Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żaba, patrząc na Twoje zdjęcia aż trudno uwierzyć, że Ty masz już nastoletnich synów. A może jakieś fotki chłopaków? Chyba, że chcą pozostać anonimami.

Mam, mam!!!! Jeden zaczyna się trochę buntować (skończył 14 lat ), drugi jeszcze chce się przytulać, jak nikt nie widzi ( 12lat). Cały czas się kłócą....Obecnie zamęczają mnie rowerami z ramą dualową, a starszy tekstami: JESTEM GŁODNY!!!

Wkrótce Wam pokażę moich urwisów, ale nie powiem im o tym, bo się nie zgodzą... :lol: :lol:

Żaba, patrząc na Twoje zdjęcia aż trudno uwierzyć, że Ty masz już nastoletnich synów. A może jakieś fotki chłopaków? Chyba, że chcą pozostać anonimami.

Mam, mam!!!! Jeden zaczyna się trochę buntować (skończył 14 lat ), drugi jeszcze chce się przytulać, jak nikt nie widzi ( 12lat). Cały czas się kłócą....Obecnie zamęczają mnie rowerami z ramą dualową, a starszy tekstami: JESTEM GŁODNY!!!

Wkrótce Wam pokażę moich urwisów, ale nie powiem im o tym, bo się nie zgodzą... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Moi chłopcy (3 i 6 lat) też się kłócą i bez przerwy tłuką. Ten młodszy to przylepka, starszy też nie da się już przytulić. Kto wie, może za 10 lat? Ale wtedy to już chyba nie mamę będzie przytulał. Ach Ci faceci... A może, Żaba, masz już jakąś potencjalną synową, o której nie wiesz?

Moi chłopcy (3 i 6 lat) też się kłócą i bez przerwy tłuką. Ten młodszy to przylepka, starszy też nie da się już przytulić. Kto wie, może za 10 lat? Ale wtedy to już chyba nie mamę będzie przytulał. Ach Ci faceci... A może, Żaba, masz już jakąś potencjalną synową, o której nie wiesz?

Na szczęscie rowery z ramą dualową i tenis ziemny są dla nich atrakcyjniejszą formą spędzania czasu..(chyba :roll: )

Moi już rzadziej się biją, ale częściej wyzywają (b. popularne obecnie: CIOTMEN!!!)

Na koniec postawiłam wszystkim po puszce odrdzewiacza(pepsi) i serdeczne im podziękowałam ...I niech nikt nie mówi, że dzisiejsza młodzież jest okropna!!!

Żaba, słoneczko, a nie chciałabyś wypożyczać swoich chłopaków do pomocy? :lol: Wiesz, zapłata nieduża (pepsi), a praca dla niewykwalifikowanej siły roboczej zawsze się znajdzie :) A na poważnie, to masz dzielnych chłopaków! Zazdroszczę Ci!

Nie martw się tym tygodniem oczekiwania, co się odwlecze, to nie uciecze, jak mawiali Indianie. Trzymam kciuki!

Uściski :p

Tylko na zdjęciach, a szkoda :)

Starsza już pkazuje rogi związane z dorastaniem a młodsza wcielony diabeł, jak to mówi taka się już urodziła i nic na to nie poradzi :o :roll:

Ostatni numer plastelina na ścianie :evil:

Na scianie, to jeszcze nic! A próbowałaś ściągnąć ją z dywanu! (rozdeptaną oczywiście :lol: )

Nie wspomnę o wizytach na pogotowiu...Ostatnio haczyk wbity w palec, wcześniej złamana ręka, wybite zęby (stałe siekacze przednie), gwóźdż w stopie itd........