Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u mnie ciemniejsze plamki powstały jak sypnęłam za mało nawozu tzn tam gdzie nawóz padł trawa jest zielona :)

Strasznie mi przykro z powodu tej zieleni :-? ja też mam takową, która oslania mnie od drogi jakby jej zebrakło ...echhh szkoda gadać :( mam tylko nadzieję, że może wszystkiego nie wykarczują :-? Żabko nie martw się na zapas :)

Śliczny będzie ceglasty domek :p

Żaba Wy to boisko zrobilicie w kostce :o A ja na 100% byłam przekonana, że to ma byc boisko do pilki plażowej :lol: Że nawieziecie żółtego piasku, dacie siatke i po sprawie :lol: :lol:

Mój dom stanął w miejscu wykarczowanego sadu. Wiem jakie to uczucie po wyrwaniu drzew. :roll: Wspolczuję. Mam nadzieję, że to co zostało odgrodzi Was od tej kamienicy.

Olkalybowa, marjucha..

niby wiem ze odrosnie, ale tak cieszyłam się że mieszkam w centrum miasta a jednak mam mnóstwo zieleni wkoło. A teraz jak patrzę na ta autostrade to nie moge przebolec, ze ludzie z taka łatwoscią ścinają wszytsko co rosło przez wiele lat... :-?

Jka tylko skończa sie pracę to palnujemy zasadzic jakieś iglaki od tamtej strony, żeby jak najszybciej się odgrodzic. Ale zanim zrobi się znów zielono to minie wiele wiele lat...pewnie już emerytka będę :wink:

Żaba Wy to boisko zrobilicie w kostce :o A ja na 100% byłam przekonana, że to ma byc boisko do pilki plażowej :lol: Że nawieziecie żółtego piasku, dacie siatke i po sprawie :lol: :lol:

Mój dom stanął w miejscu wykarczowanego sadu. Wiem jakie to uczucie po wyrwaniu drzew. :roll: Wspolczuję. Mam nadzieję, że to co zostało odgrodzi Was od tej kamienicy.

mayland , boisko najpierw miao byc trawiaste, później piaszczyste, ale piłki do kosza nie dało by się kozłować więc jest betonowe.

Najgorsze jest to, zę wyrwali te drzewa które nas trochę osłaniały od kamiecnicy. Treaz jestesmy jak na patelni :x :x :x

moge pokrzyczeć trochę?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekuję za uwagę :wink: :lol: