Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo czekam na zdjęcia tego cuda. Też nie mogłam się już doczekać! Jakby to do mnie mieli przywieść ten narożnik! Trzeba go dobrze oblać! Z racji dużej odległości jaka nas dzieli, ja wypiję jakiś dobry trunek u siebie, a Ty Żabko dobrze go oblej u siebie - wtedy ani kot ani pies go nie naruszy! Życzę Ci dużo przyjemnych chwil na tym odjazdowym narożniku! :lol:

Mam nadzieję, że szybko będzie foto-relacja :roll:

Podoba mi sie! i bardzo ładnie paduje do wnetrza :)

ps. nie pamietam czy to juz gdzies kiedys pisalam czy nie - Żabo! masz wg mnie najładniejsza łazienke na tym forum i jedna z najładniejszych jakie widziałam na zywo / w katalogach etc (mowie o tej z tą ciemna żyłkowaną umywalką)

Pięknie, pięknie nic tylko się wylegiwac teraz całymi dniami 8) To rozwiązanie z pufą na środku a stoliczkiem w narożniku nie jest takie zle, przynajmniej pies jak podrosnie nie bedzie wam zaglądał do filizanek z kawą :lol:

przynajmniej pies jak podrosnie nie bedzie wam zaglądał do filizanek z kawą :lol:

:o przez okno dosięgnie? Żaba Wy macie psa czy żyrafę? :wink:

Żabo! masz wg mnie najładniejsza łazienke na tym forum i jedna z najładniejszych jakie widziałam na zywo / w katalogach etc (mowie o tej z tą ciemna żyłkowaną umywalką)

byłam tam 8) a ta klapa to rzeczywiście sie sama opuszcza :o

Zrobiliście mi duża przyjemnosc tymi wpisami. :D :D :D . Dziekuję!

Wiecie jak to jest...wybieralismy cos odpowiedniego bardzo długo. Do końca nie mielismy pewnosci jak ten naroznik bedzie sięu nas prezentował. Tym bardziej ,że do tanich nie nalezał. Najbardziej martwił nas ten słup, który nie pozwolił na umieszczenie tego wypoczynku na samym środku pokoju.

W związku z tym zmieniliśmy położenie telewizora i neistey stoi teraz obok kominka. :-? Wiem, ze to nienajszczęsliwesze rozwiązanie, ale inaczej się nie dało. Może ustawimy go w miejsce dawnego parawanu jak zaczniemy palic w kominku.... :roll: :roll: :roll:

Narożnik jest naprawe baaardzo wygodny i siedząc na nim czujemy się komfortowo. Jak na razie koty ni ewchodza na niego. Jedynie Dzuma obskiała go jakby była kocurem zaraz po przywiezieniu :evil: :lol: . Starsza kotka ma swój koszyczek koło kominka i wie,że to jej miejsce. Pies nie ma wstępu do domu, więc tego problemu nie ma. :D

Zielonooka bardzo ucieszyła mnieTwoja opinia odnośnie tej łazienki. Bo wiem że jak Ty juz cos chwalisz to musi być to naprawdę z gustem. No i świadmosc ,że ta łazienka to nasz pomysł od poczatku do końca potęguje zadowolenie :oops: :D . Dziękuję :D