kaśka maciej 19.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kochani po Waszych komentarzach moja elewcja podoba mi się jeszcze bardziej Moge tylko dodac nieskromnie, ze na żywo jets jeszcze ładniejsza no pewnie, że jest ładna powiedz mi lepiej ile załatwialiście ten odbiór musze się szybko tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.08.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kochani po Waszych komentarzach moja elewcja podoba mi się jeszcze bardziej Moge tylko dodac nieskromnie, ze na żywo jets jeszcze ładniejsza no pewnie, że jest ładna powiedz mi lepiej ile załatwialiście ten odbiór musze się szybko tym zająć yyyy...jakiś rok to trwało, bo nie chciało i się za to zabrac Kasia trzeba zgromadzić całą góre papierów i zanieść do starostwa.Jak wszytsko bedzie ok to po około 2 tyg. dostaniesz pismo o odbiorze. U nas największy problem jest z odbiorem kominiarskim, bo kominiarze oławscy czepiaja się wszytskiego. Twój kierownik budowy powinien dać Ci listę potzrebnych papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jak teraz popatrzyłam drugi raz na Twój dom to wygląda jak południowa chacjenda (jak to się pisze ) rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Żabko - gratulacje z odbioru chałupki. Miłego, legalnego mieszkania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.08.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hejka no cześć jak tam w wielkim świecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.08.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Żabko - gratulacje z odbioru chałupki. Miłego, legalnego mieszkania :D dzięki serdeczne Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.08.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak teraz popatrzyłam drugi raz na Twój dom to wygląda jak południowa chacjenda (jak to się pisze ) rewelka nie mam pojęcia jak to się pisze wyguglałam i cos takiego mi wyskoczyło LuxLux – Nieruchomość dnia: posiadłość na Bermudachzaraz na sylwka ta chacjenda przeszłaby chrzest bojowy... hehehehe ... Hacjenda a nie chacjenda! nie piszcie takich wyrazow, jak nie umiecie..:/ ... http://www.luxlux.pl/artykul/5454/_/wszystkie - 74k - Kopia - Podobne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak teraz popatrzyłam drugi raz na Twój dom to wygląda jak południowa chacjenda (jak to się pisze ) rewelka nie mam pojęcia jak to się pisze wyguglałam i cos takiego mi wyskoczyło LuxLux – Nieruchomość dnia: posiadłość na Bermudachzaraz na sylwka ta chacjenda przeszłaby chrzest bojowy... hehehehe ... Hacjenda a nie chacjenda! nie piszcie takich wyrazow, jak nie umiecie..:/ ... http://www.luxlux.pl/artykul/5454/_/wszystkie - 74k - Kopia - Podobne strony znaczy trzeba było zostawić jak instynkt podpowiadał i nie poprawiać na ch Twoja posiadłość prawie jak na Bermudach i to prawie nie robi różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Najlepiej mieć w ulubionych coś takiego: http://sjp.pwn.pl/ Jeśli wpiszemy wyraz z błędem, nie pokaże się wcale. Wtedy wpisujemy drugą wersję. Jest i wyraz, i jego znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 niezłe słoneczko Hacjenda hacjenda 1. «gospodarstwo rolne w Hiszpanii i w krajach Ameryki Łacińskiej» 2. «dom mieszkalny wraz z zabudowaniami gospodarczymi w takim gospodarstwie» oto mi właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 22.08.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 hej Żabka Wspaniale mi się czytało Twój dziennik nie mogłam się oderwać! domek bardzo ładny, wnętrza również podobnie jak Ty lubię ten styl i te kolory! ale mój mąż raczej nie, więc nie będzie lekko aaa z niektórych tekstów to się nie żle uśmiałam dla mnie to była wspaniała rozrywka pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asyenna 22.08.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Goniu, świetny dziennik -czytałam cię już dawno temu. Gratuluję odbioru domku. Przepiękny kolor wybrałaś -zrobiło się tak meksykańsko. Na wizualizacjach to była moja ulubiona barwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 23.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 150 tys niezła sumka ... ja ledwie dociągam do 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 23.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 WitajCzytam Twój dziennik już długo długo - świetnie się czyta !Gratuluję efektów, pozdrawiam ciepło i obiecuję wciąż zaglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 hej Żabka Wspaniale mi się czytało Twój dziennik nie mogłam się oderwać! domek bardzo ładny, wnętrza również podobnie jak Ty lubię ten styl i te kolory! ale mój mąż raczej nie, więc nie będzie lekko aaa z niektórych tekstów to się nie żle uśmiałam dla mnie to była wspaniała rozrywka pozdrawiam serdecznie!!! Nawet nie wiesz jak mi miło, ze chciało Ci się to czytać i dobrze się bawiłaś. No i ze podoba Ci się nasz dom. To prawdziwy kompelment dla mnie Pozdrawiam ciepło Witaj Czytam Twój dziennik już długo długo - świetnie się czyta ! Gratuluję efektów, pozdrawiam ciepło i obiecuję wciąż zaglądac. Dziekuję i zapraszam cześciej do mnie 150 tys niezła sumka ... ja ledwie dociągam do 120 przyłóż się lepiej Goniu, świetny dziennik -czytałam cię już dawno temu. Gratuluję odbioru domku. Przepiękny kolor wybrałaś -zrobiło się tak meksykańsko. Na wizualizacjach to była moja ulubiona barwa. Pozdrawiam Muszę Ci powiedzieć, ze wiele moich znajomych tez powiedziało że mój dom dzięki tej barwie zrobił się taki meksykański To chyba dobzre.. I dziekuję ze mi kibicujesz i zaglądasz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 27.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dołączam się do gratulacji Elewacja wyszła bajecznie (szczerze mówiąc na początku nie spodziewałam sie takiego efektu) Rzeczywiście dom wygląda jak z albumu o Meksyku (pierwsze skojarzenie ) A co do 150tys. odwiedzin - Dziewczyno Twój dziennik czyta się jak dobra książkę, umiesz przyciągnąć czytelnika, a zwłaszcza trzymać go w napięciu Lubię tu zaglądać Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nie wiem czy już pisałam, że zajefajnie wyszedł ten ceglasty kolor no i gratuluję odbioru i samych szczęśliwych chwil w domu po zamieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Żabciu ale masz zaj..sty kolorek domu... Domek wygląda cudownie... Piesa pięknie urosła - w jakim ona jest wieku? Piękny ogródek... Napisz jak masz zrobiony kojec dla suni choćby na priva proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ależ Ci ta Ziśka wypiekniałą z zewnątrz bo w środku to już dawno było pięknie Mam nadzieję że teraz już wróce na dobre i będę śledzić losy prawka na bierząco, ja mam swoje ponad rok a egazmin zdałam za czwartym razem, życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts