Olkalybowa 19.05.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 kurde zgapiłam stronkę, a wczoraj liczyłam, serio gacie http://www.intymna.bptnet.pl/konrad/lilam3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga73 20.05.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ale wypasiony narożnik...fiu, fiu...sama bym nie wytrzymała żeby tak sobie czekał na rozpakowanie. Pomacać, podotykać, pooglądać...tylko oczywiście jak Miras bedzie na nim leżakował... Dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 20.05.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Narożnik jest naprawe baaardzo wygodny i siedząc na nim czujemy się komfortowo. super... choć jak dla mnie za wielki, macie takie ładne wnętrze a teraz mebel w nim dominuje... chyba że taki był cel Pies nie ma wstępu do domu, więc tego problemu nie ma. sorki... ale w takim razie po co Wam pies? chyba że to na czas "wyrośnięcia" myślę że się nie gniewasz na odmienne od większości zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pies nie ma wstępu do domu, więc tego problemu nie ma. sorki... ale w takim razie po co Wam pies? chyba że to na czas "wyrośnięcia" jak to po co , na kotlety się go przerobi jak dorośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 o ja pierdziu ...duze toto ...mozna sie niezle "zabawic" na tym wypoczynku olka no co ty gadasz ? jak podrosnie ..pojdzie do roboty nie krytykuje zaby , ale ja rowniez nie mialabym sumienia nie wpuscic pieska do domu , no chyba , ze spalabym z nim na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Jak braliśmy Bezana też sobie tego nie wyobrażałam tzn.aby mieszkał na dworze. Teraz jestem wyrozumialsza i pozwoliłabym mu tam mieszkać . Wiosną i latem było by ok bo i tak widywalibyśmy się często, gorzej zimą, pewnie uschła bym z tęsknoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pies nie ma wstępu do domu, więc tego problemu nie ma. sorki... ale w takim razie po co Wam pies? chyba że to na czas "wyrośnięcia" jak to po co , na kotlety się go przerobi jak dorośnie ja raczej myslałam o pieczeni.. a skórę powieszę nad kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 O kurdeblaszka , fiu, fiu, super ten wypoczynek, i jaki wielofunkcyjny do bara-bara dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 o ja pierdziu ...duze toto ...mozna sie niezle "zabawic" na tym wypoczynku olka no co ty gadasz ? jak podrosnie ..pojdzie do roboty nie krytykuje zaby , ale ja rowniez nie mialabym sumienia nie wpuscic pieska do domu , no chyba , ze spalabym z nim na dworze Frosiu jest naprawde olbrzmi , może i troche zdominował salon, jak zauwazyła ewa_zm, ale martwiłabym się gdyby naroznik nam sie nie podobał. A tak.. A jeżeli chodzi o psa, to muszę Ci powiedziec, ze zanim zabralismy Wiki do domu to byłam swięcie przekonana, ze bedzie mieszkał w domu . Byłam wręcz oburzona, jak ktos pytał czy bedzie mieszkała w budzie . Doczasu ... Wiki w domu tak szalała , brudziła i niszczyła wszytsko ( zdążyła pogryźc sieany, zaczęla dobierać się do drewnianych schodów nie mówiąc juz o butach ), ze postanowilismy że będzui espała w budzie z kojcem, a w ciagu dnia w ogrodzie. W tej decyzji utwierdził nas hodwca owczarków, mówiać że one sa stowrzone do mieszkania na dworze i ze kompletnie zdemoluje nam mieszkanie, jezli pozostawimy ja w domu na czas naszej pracy. Teraz widzę że dobzre zrobiliśm, choć n apoczątku miałam wyrzuty sumienia... Wiki świetnie się rozwija i dobzre się czuje w swojej budzie. I tak cały dzień spędzam w ogrodzie albo wychowdzimy nad rzekę. Jest pzrez nas kochana i dbamy o nią. Prawdopodobnie jak dorosnie i przestanie gryźć , no i zmądrzeje to będzie mogła wchodzić do domu i iśc do swojego kącika. Na podobnych zasadach jak labradorka E-wki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Masz świętą rację Żabka, ja do tego stopnia boje sie wyrzutów sumienia, ze zrezygnowałem w ogóle z posiadania psa , na rzecz kici mojej córci o wdziecznym imieniu Falbana, nocuje w domu podczas pracy i naszej nieobecnosci smiga po terenie (wyłapała krety np ) i jest wolna i szczęsliwa (wkurza psy sąsiadki podchodzi pod sama siadtkę) . nie męczy sie z nami a my z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 22.