Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

kurde ja jestem w ciazy a nie zaba (chociaz moze tez?)

i nie rzygam - wlasnie jem sledzia z galaretka porzeczkowa!

ale własnie tak rodzą sie (nomen omen) plotki :lol:

tak samo pomyślałam :lol: :lol: :lol:

U Olki pisała, że rzygać Jej sie chce to może i faktyczie zaciążyła? :roll: :wink: :lol:

no nie moge!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo ładny dom. Podoba mi się też elewacja, chociaż jestem raczej zwolenniczką jasnych tynków tzn. na swojej elewacji, która dopiero czeka na wykończenie. Na cudzych podobają mi się różności. W środku rewelacja. Schody piękne, ale mam pytanie jak się po nich chodzi? Wydają się dosyć wąskie i kręte.

I wreszcie coś co mnie od razu zafascynowało w otoczeniu twego domku: KOJEC DLA PSA. Czy mogłabyś zdradzić pewne szczegóły: co to za siatka (mąż twierdzi, że musi być sztywna, bo pies będzie nią 'bujał", słupki (drewniane?), czy nie jest problemem brak podmurówki (podkopywanie), ta 'podłoga' to drewno? No i wielkość kojca. Będę bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam.

Och Ty bidulko 8) Dbaj o siebie a zwłaszcza o płucka 8) :lol: :lol: Ech, slicznie wyglądasz, jak zawsze :lol:

A kolezanki w tych kurtkach to do Twojego meksykańskiego domku nijak nie pasują :o Jakby lato było u Ciebie :lol: Choc domyślam się, ze zdjecia dlatego czarnobiałe żeby kolorków na twarzy nie bylo widać i czerwonych nosów :p :lol: