XX 23.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 zaba oni wiedzą o Twoim kominku z płaszczem, dlatego tak ciachają ten gaz.Co do internetu no to ciekawe jak go połatali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 24.07.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 cześć Żabo Goniu poczytałam sobie Twój dziennik, pośmiałam się, nie powiem. Fajnie się go czyta. Podziele się swoją refleksją. Murarze są chyba wszędzie b. wrazliwi na słowa krytyki. Ja dwa dni temu też ochrzaniłam osobnika telefonicznie za totalny brak organizacji. Wczoraj przyjeżdzam na budowę a ten nawet w moją stronę nie spojrzy. I też tak jak Ty poczułam się jak intruz na swojej ziemi. Też czekam żeby to towarzystwo wreszczie sie wyniosło. Dobrze że dach robi kto inny. Wyobraź sobie że od marca od kiedy zaczeli robotę dopiero od tygodnia stawiają ściany. Oczywiście w międzyczasie było wiele wypadków losowych uniemozliwiajacych codzienną budowę (na które ja jako swego czasu uczeń nigdy bym nie wpadła, ot inwencja jest wielka) Mam Gosiu jeszcze pytanie odnośnie Twojego ogrzewania. Piszesz że masz kominek z płaszczem wodnym i piec kondensacyjny. Piec kondensat chcemy na 100% ale wacham się co do kominka z płaszczem wodnym. Nie wiem ile trzeba drewna dorzucać żeby piec ogrzewał tą wodę. Czy jak sie narąbie surowca to straczy np. na dzien ?. U Ciebie trzech chłopa to co innego, u mnie jeden. przepraszam za przydługi postpozdrawiam gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Mam Gosiu jeszcze pytanie odnośnie Twojego ogrzewania. Piszesz że masz kominek z płaszczem wodnym i piec kondensacyjny. Piec kondensat chcemy na 100% ale wacham się co do kominka z płaszczem wodnym. Nie wiem ile trzeba drewna dorzucać żeby piec ogrzewał tą wodę. Czy jak sie narąbie surowca to straczy np. na dzien ?. U Ciebie trzech chłopa to co innego, u mnie jeden. przepraszam za przydługi post pozdrawiam gośka nie ma za co Małgosiu, rocznik 2005 otóz ja nie mam kondensatu. Mam zwykły atmosferyczny piec gazowy. To w zupęłności wystarcza, jeżeli chcesz ogrzewać dom kominkiem z płaszczem . Trudno mi powiedzieć ile dziennie zuzywa się drewna Pamiętam tylko w ze w okresie grzewczym poszło drewna za jakieś 1000 zł. Za gaz zapłacilismy niecałe 900 zł. . Oczwyiście jest troche zachodu z noszenie drewna i dokładaniu do kominka, ale i tak zimą rozpalałabym w kominku. A teraz przy okazji ogrzewa mi się cały dom. J asobi echwalę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Co do internetu no to ciekawe jak go połatali..... też mnie to zdziwiło, bo kiedyś słyszłam że to niemożliwe a jednak się da skoro siedzę tu i wysyłam posty i nie muli nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 24.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 dzięki żabo goniu za szybką odpowiedź . A wydawało mi się że go masz. Pewnie to w innym dziennku, ale głównie chodziło mi właśnie o ten z płaszczem. Może właśnie zastosować to na zasadzie alternatywy albo kondensat albo piec z płaszczem. Jeszcze pomyśle. Z rocznikiem 2005 byś za dużo nie pogadała na tematy budownicze . To rocznik mojej córci. Pozdrawiam. gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ale Viki urosła a reszta no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 31.07.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! całe 10szt. uda sie , uda sie napewno, ttylko bez nerwow, bo wkońcu nie z takimi sobie radziłaś więc i z kierownica też dasz rade, toż to martwa natura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Trzyma kciuki . Ale z tym silnikiem to dałaś czadu Mam nadzieję ze jutro już bedziesz lepiej skoncentrowana bo egzaminatorzy zwykle mają słabe poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.07.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 na szczęście mam jeszcze jeden wolny kciuk, drugi trzymam za sprawę verunio której zaciskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 31.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Trzymam kciuki, będzie dobrze!!! Żabko nie z takimi rzeczami dawałaś sobie radę- idź na całość- pełna koncentracja!!! Napisz jutro jak Ci poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 01.08.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Hallo... Właśnie przyszła do mnie... plecki zaokrąglone, kąciki ust opuszczone, kolanka zgięte, łapki spocone Patrzę widzę. No tak, tak wygląda porażka osobista na dwóch nogach. Mówię nie martw się. Pokażesz im następnym razem... Pytam: jak to się stało? > manewry zdałam > jazda zaczęła się układać nieźle i na krzyżówce zgasł silnik[q..wa po co w aucie wsadzili to urządzenie ] jak uruchomiłam i nadrabiajac stracony czas chciałam szybko ruszyć to nadjechał samochód. NIech go szlag.... dup...ek nie miał którędy jechać burak jeden!!!! "Chciała Pani wymusić pierwszeństwo" - powiedział egzaminator naciskając na hamulec. Teraz zdecydowaliśmy, że doskonalenie jazdy oraz manualne i nożne niedociągnięcia zaczniemy rozpracowywać już dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.08.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Spoko, jak zdała manewry to już może jeździć Będzie dobrze następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 statystycznie i tak dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Żaba podłącz kolumny, daj volume na maksa i do przoduhttp://pl.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 zabciu za pierwszym razem to nikt nie zdaje. Glowa do gory na pewno bedziesz dobrym kierowca i to juz nie dlugo. Buziaki od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.08.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Żaba, Miras dobrze to rozpracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 04.08.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witaj Żabciu Przeczytałam Twój dziennik z usmiechem na ustach, rewelacyjnie piszesz, musisz być w realu kobietką z dużym poczuciem humoru Dom macie śliczny, podwórko duże też super Co do egzaminu to się nie przejmuj, mało kto zdaje za pierwszym razem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Żabko - trzymam kciuki za następny raz Na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 04.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Następnym razem będzie lepiej! Daj znać kiedy będziesz zdawać - napewno będę trzymać kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dziękuję ze trzymaliście kciuki. Dałam ciała i juz Następny egzamin dopiero we wrześniu. Może nauczę się jeździć do tego czasu U mnie obecnie fugują płytke klinkierową . Za parę dni zamieszcze fotki nowej "Zoski" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts