Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Żaba kupowałaś sadzonki traw czy siałas z nasion? Ja kupiłam trawę pompasową białą i rożową, niską niebieską trawkę i bambusa. Posiałam narazie i czekam czy coś wzejdzie. Twoje widzę są całkiem spore :o

Żaba kupowałaś sadzonki traw czy siałas z nasion?

no właśnie skąd masz te trawy Żaba? :lol: :lol:

ocaliłam ....z lasu :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ale tylko jeden gatunek. Pozostałe kupiłam w normalnym sklepie 8) :lol: .

Z nasin bardzo trudno . Próbowałam nawet. Udało mi sie wychodwać 3 kępki. Po roku maja jakies....... 4 cm :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żabko ale fajnie u Ciebie :D :D :D To boisko to będzie dla chłopaków???

Proszę napisz co robisz że masz taką ładną trawę?

Czy te rolbrodery to czymś malowaliście że są takie brązowe?

Aga witaj!

Tak to bosiko bedzie dla chłopaków, moze i mni ewyciągna od czasu do czasu.. :roll: :wink:

A trawka wcale nie jest jakas specjalni eładna. Jest często koszona i mało wymagająca. Raz nawieźlismy a na poczatku wiosny Miras przejechał wertykulatorem. Nie jest podlewana ani spcejalnie pielegnowana.

Te rollbordery malowalismty Sadolinem jak wszytski elementy drewniane w ogrodzie

Skąd wytargałaś takie fajne głazy na skalniak i rabatę?? Potrzebuję trochę tego i chętnie się dowiem gdzie kupiłaś?

I nie byłabym sobą gdybym nie zapytala jak sie miewa kompostownik Mirasa?? :p :p

scur

te głazy przytaszczyliśmy z naszego starego ogrdka. A skąd wzięlismy?

Przypatrz się ile takich jest przy drogach polnych.

Mammy tez rodzine w górach i jak tam byliśmy to zawsze wracalismy z kilkoma kamorami w bagazniku :D

Dziekuje Wam za komentarz w sprawie elewacji. :D

No widze że wszyscy głosujecie na ceglasty kolor elewacji ( 5 głosów)

To bardzo dobrze się składa, bo to mój faworyt. :D

Tylko żeby jeszcze ten kolor wyszedł taki jak pokazuje wzornik.. :roll:

Moje dwie sąsiadki były rozcazrowne tym co zobaczyły na swoich murach w porównaniu z tym ,co wybrały na wzorniku.

uffff ostatnie 2 godzinki (jak nie więcej :o ) spędziłam na czytaniu Twojego dziennika - czułam się jakbym była w Waszym świecie i jak jakaś schizolka to śmiałam się to płakałam :oops: - na szczęście więcej (znacznie więcej!) było śmiechu :lol: Piękny macie dom - zajrzałam tu w poszukiwaniu inspiracji i chciałabym zapytać (ponieważ nie mam szans na przeczytanie całego tematu z komentarzami :o ) jakiej firmy masz płytki na podłodze w kuchni i okolicach :lol: i te na ścianie w kuchni? bo dekory wyglądają jak Damasco z Opoczna, ale te duze płytki jakieś inne bo damasco ma tylko kwadratowe Jestem właśnie na etapie szukania gresów na podłogi :roll:

Pozdrawiam serdecznie!

waszka

PS. wg mnie też ceglasty pasuje idealnie - i do iglaków na zewnątrz i do wnętrza :cry:

jakiej firmy masz płytki na podłodze w kuchni i okolicach :lol: i te na ścianie w kuchni? bo dekory wyglądają jak Damasco z Opoczna, ale te duze płytki jakieś inne bo damasco ma tylko kwadratowe Jestem właśnie na etapie szukania gresów na podłogi :roll:

:

Waszka miło i że zajrzałas do mnie i że lektura mojego dziennika rozbawiła Cię i wzruszyła. Cieszy mnie to ogromnie :D

A co do tych płytek to n aścianie w kuchni i na podłodze ( te jasne dywaniki) to bardzo tania terakota kupiona w Praktikerze za bardzo niska cenę. Ni epamiętam jej nazwy niestey. Dekoryu sa oczywiście z Pooczna ( Damasco)

Te na podłodzie w kuchni , holu i małej łazience znajdziesz tu

http://www.argentaceramica.com/web/ENG/index.htm

szukaj płytki mindem

http://www.argentaceramica.com/web/Descargas/Series/mindem.pdf

Pozdrawiam :D