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Żabko, popieram decyzję o przeniesieniu psa do budy i kojca. Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy rozpieszczają psa do granic możliwości, traktują go jak dziecko (i nie chodzi mi tylko o szczeniaki, ale o wyrosniętego psa także), a potem znikają na kilka godzin i zostawiają psa samego w mieszkaniu, a potem się dziwią, że pies rozrabia i niszczy! Popieram to, że pies ma swobodę w ogrodzie i chodzicie z nim na spacery, gdzieś na otwartą przestrzeń.Mieszkam w odległej dzielnicy miasta (można powiedzieć, że to wieś) i chociaż teraz nie mamy psa to miałam niejednego psa - przyjaciela, który jako szczeniak był w domu, a potem mieszkał w budzie i biegał po całym obejściu, miał super charakter, ale wiedział kto w domu rządzi i co jemu wolno!I przede wszystkim nie był rozpieszczony, chociaż wszyscy domownicy przepadali za nim! Ale się rozgadałam, ale brakuje mi mojego psa- przyjaciela.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jak Wam pokaże zagęszczarkę zrobioną przez Mirasa to padniecie . Ale to jutro albo wieczorkiem, bo teraz ładuja się baterie. jesteś podłączona do ładowarki Fotki wkrótce , chociaz po wczorajszej wizycie u toli w jej ogrodzie nie mam pewności, że jest co pokazywac.. . zawsze po wizycie u toli możesz wpaść do mojego ogrodu, aby powrócić do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Paweł mnie właśnie uświadomił,że to baterie do aparatu się ładują a nie zagęszczarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Oj jak mnie tu dawno nie było Ale masz Super wnetrza, dobrze że ogród w takim stanie to mam mniejszego doła Sunia cudna Szkoda że mój arystokrta nie może mieszkac w budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Paweł mnie właśnie uświadomił,że to baterie do aparatu się ładują a nie zagęszczarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.05.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Oj jak mnie tu dawno nie było Ale masz Super wnetrza, dobrze że ogród w takim stanie to mam mniejszego doła jak wkleję co już mam to zaczniesz miec A tak w ogole to cieszę się, ze wreszcie do mnie zajrzałaś Ps. ładnie Ci w dłuższych włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Żaba kupowałaś sadzonki traw czy siałas z nasion? Ja kupiłam trawę pompasową białą i rożową, niską niebieską trawkę i bambusa. Posiałam narazie i czekam czy coś wzejdzie. Twoje widzę są całkiem spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Żaba kupowałaś sadzonki traw czy siałas z nasion? no właśnie skąd masz te trawy Żaba? Rabata przeszła moje najśmielsze oczekiwania, super jest . Pomysł z otoczeniem kostką bardzo dobry, a otoczyć ogrodowy kącik kostka to nie łaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.05.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Cześć Żabko, dawno mnie tu nie było ale wróciłam i wszystko jak zawsze piękne... narożnik cudny - tylko sie na nim wylegiwać, więc się nie dziwię, ze leniwa się zrobiłaś. Skalniak i rabata bardzo mi się podobają. Pewnie będę kiedyś (kiedyś, kiedyś....) szukała podpowiedzi dot. prowadzenie takiego cudeńka, ale na razie zapytam o coś innego. Skąd wytargałaś takie fajne głazy na skalniak i rabatę?? Potrzebuję trochę tego i chętnie się dowiem gdzie kupiłaś? I nie byłabym sobą gdybym nie zapytala jak sie miewa kompostownik Mirasa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 żabko ale fajnie u Ciebie To boisko to będzie dla chłopaków??? Proszę napisz co robisz że masz taką ładną trawę? Czy te rolbrodery to czymś malowaliście że są takie brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts