TomKa 12.05.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 a była taka ładna trawka! ... Przegrałaś w głosowaniu 1:3? ... boję się, że kiedyś też mnie to czeka . Na razie młodszy ze mną trzyma sztamę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żaba, skarbów na działce szukaliście czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żaba, skarbów na działce szukaliście czy jak???? No właśnie też miałam spytac w podobnym stylu Nieźle pojechaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 MÓJ OGRÓD PO MAJÓWCE a taki był ładny, amerykański, szkoda P.S. Ale masz skoliozę miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Żaba, skarbów na działce szukaliście czy jak???? No właśnie też miałam spytac w podobnym stylu Nieźle pojechaliście To oni P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? jak to gdzie? d u p y nie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? jak to gdzie? d u p y nie widzisz? chodzi Ci o te dwa orzeszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? jak to gdzie? d u p y nie widzisz? ja widzę, kształtna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? jak to gdzie? d u p y nie widzisz? chodzi Ci o te dwa orzeszki? Dam to Miraswi do przeczytania On twierdzi że mam ogromną d u p e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja tam ekspertem od dup nie jestem, ale ładnie to tak tyłkiem się do nas odwracac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja tam ekspertem od dup nie jestem, ale ładnie to tak tyłkiem się do nas odwracac? eeee....tam andre jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja tam ekspertem od dup nie jestem, ale ładnie to tak tyłkiem się do nas odwracac? eeee....tam andre jest zadowolony Byłby zadowolony nawet jakbyś mu palec pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja tam ekspertem od dup nie jestem, ale ładnie to tak tyłkiem się do nas odwracac? eeee....tam andre jest zadowolony Byłby zadowolony nawet jakbyś mu palec pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? jak to gdzie? d u p y nie widzisz? chodzi Ci o te dwa orzeszki? Dam to Miraswi do przeczytania On twierdzi że mam ogromną d u p e i tu sie z Mirasem zgadzam jest ogromnia i nieprzyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 P.S. Ale masz skoliozę miodzio a o pośladkach nic nie powiesz? a gdzie one? jak to gdzie? d u p y nie widzisz? chodzi Ci o te dwa orzeszki? Dam to Miraswi do przeczytania On twierdzi że mam ogromną d u p e i tu sie z Mirasem zgadzam jest ogromnia i nieprzyzwoita Ieeetaaam...zaraz nieprzyzwoita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja tam ekspertem od dup nie jestem, ale ładnie to tak tyłkiem się do nas odwracac? eeee....tam andre jest zadowolony Byłby zadowolony nawet jakbyś mu palec pokazała ech dziewczyny, wy coś w sobie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.05.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wiecie ile zapłaciłam za gaz ????????????? 878 zł Myślicie pewnie, ze za miesiac . O nie! ani nie za dwa miesiące ani nawet za trzy. A teraz usiądźcie bo padniecie! 878 zł za 8 miesięcy! Kumacie???? Kominki z płaszcem wodnym to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Żabcia to rzeczywiście malutko, ale chyba musisz dodać do tego koszt drewna spalonego w kominku, a z tego co wiem to mało nie idzie na takie palenie. Ja mam zwykły kominek z DGP i spaliłam 5 m3 drzewa a za gaz ok 2000 zł od października do końca kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 i_ska też myślałam,że Żabę zagnę, a tu nic z tego Żaba, a ile wydałaś na drewno do kominka? tysiaka z transportem i co ? łyso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Żaba nie rób napiecia. I tak czekamy juz kilka tygodni Narożnik! Narożnik! Narożnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts