Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o! znowu gratulacje :D :D :D :D

jak miło :p :p :p

Dziękuję babeczki :D

aga ja doskonale pamiętam , jak facio pochawlił się własnie kilka lat temu na tym forum, ze ma zdolna zonę, bo zdałaś za 1 razem na prawko. Byłam pod ogromnym wrażenie wówczas i cały czas jetsem, bo to bardzo trudny egzamin :D . A im jest się starszym tym trudniej się przełamać.

W piatek po raz piewrszy pojechałam SAMA :o do Wrocławia w sam szczyt. Matko jak ja sie spociłam :x :x :x :oops: , ale najważniejsze że sobie poradziłam i jestem naprawde z siebie dumna, mimo że złamałam przepisy i to nie raz :oops: :lol:

aga ja doskonale pamiętam , jak facio pochawlił się własnie kilka lat temu na tym forum, ze ma zdolna zonę, bo zdałaś za 1 razem na prawko. Byłam pod ogromnym wrażenie wówczas i cały czas jetsem, bo to bardzo trudny egzamin :D . A im jest się starszym tym trudniej się przełamać.

:o teraz to i ja jestem pod wrażeniem faktycznie facio kiedyś się chwalił :wink: ale że Ty to pamiętasz !!

W piatek po raz piewrszy pojechałam SAMA :o do Wrocławia w sam szczyt. Matko jak ja sie spociłam :x :x :x :oops: , ale najważniejsze że sobie poradziłam i jestem naprawde z siebie dumna, mimo że złamałam przepisy i to nie raz :oops: :lol:

oj znam to uczucie :oops: :-?

Witaj

jednym tchem (właściwie dwoma, bo w dwóch ratach ) przeczytałam Twój dziennik i chcę Ci pogratulować dzieła jakim jest Twoja Zośka. Piękny dom.

My z mężem własnie kupilismy działke i jestesmy na poczatku drogi. Ja jestem chyba mocno naiwna, bo wydaje mi się, że jak mamy działkę budowlaną z warunkami zabudowy i mediami tuz przy granicy działki to nie będzie duzo formalności. Wszyscy znajomi jednak chochoczą znacząco gdy to słyszą ).

Najbardziej boje się tego ciągłego pilnowania fachofcooow, tym bardziej, ze działeczka jest oddalona od miejsca zamieszkania 30 km . Obaczym.

Dziekuję za ten dziennik - jest dla mnie wielką inspiracją. na pewno będę do niego wracać.

Pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...