Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Kochani :D

po Waszych komentarzach moja elewcja podoba mi się jeszcze bardziej :D

Moge tylko dodac nieskromnie, ze na żywo jets jeszcze ładniejsza :wink: :lol:

no pewnie, że jest ładna :)

powiedz mi lepiej ile załatwialiście ten odbiór :roll: musze się szybko tym zająć :roll:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani :D

po Waszych komentarzach moja elewcja podoba mi się jeszcze bardziej :D

Moge tylko dodac nieskromnie, ze na żywo jets jeszcze ładniejsza :wink: :lol:

no pewnie, że jest ładna :)

powiedz mi lepiej ile załatwialiście ten odbiór :roll: musze się szybko tym zająć :roll:

yyyy...jakiś rok to trwało, bo nie chciało i się za to zabrac :oops: :lol: :lol:

Kasia trzeba zgromadzić całą góre papierów i zanieść do starostwa.Jak wszytsko bedzie ok to po około 2 tyg. dostaniesz pismo o odbiorze.

U nas największy problem jest z odbiorem kominiarskim, bo kominiarze oławscy czepiaja się wszytskiego. Twój kierownik budowy powinien dać Ci listę potzrebnych papierów.

Jak teraz popatrzyłam drugi raz na Twój dom to wygląda jak południowa chacjenda (jak to się pisze :roll: )

rewelka :lol:

nie mam pojęcia jak to się pisze :oops:

wyguglałam i cos takiego mi wyskoczyło :o

LuxLux – Nieruchomość dnia: posiadłość na Bermudachzaraz na sylwka ta chacjenda przeszłaby chrzest bojowy... hehehehe :) ... Hacjenda a nie chacjenda! nie piszcie takich wyrazow, jak nie umiecie..:/ ...

http://www.luxlux.pl/artykul/5454/_/wszystkie - 74k - Kopia - Podobne strony

:wink: :lol:

Jak teraz popatrzyłam drugi raz na Twój dom to wygląda jak południowa chacjenda (jak to się pisze :roll: )

rewelka :lol:

nie mam pojęcia jak to się pisze :oops:

wyguglałam i cos takiego mi wyskoczyło :o

LuxLux – Nieruchomość dnia: posiadłość na Bermudachzaraz na sylwka ta chacjenda przeszłaby chrzest bojowy... hehehehe :) ... Hacjenda a nie chacjenda! nie piszcie takich wyrazow, jak nie umiecie..:/ ...

http://www.luxlux.pl/artykul/5454/_/wszystkie - 74k - Kopia - Podobne strony

:wink: :lol:

znaczy trzeba było zostawić jak instynkt podpowiadał i nie poprawiać na ch :lol:

Twoja posiadłość prawie jak na Bermudach :lol: i to prawie nie robi różnicy

hej Żabka :D Wspaniale mi się czytało Twój dziennik :) nie mogłam się oderwać! domek bardzo ładny, wnętrza również :) podobnie jak Ty lubię ten styl i te kolory! ale mój mąż raczej nie, więc nie będzie lekko :-? aaa z niektórych tekstów to się nie żle uśmiałam :lol: dla mnie to była wspaniała rozrywka :) pozdrawiam serdecznie!!!

hej Żabka :D Wspaniale mi się czytało Twój dziennik :) nie mogłam się oderwać! domek bardzo ładny, wnętrza również :) podobnie jak Ty lubię ten styl i te kolory! ale mój mąż raczej nie, więc nie będzie lekko :-? aaa z niektórych tekstów to się nie żle uśmiałam :lol: dla mnie to była wspaniała rozrywka :) pozdrawiam serdecznie!!!

Nawet nie wiesz jak mi miło, ze chciało Ci się to czytać i dobrze się bawiłaś. :D :D :D No i ze podoba Ci się nasz dom.

To prawdziwy kompelment dla mnie :D

Pozdrawiam ciepło :D

Witaj

Czytam Twój dziennik już długo długo - świetnie się czyta !

Gratuluję efektów, pozdrawiam ciepło i obiecuję wciąż zaglądac.

Dziekuję i zapraszam cześciej do mnie 8) :D

150 tys :D niezła sumka ... ja ledwie dociągam do 120 :D

przyłóż się lepiej :wink:

Goniu, świetny dziennik -czytałam cię już dawno temu. :D

Gratuluję odbioru domku. :)

Przepiękny kolor wybrałaś -zrobiło się tak meksykańsko. Na wizualizacjach to była moja ulubiona barwa. :D

Pozdrawiam

Muszę Ci powiedzieć, ze wiele moich znajomych tez powiedziało że mój dom dzięki tej barwie zrobił się taki meksykański 8) To chyba dobzre.. :roll: :wink: :lol:

I dziekuję ze mi kibicujesz i zaglądasz do mnie :D

Dołączam się do gratulacji :D

Elewacja wyszła bajecznie (szczerze mówiąc na początku nie spodziewałam sie takiego efektu)

Rzeczywiście dom wygląda jak z albumu o Meksyku (pierwsze skojarzenie :lol: )

A co do 150tys. odwiedzin - Dziewczyno Twój dziennik czyta się jak dobra książkę, umiesz przyciągnąć czytelnika, a zwłaszcza trzymać go w napięciu :)

Lubię tu zaglądać :oops:

Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam :)

Ależ Ci ta Ziśka wypiekniałą z zewnątrz bo w środku to już dawno było pięknie :)

Mam nadzieję że teraz już wróce na dobre i będę śledzić losy prawka na bierząco, ja mam swoje ponad rok a egazmin zdałam za czwartym razem, życze powodzenia :)