Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabka nie wymiekaj. :( :roll:

Czasami tak w zyciu jest, ze z deszczu pod rynne. :-?

Nie wolno jednak Ci myslec co jeszcze zlego Was spotka, bo w ten sposob nic sobie nie pomagasz.

Mysl o tym, ze Miras wyzdrowieje, znajdzie nowa prace ktora przyniesie mu radosc i dobre zarobki.

Synu reka sie zagoi, zapomni, ze kiedys mial zlamana.

Nie dlugo wiosna, slonko zaswieci, ogrod zacznie Wam kwitnac..., mysl o rzeczach pozytywnych.

Zobacz, jak pieknie porobilas dekoracje Swiateczne :p i nie mow, ze Swieta byly do dupy..., :evil: bo Ci do dupy nakopie... :lol: :wink:

Jestescie razem, tutaj w nowym domku zbudowanym z wlasnych marzen i ciezkiej pracy. Chwilowo dopadly Was problemy, ale pozbedziecie sie ich i wszystko ruszy dobra droga. Zobaczysz ,ze wyjdziecie z tego wszystkiego i to jeszcze nie dlugo.

Uwierz mi prosze. Byly czasy kiedy mnie trzymalo tylko to, ze wiedzielam o tym, ze stala jest tylko zmiana, plaklam z bezsilnosci, ale minelo, zawsze mija, na szczescie.

Wiem, ze Ci teraz ciezko, przykro mi tez, ze pomoc nie moge, ale nie dawaj sie. Bedzie dobrze. Powtarzaj to sobie codziennie. Bedzie dobrze, musi byc.

Bede z Toba w myslach i wysylam Ci pozytywna energie. :p

• 2 weeks później...
ZABKO PIEKNY I FAJNY MASZ DZIENNIK TRZYMAM KCIUKI ZA TWOICH CHŁOPAKÓW :D POWODZENIA

A dziękuję :D

Chłopcy czują się na tyle dobrze, ze postanowili jednak jechac w te Alpy na snowboard. :D

Ja zostaje pilnować dobytku

będe imprezowała na maxa! :wink: :oops:

Żabciu - trzymam mocno kciuki, żeby ten rok był dla Was duuuuuuuuuuuuuuuużo duuuuuuuuuuuuużo lepszy :D :D :D

Trzymaj się cieplutko :D

Dziekuję Maluszku :D

Zelijko, Olkalybowa, Ew-ka, mayland( ten post o pożarze dał mi do myslenia- dobra robota ) - dobre serca macie, wiecie? :D

ja za to leze z mega grypa w ciazy i tylko kazdy kiwa glowa jak slyszy grypa i ciaza i co teraz bedzie - tez mi bardzo wesolo

GRATULUJĘ !!!!!!! I nic sie nie martw! Wszytsko bedzie dobrze :D

Aga JG :D Ty tez jetses w ciązy?????????? :o :D :D :D No nieźle :wink: :lol:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D