Olkalybowa 16.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Czy ktoś chciałby go ujrzeć? zupełnie mnie to nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 16.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Bardzo czekam na zdjęcia tego cuda. Też nie mogłam się już doczekać! Jakby to do mnie mieli przywieść ten narożnik! Trzeba go dobrze oblać! Z racji dużej odległości jaka nas dzieli, ja wypiję jakiś dobry trunek u siebie, a Ty Żabko dobrze go oblej u siebie - wtedy ani kot ani pies go nie naruszy! Życzę Ci dużo przyjemnych chwil na tym odjazdowym narożniku! Mam nadzieję, że szybko będzie foto-relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Czy ktoś chciałby go ujrzeć? zupełnie mnie to nie obchodzi itam, pewnie brzydki i wstydzi się pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Czy ktoś chciałby go ujrzeć? zupełnie mnie to nie obchodzi itam, pewnie brzydki i wstydzi się pokazac NIE !!!! K..a nikogo to nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.05.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Czy ktoś chciałby go ujrzeć? zupełnie mnie to nie obchodzi itam, pewnie brzydki i wstydzi się pokazac NIE !!!! K..a nikogo to nie interesuje kryminały możesz pisać, w takim momencie fotek nie wstawić!! specjalnie na forum weszłam ,żeby to cudo zobaczyć.. lekko się wkurzyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 nie noo...wypoczynek , jak wypoczynek w dodatku z miieciutkiej skoreczki , kawowy ...... kazdy taki posiada, posiadal lub bedzie posiadal pokaz lepiej Mirasa jak lezy na nim , najlepiej w samym reczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 pokaz lepiej Mirasa jak lezy na nim , najlepiej w samym reczniku wnioskuję o zdjęcie ręcznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 wnioskuję o zdjęcie ręcznika Fotkę znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 wnioskuję o zdjęcie ręcznika Fotkę znaczy? proszę... http://www.greno.pl/reczniki_1_pliki/tif_wieksze/alvor.jpg ps. fotki narożnika na razie niemożliwe do zrobienia. Miras lezy nago i nie chce opuścic... postram sie zamieścić wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 piękny jest ten narożnik , nareszcie wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.05.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 piękny jest ten narożnik , nareszcie wkleiłaś no to mnie zaskoczyłaś tym wpisem Myslałam, ze taka szybka jetses bo własnie przed chwila wkleiłam, a tu juz komentarz Masz juz spokój z komentowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Gratuluję zakupu super komplecik , nardzo comfortable ale pewno expensive Niech sie dobrze sprawuje. PS. w sumie to do siedzenia i leżenia i .... never mind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 18.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Narożnik jest bardzo okazały, w klimacie waszego domku. Jedynie zastanawia mnie ta wielka pufa w miejscu gdzie można byłoby się spodziewać stolika. Przynajmniej jest gdzie położyć zmęczone nogi i zadbać o dobre krążenie! Jak reagują pies i kot na nowy mebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Podoba mi sie! i bardzo ładnie paduje do wnetrza ps. nie pamietam czy to juz gdzies kiedys pisalam czy nie - Żabo! masz wg mnie najładniejsza łazienke na tym forum i jedna z najładniejszych jakie widziałam na zywo / w katalogach etc (mowie o tej z tą ciemna żyłkowaną umywalką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Pięknie, pięknie nic tylko się wylegiwac teraz całymi dniami To rozwiązanie z pufą na środku a stoliczkiem w narożniku nie jest takie zle, przynajmniej pies jak podrosnie nie bedzie wam zaglądał do filizanek z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 przynajmniej pies jak podrosnie nie bedzie wam zaglądał do filizanek z kawą przez okno dosięgnie? Żaba Wy macie psa czy żyrafę? Żabo! masz wg mnie najładniejsza łazienke na tym forum i jedna z najładniejszych jakie widziałam na zywo / w katalogach etc (mowie o tej z tą ciemna żyłkowaną umywalką) byłam tam a ta klapa to rzeczywiście sie sama opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 18.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Wypaśna wersja wypoczynkowa rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 żabcia -fiu fiu piekny wypoczynek teraz to całymi dniami bedziesz leżeć na tym cudnym narożniku ......i pachnieć- oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zrobiliście mi duża przyjemnosc tymi wpisami. . Dziekuję! Wiecie jak to jest...wybieralismy cos odpowiedniego bardzo długo. Do końca nie mielismy pewnosci jak ten naroznik bedzie sięu nas prezentował. Tym bardziej ,że do tanich nie nalezał. Najbardziej martwił nas ten słup, który nie pozwolił na umieszczenie tego wypoczynku na samym środku pokoju. W związku z tym zmieniliśmy położenie telewizora i neistey stoi teraz obok kominka. Wiem, ze to nienajszczęsliwesze rozwiązanie, ale inaczej się nie dało. Może ustawimy go w miejsce dawnego parawanu jak zaczniemy palic w kominku.... Narożnik jest naprawe baaardzo wygodny i siedząc na nim czujemy się komfortowo. Jak na razie koty ni ewchodza na niego. Jedynie Dzuma obskiała go jakby była kocurem zaraz po przywiezieniu . Starsza kotka ma swój koszyczek koło kominka i wie,że to jej miejsce. Pies nie ma wstępu do domu, więc tego problemu nie ma. Zielonooka bardzo ucieszyła mnieTwoja opinia odnośnie tej łazienki. Bo wiem że jak Ty juz cos chwalisz to musi być to naprawdę z gustem. No i świadmosc ,że ta łazienka to nasz pomysł od poczatku do końca potęguje zadowolenie . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 STRESZCZENUIM KOMENTARZUM DZIENNIKUM ZABUM Rozpoczęla żaba wpisem o spotakniu z olkalybowa. Verunia żalowała, ze je nie było, Kasia oślepła, andre się popodniecał orzeszkami, a zakończyła Ewka komplementami .. Ups . ..pomylilam wewontki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts