Olkalybowa 20.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Żabka bardzo mi przykro z powodu Mirka. trzymajcie sie jakoś. Ale ci powie, że mnie jestem już specem o róznych takich "magicznych-hiromantycznych zagadnień" ale te wszystkie wspomniane przez ciebie zdarzenia które nawiedziły waszą rodzinę ostatnio nie wyglądająna przypadkowe. Czasem zdarzają się osoby które bezwiednie (lub czasem i nie bezwiednie ) potrafią rzucić urok. Nie będę tu opisywał przypadków które juz w zyciu widziałem, ale u was to jest na pewno to. Może sie bedziesz z tego smiała ale uważaj na siebie i wogóle bądźcie ostrożni. Przypomnij sobie po czyjej wizycie w domu zaczeło się to wszystko dziać tzn. kogo zaprosiliscie sami i to były jego pierwsze u was odwiedziny to prawdopodobnie ta osoba. wypada na mnie da się to jakoś odkręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Żabka bardzo mi przykro z powodu Mirka. trzymajcie sie jakoś. Ale ci powie, że mnie jestem już specem o róznych takich "magicznych-hiromantycznych zagadnień" ale te wszystkie wspomniane przez ciebie zdarzenia które nawiedziły waszą rodzinę ostatnio nie wyglądająna przypadkowe. Czasem zdarzają się osoby które bezwiednie (lub czasem i nie bezwiednie ) potrafią rzucić urok. Nie będę tu opisywał przypadków które juz w zyciu widziałem, ale u was to jest na pewno to. Może sie bedziesz z tego smiała ale uważaj na siebie i wogóle bądźcie ostrożni. Przypomnij sobie po czyjej wizycie w domu zaczeło się to wszystko dziać tzn. kogo zaprosiliscie sami i to były jego pierwsze u was odwiedziny to prawdopodobnie ta osoba. wypada na mnie da się to jakoś odkręcić? no cos Ty! Nie pasuje, bo Wy się wprosiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.12.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 a na dokładkę dziś rano jak wstałam do Mirka gdy jęczał z bólu to straciłam przytomnosc i walnęłam głową w podłogę. Mam śliczna banie Na pielęgniarke to ja się nie nadaje Dziekuję Wam za zyczenia i wsparcie z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.12.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ja tam w uroki nigdy nie wierzyłam ale co mi szkodzi jakieś "egzorcyzmy" odprawić Słyszałam coś o pluciu przez lewe ramie czy cos takiego Albo jakies czerowne wstążeczki na drzwiach .??? Tylko musze skutecznie ukryć przed Mirasem bo umrze ze śmiechu jak zobaczy te tajemne egzorcyzmy w moim wydaniu , a teraz nie wolno mu się mocno smiac przecież nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no cos Ty! Nie pasuje, bo Wy się wprosiliście sory ,ale nie wytrzymalam Zabula , trzymaj sie strasznie mi przykro , ze tak ci sie pokrecilo wszystko ostatnio mysl pozytywnie , wszystko sie ulozy co do odczyniania urokow proponuje rowniez : jak spotkasz zakonnice (najlepiej jakby byla w okularach) splun jej prosto pod nogi ,kominiarza zlap za guzik(najlepeij w spodniach),spal wlosy czarownicy (moge ci swoje podeslac , po swietach ide do fryzjera),albo sprobuj oczyscic atmosfere swijego domu i siebie za pomoca Feng Shiu (moge sluzyc jako figurka zaby ).... powodzenia i wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.12.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 poprosze te włosy moje w kiespskiej kondycji więc zrobię sobie gustowną peruczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no cos Ty! Nie pasuje, bo Wy się wprosiliście no tak, zapomniałam ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Mam śliczna banie dawaj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Choć do Was bardzo mam dziś daleko,bo Wy za górą, a ja za rzeką,to tym opłatkiem, w te Piękne Święta,chcę Wam pokazać, że Was pamiętam,że o Was myślę i że wszystkiegożyczę Wam naj, naj, naj - najlepszego! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Życzę dużo zdrowia o pozytywnego myślenia - nawet jak jest trudno!!! Cicha noc, gwiazdy lśnią, mróz maluje kształt na szkle, świecy blask, w taką nocja życzenia Tobie ślę:Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych,w zdrowiu, szczęściu i miłości.Niech pora zimowa,wraz z nadzieją nową,radość w sercu na stałe zagości... Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wesołych świąt, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na pomyślny Nowy Rok. Życzy Gaweł z Rodzinką http://buhh.pl/kartki/12/191.gif PS. Żabcia limit reczy negatywnych na pewno już się skończył teraz może być tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3994.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2008 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://images32.fotosik.pl/421/dca0972a994357f5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif Żabko, cierpliwości, siły i hartu ducha. Będzie dobrze. Przytulam CIę mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W dzień Bożego Narodzenia ,radość wszelkiego stworzenia,więc niech pełnia tej radości,zawsze w sercach waszych gości.zyczy Frosia z Froschem http://gendpol.files.wordpress.com/2007/12/weihnachten.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:* byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzę... Uller i Ullerowa http://www.model-hobby.pl/upload/Zyczenia_swiateczne.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/sz/o1idoxoe.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://img208.imageshack.us/img208/36/brillantnoel16abx8.gifDużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzy Magda Tobie i rodzince! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Żabko moja kochana,na te Święta życzę Wam spokoju, błogiego lenistwa, ciepłej, rodzinnej atmosfery. W Nowym Roku żeby chłopaki byli grzeczni (cała trójka), żebyście się nadal tak szaleńczo z Mirasem kochali, zdrowia, reszta się jakoś ułoży. Całuję Was i mocno ściskam (Mirasa z wiadomych względów trochę słabiej ściskam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts