Olkalybowa 30.08.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/gin/gin_fizz.JPG http://vitamarket.pl/admin/pic/p6089_normal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki Olu! Tego właśnie dzis potrzebuje No to chyba czas zdradzić z jakiej okazji piłam wczoraj LUDZIE!!!!!!!! wczoraj........ ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!! za drugim razem ! Ciesze się jak głupia jakaś Można powiedzieć ze jestem z siebie dumna. i nie ukrywam że czekam na gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki Olu! Tego właśnie dzis potrzebuje No to chyba czas zdradzić z jakiej okazji piłam wczoraj LUDZIE!!!!!!!! wczoraj........ ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!! za drugim razem ! Ciesze się jak głupia jakaś Można powiedzieć ze jestem z siebie dumna. i nie ukrywam że czekam na gratulacje Gratuluje A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.08.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Brawko za prawko!!! http://www.mikesfreegifs.com/main4/coolsick/applause4.gif A to pewnie już było? http://img186.imageshack.us/img186/7521/umieszkichlejen2.gif? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 GRATULACJE !!!! http://bffc.net/icons2/shake.gif a teraz nie ma to ....tamto tylko wsiadaj za kierownice i nabywaj doświadczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.08.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki Olu! Tego właśnie dzis potrzebuje No to chyba czas zdradzić z jakiej okazji piłam wczoraj LUDZIE!!!!!!!! wczoraj........ ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!! za drugim razem ! Ciesze się jak głupia jakaś Można powiedzieć ze jestem z siebie dumna. i nie ukrywam że czekam na gratulacje Gratuluje A nie mówiłem GRATULUJE Baby górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.08.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki Olu! Tego właśnie dzis potrzebuje No to chyba czas zdradzić z jakiej okazji piłam wczoraj LUDZIE!!!!!!!! wczoraj........ ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!! za drugim razem ! Ciesze się jak głupia jakaś Można powiedzieć ze jestem z siebie dumna. i nie ukrywam że czekam na gratulacje Zuch dziewczyna GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 GRATULACJE Zdolniacha z ciebie W nagrodę masz tu dedykację muzyczną http://pl.youtube.com/watch?v=qCvivR_CW5I&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Gratulacje Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.09.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gratulcie Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gratuluję A teraz w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no no .............. zaskoczylas mnie mile powiedzialabym gratuluje oczywiscie i zycze milych chwil spedzonych za kierownica buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Zaba, przyznaj się, zahipnotyzowałaś egzaminatora, albo poraziłaś wrodzonym wdziękiem,ale jakby nie patrzeć, GRATULACJE się należą, więc gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 01.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, gratuluję inwencji przy projektowaniu elewacji, jest przepiękna i na pewno mnie zainspiruje. Uwielbiam takie klimaty Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asyenna 01.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 GRATULACJE!!!! No to się spisałaś Goniu. No to teraz tylko odbiór prawka i będziesz mogła szaleć po drogach. Kiedy coś skrobniesz w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Kochani !!!!!!!! Dziękuję za gratulacje MOze dlatego tak bardzo się cieszę, bo zaczęłam od zera i naprawdę w naukę włożyłam max wysiłku. A nie umiałam kompletnie nic . Moi synowie mówili, że szybciej im kaktus na dłoni urośnie nim zadam A ja im taki numer wywinełam Tym bardziej jestem z siebie dumna Za dwa tygodnie odbieram prawko i wsiadam w focusa ( niestety chyba go zepsułam jeżdżac bez prawka po osiedlu, bo nie chce ruszyć ). Ale roweru nie porzucę nigdy . Rower jest debest postaram się cos naskrobac w dzienniku, ale najpierw muszę przepędzić dól związany z powrotem do pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, gratuluję inwencji przy projektowaniu elewacji, jest przepiękna i na pewno mnie zainspiruje. Uwielbiam takie klimaty ja też Dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Zaba, przyznaj się, zahipnotyzowałaś egzaminatora, albo poraziłaś wrodzonym wdziękiem, ale jakby nie patrzeć, GRATULACJE się należą, więc gratulki. Tolu, Ci egzaimnatorzy z WORDa we Wrocławiu są jak martwi . Mówią jak roboty i nie wdają się w żadne dyskusje. nawet nie patrzą w oczy A ja tak rzęsy wywinęłam Prawdę mówiąc nie pamiętam jak on wygladał tak byłam skupiona na jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Najważniejsze że efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Zaba, przyznaj się, zahipnotyzowałaś egzaminatora, albo poraziłaś wrodzonym wdziękiem, ale jakby nie patrzeć, GRATULACJE się należą, więc gratulki. Tolu, Ci egzaimnatorzy z WORDa we Wrocławiu są jak martwi . Mówią jak roboty i nie wdają się w żadne dyskusje. nawet nie patrzą w oczy A ja tak rzęsy wywinęłam Prawdę mówiąc nie pamiętam jak on wygladał tak byłam skupiona na jeździe wiem, wiem, w naszym WORDzie jest tak samo, córka opowiadała, że automaty, zimne nóżki, i nie wiem jak jeszcze nazwać kogoś, kto wyprany jest z emocji. Ale może te rzęsy kątem oka zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts