ullerowa 07.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Żabciu dasz rade, wsiadaj z meżem do samochodu i trenuj na jakims odludziu. Ja tak uczyłam sie wszystkich manewrów, znacznie wiecej godzin wyjeździłam z mezem niż na kursie I zdałam za 3 razem A teraz nie wyobrazam sobie zycia bez samochodu POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 07.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Właśnie przeczytałam dziennik i pełen szcunek za super teksty i wytrwałość. Ja zaczynam budowę i poznaje fora muratora ale jeszcze długa droga narazie etap ścian za mną i stropy wchodzą na tapetę ale najbardzie to mnie przeraża urządzanie te domki na tych wszyskich dziennikach piękne i z pomysłem nie wiem czy dam radę ale pocieszam się że do tego czsu się nauczę i że to tak szybko nie nastąpi choć bym już bardzo chciała mieszkać w mojej Hanii i wylegiwać się na tarasie albo działać w ogrodzie Pozdrowionka i udanej walki z elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Żabciu dasz rade, wsiadaj z meżem do samochodu i trenuj na jakims odludziu. Ja tak uczyłam sie wszystkich manewrów, znacznie wiecej godzin wyjeździłam z mezem niż na kursie I zdałam za 3 razem A teraz nie wyobrazam sobie zycia bez samochodu POWODZENIA dziękuje Ulercia tak tez robię. Jadę sobie pod Biedronke jak juz sklep zamykają i ćwicze manewry .Codziennie przynajmniej pół godziny. Tylko ze ja potrzebuję obycia w mieście, a jezdzić tak bez prawa jazdy to troche ryzykowne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Właśnie przeczytałam dziennik i pełen szcunek za super teksty i wytrwałość. Ja zaczynam budowę i poznaje fora muratora ale jeszcze długa droga narazie etap ścian za mną i stropy wchodzą na tapetę ale najbardzie to mnie przeraża urządzanie te domki na tych wszyskich dziennikach piękne i z pomysłem nie wiem czy dam radę ale pocieszam się że do tego czsu się nauczę i że to tak szybko nie nastąpi choć bym już bardzo chciała mieszkać w mojej Hanii i wylegiwać się na tarasie albo działać w ogrodzie Pozdrowionka i udanej walki z elewacją Piksel skoro przebrnęłas przez tyle stron mojego dziennika i się nie poddałaś to i dom zbudujesz i urządzisz pieknie. Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Żabciu dasz rade, wsiadaj z meżem do samochodu i trenuj na jakims odludziu. Ja tak uczyłam sie wszystkich manewrów, znacznie wiecej godzin wyjeździłam z mezem niż na kursie I zdałam za 3 razem A teraz nie wyobrazam sobie zycia bez samochodu POWODZENIA dziękuje Ulercia tak tez robię. Jadę sobie pod Biedronke jak juz sklep zamykają i ćwicze manewry .Codziennie przynajmniej pół godziny. Tylko ze ja potrzebuję obycia w mieście, a jezdzić tak bez prawa jazdy to troche ryzykowne.. Wląsciwie ryzyko nieduze bo nie maja ci jeszcze co zabrac żartowalam Najważniesza jest wytrwałośc w zdawaniu egzaminu Uda się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Żabciu dasz rade, wsiadaj z meżem do samochodu i trenuj na jakims odludziu. Ja tak uczyłam sie wszystkich manewrów, znacznie wiecej godzin wyjeździłam z mezem niż na kursie I zdałam za 3 razem A teraz nie wyobrazam sobie zycia bez samochodu POWODZENIA dziękuje Ulercia tak tez robię. Jadę sobie pod Biedronke jak juz sklep zamykają i ćwicze manewry .Codziennie przynajmniej pół godziny. Tylko ze ja potrzebuję obycia w mieście, a jezdzić tak bez prawa jazdy to troche ryzykowne.. Wląsciwie ryzyko nieduze bo nie maja ci jeszcze co zabrac żartowalam Najważniesza jest wytrwałośc w zdawaniu egzaminu Uda się na pewno musi jak nie za drugim podejściem, to za trzecim albo czwartym lub piątym.....cztrenastym..dziewiętnastym...dwudziestym trzecim..itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać jak tylko ściagną folię z okien to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać jak tylko ściagną folię z okien to pokaże Znowu te wymówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cześć Żabuniu Z egzaminem to daj sobie luuuuzzzz, ja tak właśnie zrobiłam, szlak mnie trafia na te durne egzaminy!!!!!! Toć jeździć umiem, a jak przychodzi co do czego to doopa Będzie good, nawet gdyby miałoto nastąpić za ....tnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać jak tylko ściagną folię z okien to pokaże Znowu te wymówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać jak tylko ściagną folię z okien to pokaże Znowu te wymówki to o Twoim domku pisali w Gazecie Wrocławskiej ktoś sie tak zapatrzył na nowo-pomalowany dom ,ze wjechał w stragan pełen jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać jak tylko ściagną folię z okien to pokaże Znowu te wymówki to o Twoim domku pisali w Gazecie Wrocławskiej ktoś sie tak zapatrzył na nowo-pomalowany dom ,ze wjechał w stragan pełen jaj z Wami to niewyróbka z niewytrzymką dobrze że mam uszy żabciu krzyknij kiedy trzymać kciuki następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 zagruntowali moją ścianę tym pomarańczem ale żarówa!!!!!!!! matko jedyna !!!!!!!!!!! muszę sobie wmówić że jest extra, bo inaczej moge płakać.. zdjatka rzuc to pocieszymy albo bedziemy podziwiać jak tylko ściagną folię z okien to pokaże Znowu te wymówki to o Twoim domku pisali w Gazecie Wrocławskiej ktoś sie tak zapatrzył na nowo-pomalowany dom ,ze wjechał w stragan pełen jaj no raczej nie o moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cześć Żabuniu Z egzaminem to daj sobie luuuuzzzz, ja tak właśnie zrobiłam, szlak mnie trafia na te durne egzaminy!!!!!! Toć jeździć umiem, a jak przychodzi co do czego to doopa Będzie good, nawet gdyby miałoto nastąpić za ....tnym razem dzieki Braza. ma rację dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 żabciu krzyknij kiedy trzymać kciuki następnym razem dam znać jak będę miała drugi termin. dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzisiaj koniec roboty u mnie. Pozamiatam i wkeje fotki wieczorkiem. Pasuje Wam? Elewacja jest...yyyyy ...wyróżniająca się w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pasuje, pasuje Wyrózniająca ... nieźle się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzisiaj koniec roboty u mnie. Pozamiatam i wkeje fotki wieczorkiem. http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif gdzie te fotki się podziały http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts