Gość 09.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Widze ze i u ciebie domek niebawem nabierze kolorku. Dobry wybor ten ceglany, chociaz właściwie ceglany to był do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Wszystko pięknie ładnie , ale dlaczego tak bardzo unikasz słońca? Na tę chwilę jak robiłaś fotki to mogłaś zrzucić ten kaptur z głowy co na ostatnie zdjęcie się wcina . Faktycznie ten kolor tynku bez wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.06.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 . Dobry wybor ten ceglany, chociaz właściwie ceglany to był do tej pory w sumie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.06.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wszystko pięknie ładnie , ale dlaczego tak bardzo unikasz słońca? Na tę chwilę jak robiłaś fotki to mogłaś zrzucić ten kaptur z głowy co na ostatnie zdjęcie się wcina . spostrzegwacza jesteś jak zawsze.. To lubie w Tobie najbardziej do tego inteligencja ze szczyptą złośliwości i... jabym siebie słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Zabciu wszystko masz piekne. Naroznik pierwsza liga. No i ten ogrod Kiedy Ty to zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.06.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 zaba masz miły głos telefoniczny:)(tajne/pofune) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.06.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Zabciu wszystko masz piekne. Naroznik pierwsza liga. No i ten ogrod Kiedy Ty to zrobilas? dziekuję Zeljko. Mam dużo czasu teraz więc spędzam tam każdą chwile pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.06.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 zaba masz miły głos telefoniczny (tajne/pofune) a Ty taki niski , seksowny... ( poufne/tajne) ps. to bedzie nasze hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 No i co? Gdzie ten ceglany domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 śliczny ceglasty... jak patrzę na twój ogródek to widzę ile u nas do zrobienia i jak bardzo sunia w tym przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No i co? Gdzie ten ceglany domek? czekamy veunia na ekipę. W sobote jedzeimy kolor wybrać i płytki klinkierowe.Dam znac jak tylko się zacznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 śliczny ceglasty... jak patrzę na twój ogródek to widzę ile u nas do zrobienia i jak bardzo sunia w tym przeszkadza... sylvia1...u nas tez wielki rozgardiasz a mieszkamy już ponad rok. Myśle z edopiero za jakieś 2 lata bedzie mozna cieszyć oko. Tak więc musisz być cierpliwa.. Bo ja bardzo jestem , tylko jak patrzę na ten burdel to jakoś dziwinie bluzgi @$%^&*&^%$$%^&... same wychodzą z moich ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A ja myslałam, ze to tylko ja ogarnać nie mogę wszsytkiego Jestem pocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 śliczny ceglasty... jak patrzę na twój ogródek to widzę ile u nas do zrobienia i jak bardzo sunia w tym przeszkadza... sylvia1...u nas tez wielki rozgardiasz a mieszkamy już ponad rok. Myśle z edopiero za jakieś 2 lata bedzie mozna cieszyć oko. Tak więc musisz być cierpliwa.. Bo ja bardzo jestem , tylko jak patrzę na ten burdel to jakoś dziwinie bluzgi @$%^&*&^%$$%^&... same wychodzą z moich ust o to dokładnie ja tam niby wiem że na ogródek przy psie nie mam co liczyć ale i tak jakoś te bluzgi same wychodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zabo ja podziwiam Twoj ogrodek. Tak szybko udalo Wam sie zrobic tak duzo. Tez nie moge sie takiej zieleni doczekac. Trzymam kciuki za elewacje, choc od razu widze, ze bedzie good. Buziaki od nas dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wieki mnie tu nie było , a tu tyle się dzieje!!! Ogród śliczny, tyle krzaczorków, drzewek i taaak zieloooono!!! Co do wyboru koloru na elewację, nie mogłaś lepiej! Będzie super!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wieki mnie tu nie było , a tu tyle się dzieje!!! ostatni wpis w dzienniku miesiąc temu, moim zdaniem to tu się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wieki mnie tu nie było , a tu tyle się dzieje!!! ostatni wpis w dzienniku miesiąc temu, moim zdaniem to tu się nic nie dzieje Znam taką u której przerwy między wpisami są jeszcze dłuższe , ale w żaden sposób nie usprawiedliwia Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wieki mnie tu nie było , a tu tyle się dzieje!!! ostatni wpis w dzienniku miesiąc temu, moim zdaniem to tu się nic nie dzieje Znam taką u której przerwy między wpisami są jeszcze dłuższe , ale w żaden sposób nie usprawiedliwia Żaby No ale ta co to ma dłuższe przerwy w dzienniku ma jakieś usprawiedliwienie, no chyba, że Żaba coś przed nami ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jak się u mnie nic nie dzieje to nie pisze . A u Żaby to chyba jakiś tynk mieli kłaść, elewację robić czy coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts