kaśka maciej 12.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wcale nie jest tak bardzo intensywny Na zdjęciach to tak wygląda przynajmniej, a Wiki bardzo urosła. Fajny zwierzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzisiaj koniec roboty u mnie. Pozamiatam i wkeje fotki wieczorkiem. http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif gdzie te fotki się podziały http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif ni ma som jusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Żaba - kolor tynku jest rewelacyjny. I swietnie pasuje do tego ten klinkier . Jak patrzyłam na probke to byłam na "nie. Ale całośc wyglada po prostu świetnie, niebanalnie i z klasą. I mówi ci to zagorzała fanka jasniusienkich pastelowych kolorów - wiec doceń jaki to komplement! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzisiaj koniec roboty u mnie. Pozamiatam i wkeje fotki wieczorkiem. http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif gdzie te fotki się podziały http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c045.gif ni ma som jusz http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e010.gif lecem zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wcale nie jest tak bardzo intensywny Na zdjęciach to tak wygląda przynajmniej, a Wiki bardzo urosła. Fajny zwierzak No bardzo fajna jest Wiki. Coraz mądrzejsza. No może nie tak bardzo intensywny jest ten kolor, ale na pewno zdecydowany. Na moim osiedlu wszytskie elewcje sa bardzo spokojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Żaba - kolor tynku jest rewelacyjny. I swietnie pasuje do tego ten klinkier . Jak patrzyłam na probke to byłam na "nie. Ale całośc wyglada po prostu świetnie, niebanalnie i z klasą. I mówi ci to zagorzała fanka jasniusienkich pastelowych kolorów - wiec doceń jaki to komplement! zielonooka jest mi ogromnie miło ze to napisałaś chyba Cie.... pokochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wcale nie jest tak bardzo intensywny Na zdjęciach to tak wygląda przynajmniej, a Wiki bardzo urosła. Fajny zwierzak No bardzo fajna jest Wiki. Coraz mądrzejsza. No może nie tak bardzo intensywny jest ten kolor, ale na pewno zdecydowany. Na moim osiedlu wszytskie elewcje sa bardzo spokojne.Za to u mnie na osiedlu albo żółte, albo beżowe. Mój złamany biały tez niepokoi sąsiadów i pytają się na jaki kolor będzie to pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 chyba Cie.... pokochałam a co ja ci bronic będe ps. chyba pierwszy raz az tak mi sie podoba ciemna i inetnsywna kolorystycznie elewacja na domu z (przerażeniem ) stwierdzam że.... zachwiałam sie lekko w swym umiłowaniu jasnych tynków na elewacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zabka elewacja bardzo w Twoim stylu i bardzo pasuje do reszty domu. A mi strasznie przypomina poludniowe klimaty. Eh, chyba Cie odwiedze..., kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Żaba świetny tynk mój ulubiony chcialam męża namówić na ceglasty ale powiedział że wyrósł z tych klimatów (kiedyś zafascynowani byliśmy kolorystyką szwedzkich domów i obór ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Super wyszło , naprawdę niebanalna elewacja. Ten klinkierek do tego ceglanego tez m się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zaba - elewacja klasa , trzy palce na sercu gratuluje wyczucia koloru i odwagi , wyszlo bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 12.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Elewacja SUUUPEER!!!!!!!! Bardzo mi się podoba.Do mojego domu nie pasowała (zresztą mąż by mnie chyba udusił) ale u Was Boosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Żaba elewacja wyszła super. Tak jak pisała Zielonooka, bez tego klinkieru nie byłoby obecnego efektu. Gratuluje gustu Kolorek super, bo podkreśla idealne kształty uszu Wiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Żaba - elewacja super Pięknie teraz Twój domek się prezentuje :D Tak wszystko jest super dobrane Chciałabym, żeby na mojej chałupce tak wszystkie kolory pasowały - mam nadzieję, że mi się to uda Wiki - śliczniutka jest Wymiziaj ją ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No dobra to ja bede pierwsza na nie - ale nie tak do konca - dom jest piekny nad tym zachwycalam sie juz nie raz - kolor tynku piekny i klinkier tez dobrany - wszystko pieknie - tylko wydaje mi sie ze momentami jest za duzo tego klinkieru - tak czuje jak ogladam zdjecia - nie wiem ciensze obramowki - bez oklejania naroznikow - ale tak poza tym baaaaaaaaardzo mi sie podoba - slicznie! No a tak w ogole to wam ma sie podobac - a nie mi !!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 13.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 cześć zaba_gonia pierwszy raz piszę w Twoim wątku, chociaż kibicuję Ci od samego początku (razem rozpoczełyśmy swoje budowy). Ja miekaszm pod Wrocławiem. Elewcję masz śliczną i dlatego mam prośbę, czy mogłabyś podać mi namiary na firmę która kładła Ci płytkę klinkierową i ile wzieli za m2. Z góry dziękuje Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.08.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Żaba - kolor tynku jest rewelacyjny. I swietnie pasuje do tego ten klinkier . Jak patrzyłam na probke to byłam na "nie. Ale całośc wyglada po prostu świetnie, niebanalnie i z klasą. I mówi ci to zagorzała fanka jasniusienkich pastelowych kolorów - wiec doceń jaki to komplement! Rzaba - kolor elewacji na tych zdjęciach jest rzeczywiście rewelacyjny i ja też jestem fanem kolorów jasnych i pastelowych. Wyszło znakomicie. Moim zdaniem zresztą jest to kolor jak najbardziej pastelowy tylko że nie jasny Płytki mają świetny kolor i bardzo pasują do tynku, ładnie wyglądają narożniki domu obłożone tymi płytkami, ale żeby nie było tylko samych zachwytów to dodam, że takich opasek wkoło okien to bym nie robił (możesz przyjąć że się nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Kolor superowy i taki inny nie oklepany ale naprawde rewelacyjny a ztym brazowym dachem i klinkierem po prostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.08.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kochani po Waszych komentarzach moja elewcja podoba mi się jeszcze bardziej Moge tylko dodac nieskromnie, ze na żywo jets jeszcze ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts