Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żaba - kolor tynku jest rewelacyjny. I swietnie pasuje do tego ten klinkier . Jak patrzyłam na probke to byłam na "nie. Ale całośc wyglada po prostu świetnie, niebanalnie i z klasą.

I mówi ci to zagorzała fanka jasniusienkich pastelowych kolorów - wiec doceń jaki to komplement! :D

Wcale nie jest tak bardzo intensywny :roll: Na zdjęciach to tak wygląda przynajmniej, a Wiki bardzo urosła. Fajny zwierzak :)

No bardzo fajna jest Wiki. Coraz mądrzejsza.

No może nie tak bardzo intensywny jest ten kolor, ale na pewno zdecydowany. Na moim osiedlu wszytskie elewcje sa bardzo spokojne.

Żaba - kolor tynku jest rewelacyjny. I swietnie pasuje do tego ten klinkier . Jak patrzyłam na probke to byłam na "nie. Ale całośc wyglada po prostu świetnie, niebanalnie i z klasą.

I mówi ci to zagorzała fanka jasniusienkich pastelowych kolorów - wiec doceń jaki to komplement! :D

zielonooka :p :p :p

jest mi ogromnie miło ze to napisałaś :D

chyba Cie.... pokochałam :wink: :oops: :lol: :lol:

Wcale nie jest tak bardzo intensywny :roll: Na zdjęciach to tak wygląda przynajmniej, a Wiki bardzo urosła. Fajny zwierzak :)

No bardzo fajna jest Wiki. Coraz mądrzejsza.

No może nie tak bardzo intensywny jest ten kolor, ale na pewno zdecydowany. Na moim osiedlu wszytskie elewcje sa bardzo spokojne.

Za to u mnie na osiedlu albo żółte, albo beżowe. Mój złamany biały tez niepokoi sąsiadów i pytają się na jaki kolor będzie to pomalowane :roll:

No dobra to ja bede pierwsza na nie - ale nie tak do konca :lol: - dom jest piekny nad tym zachwycalam sie juz nie raz - kolor tynku piekny i klinkier tez dobrany - wszystko pieknie - tylko wydaje mi sie ze momentami jest za duzo tego klinkieru :roll: - tak czuje jak ogladam zdjecia - nie wiem ciensze obramowki - bez oklejania naroznikow :roll: - ale tak poza tym baaaaaaaaardzo mi sie podoba - slicznie!

No a tak w ogole to wam ma sie podobac - a nie mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

Pozdrawiam!!!

cześć zaba_gonia

pierwszy raz piszę w Twoim wątku, chociaż kibicuję Ci od samego początku (razem rozpoczełyśmy swoje budowy). Ja miekaszm pod Wrocławiem.

Elewcję masz śliczną i dlatego mam prośbę, czy mogłabyś podać mi namiary na firmę która kładła Ci płytkę klinkierową i ile wzieli za m2.

Z góry dziękuje

Edyta

Rzaba - kolor elewacji na tych zdjęciach jest rzeczywiście rewelacyjny :D :D :D :D i ja też jestem fanem kolorów jasnych i pastelowych. Wyszło znakomicie. Moim zdaniem zresztą jest to kolor jak najbardziej pastelowy tylko że nie jasny :D :D :lol: :lol: :lol:

Płytki mają świetny kolor i bardzo pasują do tynku, ładnie wyglądają narożniki domu obłożone tymi płytkami, ale żeby nie było tylko samych zachwytów to dodam, że takich opasek wkoło okien to bym nie robił (możesz przyjąć że się nie znam) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: