jea 31.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij wszystkie złe chwile i dni. W Nowy Rok wejdź tak jak na najwspanialszy bal, który nazywa się ŻYCIE! Wspaniałego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Kurde noooooo Nie tak miało być! Faktycznie, coś Was los nie rozpieszcza ostatnio. Nie poddawajcie się! Wiem, ze to trudne ale wierzę, ze razem sobie z tym poradzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 młody tę rękę na nartach czy w inny sposob ? może faktycznie ktoś Was zauroczył ,trochę dużo tych nieszczęść pozdrawiam serdecznie ....wiosna niedługo nadejdzie a z nią lepsze dni ps....to odśnieżanie spadło na Ciebie bidulko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabka nie wymiekaj. Czasami tak w zyciu jest, ze z deszczu pod rynne. Nie wolno jednak Ci myslec co jeszcze zlego Was spotka, bo w ten sposob nic sobie nie pomagasz. Mysl o tym, ze Miras wyzdrowieje, znajdzie nowa prace ktora przyniesie mu radosc i dobre zarobki. Synu reka sie zagoi, zapomni, ze kiedys mial zlamana. Nie dlugo wiosna, slonko zaswieci, ogrod zacznie Wam kwitnac..., mysl o rzeczach pozytywnych. Zobacz, jak pieknie porobilas dekoracje Swiateczne i nie mow, ze Swieta byly do dupy..., bo Ci do dupy nakopie... Jestescie razem, tutaj w nowym domku zbudowanym z wlasnych marzen i ciezkiej pracy. Chwilowo dopadly Was problemy, ale pozbedziecie sie ich i wszystko ruszy dobra droga. Zobaczysz ,ze wyjdziecie z tego wszystkiego i to jeszcze nie dlugo. Uwierz mi prosze. Byly czasy kiedy mnie trzymalo tylko to, ze wiedzielam o tym, ze stala jest tylko zmiana, plaklam z bezsilnosci, ale minelo, zawsze mija, na szczescie. Wiem, ze Ci teraz ciezko, przykro mi tez, ze pomoc nie moge, ale nie dawaj sie. Bedzie dobrze. Powtarzaj to sobie codziennie. Bedzie dobrze, musi byc. Bede z Toba w myslach i wysylam Ci pozytywna energie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Żabciu popieram naszą Żelkę, napewno wszystko się w końcu ułozy i pójdzie w dobrym kierunku, choć wiem że jak się wali to cięzko o pozytywne mysli. Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Sloneczko przyszlam zostawic. Sciskam mocno nasza kochana Zabke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 to i ja słońce dorzucę http://gliczarow.com/images/sloneczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A ja usmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.01.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 zaba a jak on ta konczyne zlamal? na nartach? ja za to leze z mega grypa w ciazy i tylko kazdy kiwa glowa jak slyszy grypa i ciaza i co teraz bedzie - tez mi bardzo wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Żabciu - trzymam mocno kciuki, żeby ten rok był dla Was duuuuuuuuuuuuuuuużo duuuuuuuuuuuuużo lepszy :D Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fil 2871 17.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 ZABKO PIEKNY I FAJNY MASZ DZIENNIK TRZYMAM KCIUKI ZA TWOICH CHŁOPAKÓW POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ZABKO PIEKNY I FAJNY MASZ DZIENNIK TRZYMAM KCIUKI ZA TWOICH CHŁOPAKÓW POWODZENIA A dziękuję Chłopcy czują się na tyle dobrze, ze postanowili jednak jechac w te Alpy na snowboard. Ja zostaje pilnować dobytku będe imprezowała na maxa! Żabciu - trzymam mocno kciuki, żeby ten rok był dla Was duuuuuuuuuuuuuuuużo duuuuuuuuuuuuużo lepszy :D Trzymaj się cieplutko Dziekuję Maluszku Zelijko, Olkalybowa, Ew-ka, mayland( ten post o pożarze dał mi do myslenia- dobra robota ) - dobre serca macie, wiecie? ja za to leze z mega grypa w ciazy i tylko kazdy kiwa glowa jak slyszy grypa i ciaza i co teraz bedzie - tez mi bardzo wesolo GRATULUJĘ !!!!!!! I nic sie nie martw! Wszytsko bedzie dobrze Aga JG Ty tez jetses w ciązy?????????? No nieźle GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Żaba odpoczniesz Błogie lenistwo Cię czeka Kup więcej czekolady, żebyś nie musiała z domu wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Żaba odpoczniesz Błogie lenistwo Cię czeka Kup więcej czekolady, żebyś nie musiała z domu wychodzić a co się dzieje?? Zaba w ciąży????? EXTRA!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Sama w domu zostaje Faceci wybywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Sama w domu zostaje Faceci wybywają czyli ciąża prawdopodobna chyba, ze małż też jedzie ale w sumei to też nei problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 U Olki pisała, że rzygać Jej sie chce to może i faktyczie zaciążyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kurde ja jestem w ciazy a nie zaba (chociaz moze tez?)i nie rzygam - wlasnie jem sledzia z galaretka porzeczkowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kurde ja jestem w ciazy a nie zaba (chociaz moze tez?) i nie rzygam - wlasnie jem sledzia z galaretka porzeczkowa!ale własnie tak rodzą sie (nomen omen) plotki a ciąży gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no I ja gratuluję XX że zapączkowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts