Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko pięknie ładnie :D , ale dlaczego tak bardzo unikasz słońca? Na tę chwilę jak robiłaś fotki to mogłaś zrzucić ten kaptur z głowy co na ostatnie zdjęcie się wcina :roll: :wink:.

spostrzegwacza jesteś jak zawsze.. :o To lubie w Tobie najbardziej 8) :wink:

do tego inteligencja ze szczyptą złośliwości i... jabym siebie słyszała :wink: :lol:

• 3 weeks później...
śliczny ceglasty...

jak patrzę na twój ogródek to widzę ile u nas do zrobienia i jak bardzo sunia w tym przeszkadza... :roll: :roll: :roll:

sylvia1...u nas tez wielki rozgardiasz a mieszkamy już ponad rok. Myśle z edopiero za jakieś 2 lata bedzie mozna cieszyć oko. Tak więc musisz być cierpliwa.. :roll:

Bo ja bardzo jestem :wink: , tylko jak patrzę na ten burdel to jakoś dziwinie bluzgi @$%^&*&^%$$%^&...

same wychodzą z moich ust :x :x :wink: :lol: :lol:

śliczny ceglasty...

jak patrzę na twój ogródek to widzę ile u nas do zrobienia i jak bardzo sunia w tym przeszkadza... :roll: :roll: :roll:

sylvia1...u nas tez wielki rozgardiasz a mieszkamy już ponad rok. Myśle z edopiero za jakieś 2 lata bedzie mozna cieszyć oko. Tak więc musisz być cierpliwa.. :roll:

Bo ja bardzo jestem :wink: , tylko jak patrzę na ten burdel to jakoś dziwinie bluzgi @$%^&*&^%$$%^&...

same wychodzą z moich ust :x :x :wink: :lol: :lol:

o to dokładnie ja tam niby wiem że na ogródek przy psie nie mam co liczyć ale i tak jakoś te bluzgi same wychodza... :roll: :roll: :roll: :roll:

Zabo ja podziwiam Twoj ogrodek. Tak szybko udalo Wam sie zrobic tak duzo. :p Tez nie moge sie takiej zieleni doczekac.

Trzymam kciuki za elewacje, choc od razu widze, ze bedzie good. :wink:

Buziaki od nas dla Was! :p

Wieki mnie tu nie było :roll: :oops: , a tu tyle się dzieje!!!

:o ostatni wpis w dzienniku miesiąc temu, moim zdaniem to tu się nic nie dzieje :wink:

Znam taką u której przerwy między wpisami są jeszcze dłuższe :wink: , ale w żaden sposób nie usprawiedliwia Żaby 8)

No ale ta co to ma dłuższe przerwy w dzienniku ma jakieś usprawiedliwienie, no chyba, że Żaba coś przed nami ukrywa :roll: 8)