Żelka 16.07.2008 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Zaba melduje, ze u mnie telewizor ostatnio pracowal ponad 4 tygodnie temu. Ale do zielonych to zawsze mielam slabosc. Wiec,sama rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.07.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A co z Twoim krzaczorem? http://images23.fotosik.pl/34/e4e69e04adde346b.jpg bez zmian nic a nic nie chce się zrobić kula na czubku. Miras będzie szczepił jesienia gałązki z tuji kulistej. Ciekawe czy eksperyment sie uda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Tak na szybko : u mnie zielone kępki są za sprawą kup Bezana, trawa rośnie na nich jak oszalała człowiek nie zawsze ma czas aby wyjść do lasu na kupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A u mnie ciemniejsze plamki powstały jak sypnęłam za mało nawozu tzn tam gdzie nawóz padł trawa jest zielona Strasznie mi przykro z powodu tej zieleni ja też mam takową, która oslania mnie od drogi jakby jej zebrakło ...echhh szkoda gadać mam tylko nadzieję, że może wszystkiego nie wykarczują Żabko nie martw się na zapas Śliczny będzie ceglasty domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 jest mi smutno.. http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.07.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 No to ładnie Cię urządzili http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif Wiki nadaje się do wycałowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 jest mi smutno.. http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.07.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Żaba, nie martw się tak. Odrośnie szybciej niż myślisz Obsadź cały płot winoroślą i wciągu dwóch, trzech lat masz taki zielony parawan I będzie z czego winko nastawić Wiki coraz piękniejsza. Bezan się już pewnie ślini Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Żaba Wy to boisko zrobilicie w kostce A ja na 100% byłam przekonana, że to ma byc boisko do pilki plażowej Że nawieziecie żółtego piasku, dacie siatke i po sprawie Mój dom stanął w miejscu wykarczowanego sadu. Wiem jakie to uczucie po wyrwaniu drzew. Wspolczuję. Mam nadzieję, że to co zostało odgrodzi Was od tej kamienicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Olkalybowa, marjucha.. niby wiem ze odrosnie, ale tak cieszyłam się że mieszkam w centrum miasta a jednak mam mnóstwo zieleni wkoło. A teraz jak patrzę na ta autostrade to nie moge przebolec, ze ludzie z taka łatwoscią ścinają wszytsko co rosło przez wiele lat... Jka tylko skończa sie pracę to palnujemy zasadzic jakieś iglaki od tamtej strony, żeby jak najszybciej się odgrodzic. Ale zanim zrobi się znów zielono to minie wiele wiele lat...pewnie już emerytka będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Modrzew rosnie b.szybko. Gubi igłly na zimę ale wiosna i latem cieszy oko I bałagani tymi igłami okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Żaba Wy to boisko zrobilicie w kostce A ja na 100% byłam przekonana, że to ma byc boisko do pilki plażowej Że nawieziecie żółtego piasku, dacie siatke i po sprawie Mój dom stanął w miejscu wykarczowanego sadu. Wiem jakie to uczucie po wyrwaniu drzew. Wspolczuję. Mam nadzieję, że to co zostało odgrodzi Was od tej kamienicy. mayland , boisko najpierw miao byc trawiaste, później piaszczyste, ale piłki do kosza nie dało by się kozłować więc jest betonowe. Najgorsze jest to, zę wyrwali te drzewa które nas trochę osłaniały od kamiecnicy. Treaz jestesmy jak na patelni moge pokrzyczeć trochę? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Modrzew rosnie b.szybko. Gubi igłly na zimę ale wiosna i latem cieszy oko I bałagani tymi igłami okrutnie dobry pomysł maylamdziu rzeczywiście modrzewie szybko rosna i tworza taka delikatna zieloną mgielkę. tylko, że zima same badyle sterczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Najgorsze jest to, zę wyrwali te drzewa które nas trochę osłaniały od kamiecnicy. Treaz jestesmy jak na patelni no i skończyło się bieganie na golasa po ogrodzie chyba,że się nie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.07.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dopiero się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Najgorsze jest to, zę wyrwali te drzewa które nas trochę osłaniały od kamiecnicy. Treaz jestesmy jak na patelni no i skończyło się bieganie na golasa po ogrodzie chyba,że się nie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dopiero się zacznie i wtedy Ci z kamienicy zadbają o to, zeby dzrewa sadzić, bo będą mieli dosyć takiego widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Gupi pomysł (ten mój). Myślę, że zaczęliby wycinkę na większą skalę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.07.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Zaba, nie krzycz. Autostrady nie widzialas czy co?! p.s. Sloneczko ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts