malawaszka 05.06.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 haha noo rapki, że paluszki lizać - całe szczęście, że mam małe psy i nie muszę im tego gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 05.06.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Zaba Ciebie już zupełnie pochłeptało... przestań pisać fuckami - "przelewasz" litery z jednego wyrazu do drugiego... awatar , ale faktycznie zmień , ba jak skojarzę go z Tobą i pomyślę, że takimi mnie dotykasz to mi jajka skorupką obrastają zaraz przyjeżdżam - schładzaj browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki wielkie )) haha bardziej mi się podobał Twój poprzedni avatar mi tez a kto powiedział, że avatarki musza być ładne zgadzam się z Żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 niektórym dziewczynom chyba upał zaszkodził .....błeeee Olka -przywołuje Cie do porządku -mamusia ma być łagodna i piękna ....a nie taka ,taka surowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Zaba Ciebie już zupełnie pochłeptało... przestań pisać fuckami - "przelewasz" litery z jednego wyrazu do drugiego... awatar , ale faktycznie zmień , ba jak skojarzę go z Tobą i pomyślę, że takimi mnie dotykasz to mi jajka skorupką obrastają zaraz przyjeżdżam - schładzaj browar Miras -wcale sie nie dziwie ,ze Ci skorupki twardnieja ,bo jak na to patrzę to mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 05.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 niektórym dziewczynom chyba upał zaszkodził .....błeeee Olka -przywołuje Cie do porządku -mamusia ma być łagodna i piękna ....a nie taka ,taka surowa ja bym to nazwała - zepsuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 zepsuta do szpiku kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Olka - główka tej żabie odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Olka - główka tej żabie odpadła oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Olka - główka tej żabie odpadła oj oj spadla pod stolik ale chyba nie podniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.06.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dzień doberek:-) ale u Ciebie ładnie jest ! dawno mnie nie było a tu tyle zmian co do kolorku elewacji to ceglany mnie sie tez najbardziej podobał pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g010.gif przeszło juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.06.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dzień doberek:-) ale u Ciebie ładnie jest ! dawno mnie nie było a tu tyle zmian co do kolorku elewacji to ceglany mnie sie tez najbardziej podobał pozdrawiam serdecznie dziędobry Ivonesca Tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.06.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzięki wielkie )) haha bardziej mi się podobał Twój poprzedni avatar mi tez a kto powiedział, że avatarki musza być ładne zgadzam się z Żabą Ola, mam propozycję. Zamiieńy się avatarkami, co? Ta żaba bez głowy pasuje idealnie do mojego obecnego stanu ciała i ducha... No to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzięki wielkie )) haha bardziej mi się podobał Twój poprzedni avatar mi tez a kto powiedział, że avatarki musza być ładne zgadzam się z Żabą Ola, mam propozycję. Zamiieńy się avatarkami, co? Ta żaba bez głowy pasuje idealnie do mojego obecnego stanu ciała i ducha... No to jak? ok ale za Twój podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ta żaba bez głowy pasuje idealnie do mojego obecnego stanu ciała i ducha... No to jak? co się stało, że masz taki podły nastrój - jeśli można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.06.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ta żaba bez głowy pasuje idealnie do mojego obecnego stanu ciała i ducha... No to jak? co się stało, że masz taki podły nastrój - jeśli można spytać u nie tzw. chuj..a z grzybnią jest i tyle szkoda gadać...lepiej się napijmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ale wymyśliłyście avatarki Odrazu jeść sie odechciewa Pomysł z obiadem Goniu bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g010.gif przeszło juz? No nie... Ale przejdzie jak mi napiszesz o tym swoim bruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts