Gość 19.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pamiętamy, pamiętamy, pijemy z Tobą gingersa, kibicujemy i czekamy na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2005 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzięki za miłe słowa dobrzy ludzie... Już mi o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Żaba, takie ....dniowe czekanie to nic. Co Ty wiesz o czekaniu Gratuluję domku, zapowiada się świetnie. Bardzo jestem ciekawa tej pustki nad salonem. A gingersa, to ja ostatnio litrami....Przestaję się dziwić alkoholikom po mału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Żaba, do czekania to się chyba trzeba przyzwyczaić. Ja na tynkarzy czekałem tydzień. W kawałkach jedno- dwudniowych. Na transzę z banku już nie powiem ile czekam.Się w końcu ruszy. Musi się ruszyć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jeśli chodzi o czekanie to też mam wprawę Stwierdzam że budowanie głowenie polega na czekaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.07.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A zastanawialiście się co to będzie po....Budowa ukończona, chałupka wykończona....mnóstwo czasu wolnego i ZARO CZEKANIA..... Chyba jakaś terapia będzie potrzebna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.07.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tak tak Żabciu - ciesz się, że masz chwilę która oddziela Ciebie od nałogu budowania. Ja zaczynam się już niepokoić co będzie jak się to skończy. Chyba jestem uzależniony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Będziemy czekać na remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Czyli synkowie wraz z kolezeństwem spisali sie nad wyraz dzielnie No jakby mogli zostawić cię bez pomocy Pozdrówka dla wszystkich czekających na różne rzeczy w procesie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Żaba, patrząc na Twoje zdjęcia aż trudno uwierzyć, że Ty masz już nastoletnich synów. A może jakieś fotki chłopaków? Chyba, że chcą pozostać anonimami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Młodzież nie jest okropna tylko trudną ją zrozumieć Widać chłopakom zależy na własnym pieknym domu, a jak to młodzi ludzie pokazują to czynem a nie słowem Powiem że bardziej to cenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Żaba, patrząc na Twoje zdjęcia aż trudno uwierzyć, że Ty masz już nastoletnich synów. A może jakieś fotki chłopaków? Chyba, że chcą pozostać anonimami. Mam, mam!!!! Jeden zaczyna się trochę buntować (skończył 14 lat ), drugi jeszcze chce się przytulać, jak nikt nie widzi ( 12lat). Cały czas się kłócą....Obecnie zamęczają mnie rowerami z ramą dualową, a starszy tekstami: JESTEM GŁODNY!!! Wkrótce Wam pokażę moich urwisów, ale nie powiem im o tym, bo się nie zgodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Żaba, patrząc na Twoje zdjęcia aż trudno uwierzyć, że Ty masz już nastoletnich synów. A może jakieś fotki chłopaków? Chyba, że chcą pozostać anonimami. Mam, mam!!!! Jeden zaczyna się trochę buntować (skończył 14 lat ), drugi jeszcze chce się przytulać, jak nikt nie widzi ( 12lat). Cały czas się kłócą....Obecnie zamęczają mnie rowerami z ramą dualową, a starszy tekstami: JESTEM GŁODNY!!! Wkrótce Wam pokażę moich urwisów, ale nie powiem im o tym, bo się nie zgodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Moi chłopcy (3 i 6 lat) też się kłócą i bez przerwy tłuką. Ten młodszy to przylepka, starszy też nie da się już przytulić. Kto wie, może za 10 lat? Ale wtedy to już chyba nie mamę będzie przytulał. Ach Ci faceci... A może, Żaba, masz już jakąś potencjalną synową, o której nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Moi chłopcy (3 i 6 lat) też się kłócą i bez przerwy tłuką. Ten młodszy to przylepka, starszy też nie da się już przytulić. Kto wie, może za 10 lat? Ale wtedy to już chyba nie mamę będzie przytulał. Ach Ci faceci... A może, Żaba, masz już jakąś potencjalną synową, o której nie wiesz? Na szczęscie rowery z ramą dualową i tenis ziemny są dla nich atrakcyjniejszą formą spędzania czasu..(chyba ) Moi już rzadziej się biją, ale częściej wyzywają (b. popularne obecnie: CIOTMEN!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja mam dziewczyny i też jest ciekawie ( 11 i 6 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja mam dziewczyny i też jest ciekawie ( 11 i 6 ) Na zdjęciach wyglądają jak dwa aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tylko na zdjęciach, a szkoda Starsza już pkazuje rogi związane z dorastaniem a młodsza wcielony diabeł, jak to mówi taka się już urodziła i nic na to nie poradzi Ostatni numer plastelina na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 20.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Na koniec postawiłam wszystkim po puszce odrdzewiacza(pepsi) i serdeczne im podziękowałam ...I niech nikt nie mówi, że dzisiejsza młodzież jest okropna!!! Żaba, słoneczko, a nie chciałabyś wypożyczać swoich chłopaków do pomocy? Wiesz, zapłata nieduża (pepsi), a praca dla niewykwalifikowanej siły roboczej zawsze się znajdzie A na poważnie, to masz dzielnych chłopaków! Zazdroszczę Ci! Nie martw się tym tygodniem oczekiwania, co się odwlecze, to nie uciecze, jak mawiali Indianie. Trzymam kciuki! Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Tylko na zdjęciach, a szkoda Starsza już pkazuje rogi związane z dorastaniem a młodsza wcielony diabeł, jak to mówi taka się już urodziła i nic na to nie poradzi Ostatni numer plastelina na ścianie Na scianie, to jeszcze nic! A próbowałaś ściągnąć ją z dywanu! (rozdeptaną oczywiście ) Nie wspomnę o wizytach na pogotowiu...Ostatnio haczyk wbity w palec, wcześniej złamana ręka, wybite zęby (stałe siekacze przednie), gwóźdż w stopie itd........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts