Aga - Żona Facia 14.09.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 żaba gratuluję z całego serca zdanego egzaminu na prawko. Znam to uczucie, bo sama 3 lata temu zdawałam i zdałam za ... pierwszym razem. Pierwszą osobą do której zadzwoniłam z tą wiadomością był mój instruktor bo on nie wierzył we mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Zajęta pilnowaniem okien , nie doczytałam... Gosiu, gratuluję i życzę szerokiej drogi, gumowych krawężników, miłych panów z drogówki ... Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ja też nie doczytałam Żabuniu - graaaaaaaaaaatuuuuuuuuuuuulacje ogrooooooooooomniaste Niech Ci się dobrze i bezwypadkowo jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.09.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 o! znowu gratulacje jak miło Dziękuję babeczki aga ja doskonale pamiętam , jak facio pochawlił się własnie kilka lat temu na tym forum, ze ma zdolna zonę, bo zdałaś za 1 razem na prawko. Byłam pod ogromnym wrażenie wówczas i cały czas jetsem, bo to bardzo trudny egzamin . A im jest się starszym tym trudniej się przełamać. W piatek po raz piewrszy pojechałam SAMA do Wrocławia w sam szczyt. Matko jak ja sie spociłam , ale najważniejsze że sobie poradziłam i jestem naprawde z siebie dumna, mimo że złamałam przepisy i to nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 aga ja doskonale pamiętam , jak facio pochawlił się własnie kilka lat temu na tym forum, ze ma zdolna zonę, bo zdałaś za 1 razem na prawko. Byłam pod ogromnym wrażenie wówczas i cały czas jetsem, bo to bardzo trudny egzamin . A im jest się starszym tym trudniej się przełamać. teraz to i ja jestem pod wrażeniem faktycznie facio kiedyś się chwalił ale że Ty to pamiętasz !! W piatek po raz piewrszy pojechałam SAMA do Wrocławia w sam szczyt. Matko jak ja sie spociłam , ale najważniejsze że sobie poradziłam i jestem naprawde z siebie dumna, mimo że złamałam przepisy i to nie raz oj znam to uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 19.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witaj jednym tchem (właściwie dwoma, bo w dwóch ratach ) przeczytałam Twój dziennik i chcę Ci pogratulować dzieła jakim jest Twoja Zośka. Piękny dom. My z mężem własnie kupilismy działke i jestesmy na poczatku drogi. Ja jestem chyba mocno naiwna, bo wydaje mi się, że jak mamy działkę budowlaną z warunkami zabudowy i mediami tuz przy granicy działki to nie będzie duzo formalności. Wszyscy znajomi jednak chochoczą znacząco gdy to słyszą ). Najbardziej boje się tego ciągłego pilnowania fachofcooow, tym bardziej, ze działeczka jest oddalona od miejsca zamieszkania 30 km . Obaczym. Dziekuję za ten dziennik - jest dla mnie wielką inspiracją. na pewno będę do niego wracać. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 . Moi synowie mówili, że szybciej im kaktus na dłoni urośnie nim zadam ....wyrósł ten kaktus ? Do Wrocka w szczycie ? czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czapki i berety GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Gratulacje z okazji:- odbioru budowy- elewacji - rewelka!- prawka super super, super !!!!ściskam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.10.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 super dziennik, gratulacje odbioru domu, prawka, pieknej elewacji, super domku, rosnacego ogrodu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Wczoraj pokazałam mojemu mężowi Twój ogródek był zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Bardzo mi przykro z poodu tego co się stało. Musicie to bardzo przeżywać. Znajoma miała taki przypadek. Widziałam Jej ból. Bardzo Wam współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 20.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A o so chodzi ?? bo ja tu czasami bywam bo sobie lubie poogladac a tu mayland jakies takie pisze - mam nadzieje ze nic powaznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Żabcia współczuję nie wiadomo co komu pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 20.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 co sie dzieje??? zaczynam sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ?? Idzcie do wątku "zapal świeczkę" Przykro mi Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 przykro mi.ale wam nic nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 żabko - tak mi przykro Mam nadzieję, że Wam nic się nie stało. pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts