zaba_gonia 03.04.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 http://www.smog.pl/wideo/6360/nerwowy_instruktor/ łomatko!!!!!!!! chyba zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 al e masz ubaw a ja spać nie mogę ze stresu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zaba rowerem gorzej sie jedzie, bo nikogo obok nie ma kto w razie czego zareaguje - dla nas. Nie boj nic. Sama jazda to pikus do parkowania na placu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 03.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 witam Cie serdecznie swietnie urządziłas sobie domek pogratulowac naprawde pieknie to wszystko wyglada buziaczki kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Rzaba bee dobrze zobaczysz Niech Ci się ino nie pomylą pedały, pamiętaj: 1) z lewej = sprzęgło (trzeba na nie dusić jak się chce ruszać tym lewarkiem od biegów) 2) w środku = chamólec (nie trzeba wyjaśniać ) 3) z prawej = gaz (czyli regulacja głośności, im bardziej dusisz tym głośniej, najlepszy efekt głośności występuje jak samochód masz na luzie) a masz już obcykane jak te trzy pedały obsłużyć dwiema nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.04.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Żaba, pamiętaj o lusterku zamontowanym na przedniej szybie. Służy wyłącznie do poprawiania makijażu Faceci twierdzą, że do oglądania kobitek na tylnym siedzeniu ale nie ma co dawać temu wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.04.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Żaba, pamiętaj o lusterku zamontowanym na przedniej szybie. Służy wyłącznie do poprawiania makijażu A czasem do sprawdzania, czy nas ktoś nie śledzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 03.04.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Żabko mam pytanko. Okrutnie podoba mi się twoja podłoga w salonie, tak jak ty lubię ciemne ale boję o ślady i kurz łatwo widoczne na ciemnej podłodze. Napisałaś w swoim dzienniku, że masz deske barlinecką mutemeye, ale ja nie mogę takiej znaleść na stronach deski barlineckiej czy ta deska na pewno tak się nazywa? I czy zgodnie z zamierzeniem dobrze się użytkuje taką podłogę, nie widać na niej każdego śladu brudu? Z góry dziękuję za odpowiedź i powodzenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Śliczna ta Wiki. Idealnie pasuje do Bezana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 09.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 heej żaba ..z tego prawka to sobie niektórzy żarty robią a ja mam takiego samego stresa ..zaczełam prawko i skończyć go nie mogę ale za to rowerem to jeżdze tak przepisowo że hej robie go i robie a najgorsze to że potrzebuje już go mieć bo niedługo będe zap.....ać z kopyta z siatami pełnymi zakupów jakieś 2 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 09.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ŻABKO do dnia dzisiejszego nie słyszałam żadnych komunikatów w radio ani w telewizji o utrudnieniach na drogach dolnego Śląska tak więc śmiem sądzić, że pierwsza jazda minęła znakomicie . Uwierz mi wszyscy będą Ci mówić, że jesteś świetnym kierowcą, o ile już Ci tego nie powiedzieli. WIKI prezentuje się bardzo ładnie i wiesz co? Z jej minki wyraźnie widać, że bardzo jej się u Was podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.04.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ŻABKO do dnia dzisiejszego nie słyszałam żadnych komunikatów w radio ani w telewizji o utrudnieniach na drogach dolnego Śląska tak więc śmiem sądzić, że pierwsza jazda minęła znakomicie .: Renata27 słabo pamietam pierwszą jazdę.. Prawdopodobnie byłam w ogromnym szoku witam Cie serdecznie swietnie urządziłas sobie domek pogratulowac naprawde pieknie to wszystko wyglada buziaczki kamila bardzo dziękuję Mieszka się znakomicie Śliczna ta Wiki. Idealnie pasuje do Bezana też tak myślę.. heej żaba ..z tego prawka to sobie niektórzy żarty robią a ja mam takiego samego stresa ..zaczełam prawko i skończyć go nie mogę hmmmm..czuję że czeka mni eto samo..niby jadę ale jakza dużo rzeczy trzeba na raz zrobić to wpadam w panikę i zjeżdżam na przeciwny pas ruchu Żabko mam pytanko. Okrutnie podoba mi się twoja podłoga w salonie, tak jak ty lubię ciemne ale boję o ślady i kurz łatwo widoczne na ciemnej podłodze. Napisałaś w swoim dzienniku, że masz deske barlinecką mutemeye, ale ja nie mogę takiej znaleść na stronach deski barlineckiej czy ta deska na pewno tak się nazywa? I czy zgodnie z zamierzeniem dobrze się użytkuje taką podłogę, nie widać na niej każdego śladu brudu? Z góry dziękuję za odpowiedź i powodzenia na drodze chyba źle napisałam nazwę. Ta deska to mutenye i była wówczas w ofercie. teraz rzeczywiście nie ma takiej na stronie. Ta podłoga dzięki temu, ze ma różne barwy jest bardzo praktyczna i szczerze polecam. Mam w sypialni venge i tej z kolei nie polecam, bo widac każdy pyłek i slady stóp. Żaba, pamiętaj o lusterku zamontowanym na przedniej szybie. Służy wyłącznie do poprawiania makijażu Faceci twierdzą, że do oglądania kobitek na tylnym siedzeniu ale nie ma co dawać temu wiary dzięki andre . Będe pamietała a masz już obcykane jak te trzy pedały obsłużyć dwiema nogami? Kurdeblaszka...hmmm....cięzka sprawa... ustawić prawą noge w poprzek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Bezan jest oczarowany. http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/bezanmarchewa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Olka, zlituj się, na co ta marcheka Żaba , suczka jest śliczna i ma już takie madre spojrzenie Na pocieszenie ci powiem ze moja też lubi te smakołyki z piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 verunia reklam nie oglądasz? To tak na wszelki wypadek,żeby Wiki nie wyrywała Bezana z pięknego snu. Jak już będą razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 verunia reklam nie oglądasz? To tak na wszelki wypadek,żeby Wiki nie wyrywała Bezana z pięknego snu. Jak już będą razem. aaaaaaa " marchewki czy kupiłes się pytam", moje skojarzenia poszły w innym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 verunia reklam nie oglądasz? To tak na wszelki wypadek,żeby Wiki nie wyrywała Bezana z pięknego snu. Jak już będą razem. aaaaaaa " marchewki czy kupiłes się pytam", moje skojarzenia poszły w innym kierunku aż sie wstydzę zapytać w którym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 verunia reklam nie oglądasz? To tak na wszelki wypadek,żeby Wiki nie wyrywała Bezana z pięknego snu. Jak już będą razem. aaaaaaa " marchewki czy kupiłes się pytam", moje skojarzenia poszły w innym kierunku aż sie wstydzę zapytać w którym kierunku i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 STO LAT, STO LAT !!!!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/2/5/4/2542_24252542_676.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.04.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 STO LAT, STO LAT !!!!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/2/5/4/2542_24252542_676.jpg NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts