: :wink:

Żabko mam pytanko. Okrutnie podoba mi się twoja podłoga w salonie, tak jak ty lubię ciemne ale boję o ślady i kurz łatwo widoczne na ciemnej podłodze. Napisałaś w swoim dzienniku, że masz deske barlinecką mutemeye, ale ja nie mogę takiej znaleść na stronach deski barlineckiej czy ta deska na pewno tak się nazywa? I czy zgodnie z zamierzeniem dobrze się użytkuje taką podłogę, nie widać na niej każdego śladu brudu? Z góry dziękuję za odpowiedź i powodzenia na drodze :D

heej żaba ..z tego prawka to sobie niektórzy :wink: żarty robią a ja mam takiego samego stresa ..zaczełam prawko i skończyć go nie mogę

ale za to rowerem to jeżdze tak przepisowo że hej :wink:

robie go i robie :wink: a najgorsze to że potrzebuje już go mieć bo niedługo będe zap.....ać z kopyta z siatami pełnymi zakupów jakieś 2 km

ŻABKO

do dnia dzisiejszego nie słyszałam żadnych komunikatów w radio ani w telewizji o utrudnieniach na drogach dolnego Śląska :wink: tak więc śmiem sądzić, że pierwsza jazda minęła znakomicie :lol: . Uwierz mi wszyscy będą Ci mówić, że jesteś świetnym kierowcą, o ile już Ci tego nie powiedzieli.

WIKI prezentuje się bardzo ładnie i wiesz co? Z jej minki wyraźnie widać, że bardzo jej się u Was podoba :lol: :lol: :lol:

ŻABKO

do dnia dzisiejszego nie słyszałam żadnych komunikatów w radio ani w telewizji o utrudnieniach na drogach dolnego Śląska :wink: tak więc śmiem sądzić, że pierwsza jazda minęła znakomicie :lol: .:

Renata27 słabo pamietam pierwszą jazdę.. :roll: :roll:

Prawdopodobnie byłam w ogromnym szoku :wink: :lol: :lol:

witam Cie serdecznie :p swietnie urządziłas sobie domek pogratulowac :p naprawde pieknie to wszystko wyglada :wink: buziaczki kamila

bardzo dziękuję :D Mieszka się znakomicie :D

Śliczna ta Wiki.

Idealnie pasuje do Bezana :wink:

też tak myślę.. 8) :wink:

heej żaba ..z tego prawka to sobie niektórzy :wink: żarty robią a ja mam takiego samego stresa ..zaczełam prawko i skończyć go nie mogę

hmmmm..czuję że czeka mni eto samo..niby jadę ale jakza dużo rzeczy trzeba na raz zrobić to wpadam w panikę i zjeżdżam na przeciwny pas ruchu :oops: :o :lol:

Żabko mam pytanko. Okrutnie podoba mi się twoja podłoga w salonie, tak jak ty lubię ciemne ale boję o ślady i kurz łatwo widoczne na ciemnej podłodze. Napisałaś w swoim dzienniku, że masz deske barlinecką mutemeye, ale ja nie mogę takiej znaleść na stronach deski barlineckiej czy ta deska na pewno tak się nazywa? I czy zgodnie z zamierzeniem dobrze się użytkuje taką podłogę, nie widać na niej każdego śladu brudu? Z góry dziękuję za odpowiedź i powodzenia na drodze :D

chyba źle napisałam nazwę. Ta deska to mutenye i była wówczas w ofercie. teraz rzeczywiście nie ma takiej na stronie. :roll: Ta podłoga dzięki temu, ze ma różne barwy jest bardzo praktyczna i szczerze polecam. Mam w sypialni venge i tej z kolei nie polecam, bo widac każdy pyłek i slady stóp.

Żaba, pamiętaj o lusterku zamontowanym na przedniej szybie.

Służy wyłącznie do poprawiania makijażu :D

Faceci twierdzą, że do oglądania kobitek na tylnym siedzeniu :wink: ale nie ma co dawać temu wiary :lol:

dzięki andre . Będe pamietała :wink: :D

a masz już obcykane jak te trzy pedały obsłużyć dwiema nogami? :lol: :lol: :wink:

:o :o :o

Kurdeblaszka...hmmm....cięzka sprawa... :roll: :roll: :roll:

ustawić prawą noge w poprzek ??? :o :wink: :lol:

verunia reklam nie oglądasz? To tak na wszelki wypadek,żeby Wiki nie wyrywała Bezana z pięknego snu. Jak już będą razem.

aaaaaaa " marchewki czy kupiłes się pytam", moje skojarzenia poszły w innym kierunku :wink:

verunia reklam nie oglądasz? To tak na wszelki wypadek,żeby Wiki nie wyrywała Bezana z pięknego snu. Jak już będą razem.

aaaaaaa " marchewki czy kupiłes się pytam", moje skojarzenia poszły w innym kierunku :wink:

aż sie wstydzę zapytać w którym kierunku 8) :lol:

i słusznie 8)