zaba_gonia 03.06.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Żaba kupowałaś sadzonki traw czy siałas z nasion? Ja kupiłam trawę pompasową białą i rożową, niską niebieską trawkę i bambusa. Posiałam narazie i czekam czy coś wzejdzie. Twoje widzę są całkiem spore Żaba kupowałaś sadzonki traw czy siałas z nasion? no właśnie skąd masz te trawy Żaba? ocaliłam ....z lasu Ale tylko jeden gatunek. Pozostałe kupiłam w normalnym sklepie . Z nasin bardzo trudno . Próbowałam nawet. Udało mi sie wychodwać 3 kępki. Po roku maja jakies....... 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 żabko ale fajnie u Ciebie To boisko to będzie dla chłopaków??? Proszę napisz co robisz że masz taką ładną trawę? Czy te rolbrodery to czymś malowaliście że są takie brązowe? Aga witaj! Tak to bosiko bedzie dla chłopaków, moze i mni ewyciągna od czasu do czasu.. A trawka wcale nie jest jakas specjalni eładna. Jest często koszona i mało wymagająca. Raz nawieźlismy a na poczatku wiosny Miras przejechał wertykulatorem. Nie jest podlewana ani spcejalnie pielegnowana. Te rollbordery malowalismty Sadolinem jak wszytski elementy drewniane w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Skąd wytargałaś takie fajne głazy na skalniak i rabatę?? Potrzebuję trochę tego i chętnie się dowiem gdzie kupiłaś? I nie byłabym sobą gdybym nie zapytala jak sie miewa kompostownik Mirasa?? scur te głazy przytaszczyliśmy z naszego starego ogrdka. A skąd wzięlismy? Przypatrz się ile takich jest przy drogach polnych. Mammy tez rodzine w górach i jak tam byliśmy to zawsze wracalismy z kilkoma kamorami w bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja w kwestii elewacji Albo Maylandzka, albo ceglasta Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja w kwestii elewacji Albo Maylandzka, albo ceglasta Dziękuję za uwagę cała przyjemnoc po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Róż jest beee Wersja ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.06.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Głosuję na cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 cegla najbardziej mi pasuje ale starsznie spodobala mi sie nowoprzyjeta nazwa malinowego koloru ......czerwien maylandzka .....brzmi zarypiascie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.06.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Zaba, też stawiam na cegłę.Ten kolor pasuje najlepiej i na zewnątrz i do kolorów jakie masz wewnątrz.Spina to wszystko w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dziekuje Wam za komentarz w sprawie elewacji. No widze że wszyscy głosujecie na ceglasty kolor elewacji ( 5 głosów) To bardzo dobrze się składa, bo to mój faworyt. Tylko żeby jeszcze ten kolor wyszedł taki jak pokazuje wzornik.. Moje dwie sąsiadki były rozcazrowne tym co zobaczyły na swoich murach w porównaniu z tym ,co wybrały na wzorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jakby co to zostało mi 3 wiadra czerwonego tynku. Oddam za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 cegla najbardziej mi pasuje ale starsznie spodobala mi sie nowoprzyjeta nazwa malinowego koloru ......czerwien maylandzka .....brzmi zarypiascie kupuję w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 jak miałaby wybierać to wersja 1 grzeczna = jakaś delikatna żołć jakby do morza białego wrzucić pomaranczę wersja 2 szalona = czerwień szwedzka lub maylandzka lub cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 cegla cegla cegla - przy twoich wnetrzach i w ogole jakos tak najpiekniej bedzie sie ten wasz odmek prezentowal!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 mnie też podoba się ten ceglasty kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 03.06.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 uffff ostatnie 2 godzinki (jak nie więcej ) spędziłam na czytaniu Twojego dziennika - czułam się jakbym była w Waszym świecie i jak jakaś schizolka to śmiałam się to płakałam - na szczęście więcej (znacznie więcej!) było śmiechu Piękny macie dom - zajrzałam tu w poszukiwaniu inspiracji i chciałabym zapytać (ponieważ nie mam szans na przeczytanie całego tematu z komentarzami ) jakiej firmy masz płytki na podłodze w kuchni i okolicach i te na ścianie w kuchni? bo dekory wyglądają jak Damasco z Opoczna, ale te duze płytki jakieś inne bo damasco ma tylko kwadratowe Jestem właśnie na etapie szukania gresów na podłogi Pozdrawiam serdecznie! waszka PS. wg mnie też ceglasty pasuje idealnie - i do iglaków na zewnątrz i do wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.06.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jakiej firmy masz płytki na podłodze w kuchni i okolicach i te na ścianie w kuchni? bo dekory wyglądają jak Damasco z Opoczna, ale te duze płytki jakieś inne bo damasco ma tylko kwadratowe Jestem właśnie na etapie szukania gresów na podłogi : Waszka miło i że zajrzałas do mnie i że lektura mojego dziennika rozbawiła Cię i wzruszyła. Cieszy mnie to ogromnie A co do tych płytek to n aścianie w kuchni i na podłodze ( te jasne dywaniki) to bardzo tania terakota kupiona w Praktikerze za bardzo niska cenę. Ni epamiętam jej nazwy niestey. Dekoryu sa oczywiście z Pooczna ( Damasco) Te na podłodzie w kuchni , holu i małej łazience znajdziesz tu http://www.argentaceramica.com/web/ENG/index.htm szukaj płytki mindem http://www.argentaceramica.com/web/Descargas/Series/mindem.pdf Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 05.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki wielkie )) haha bardziej mi się podobał Twój poprzedni avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.06.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki wielkie )) haha bardziej mi się podobał Twój poprzedni avatar mi tez a kto powiedział, że avatarki musza być ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki wielkie )) haha bardziej mi się podobał Twój poprzedni avatar mi tez a kto powiedział, że avatarki musza być ładne czy to są kurze łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts