zaba_gonia 21.01.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 kurde ja jestem w ciazy a nie zaba (chociaz moze tez?) i nie rzygam - wlasnie jem sledzia z galaretka porzeczkowa!ale własnie tak rodzą sie (nomen omen) plotki tak samo pomyślałam U Olki pisała, że rzygać Jej sie chce to może i faktyczie zaciążyła? no nie moge!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Sama w domu zostaje Faceci wybywają czyli ciąża prawdopodobna chyba, ze małż też jedzie ale w sumei to też nei problem tak całkiem sama nie zostaję, no bo Wiki i dwa koty będa ze mna mieszkały, ale z tego ciąży jakoś nie palnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dziekuje wszystkim , a Tobie zabka i tak zycze zeby ta plotka byla prawda:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dziekuje wszystkim , a Tobie zabka i tak zycze zeby ta plotka byla prawda:P Xena litooooości ! ja już mam dwóch synów i to w dodatku źle wychowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dziekuje wszystkim , a Tobie zabka i tak zycze zeby ta plotka byla prawda:P Xena litooooości ! ja już mam dwóch synów i to w dodatku źle wychowanych Witaj goniu, wszystko się może zmienić A dla Xeny GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dziekuje jeszcze raz, a wlasnie zaba.....To fatum poszlo sobie a kysz cos tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dziekuje jeszcze raz, a wlasnie zaba.....To fatum poszlo sobie a kysz cos tak mysle też mam taką ciiiichą nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dziekuje wszystkim , a Tobie zabka i tak zycze zeby ta plotka byla prawda:P Xena litooooości ! ja już mam dwóch synów i to w dodatku źle wychowanych Witaj goniu, wszystko się może zmienić Witaj Amtla żadnych zmian w temacie dzieci nie chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 w dodatku źle wychowanych Witaj goniu, wszystko się może zmienić Witaj Amtla żadnych zmian w temacie dzieci nie chcę! To może tak obetnę powyższą wypowiedź i już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 w dodatku źle wychowanych Witaj goniu, wszystko się może zmienić Witaj Amtla żadnych zmian w temacie dzieci nie chcę! To może tak obetę powyższą wypowiedź i już będzie dobrze juz kumam o co Ci chodziło w takim razie chcę zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Żabciu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 21.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 WitajBardzo ładny domek wybudowaliście i bardzo ładnie jest wykończony - widać że masz "smak"Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 24.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Bardzo ładny dom. Podoba mi się też elewacja, chociaż jestem raczej zwolenniczką jasnych tynków tzn. na swojej elewacji, która dopiero czeka na wykończenie. Na cudzych podobają mi się różności. W środku rewelacja. Schody piękne, ale mam pytanie jak się po nich chodzi? Wydają się dosyć wąskie i kręte.I wreszcie coś co mnie od razu zafascynowało w otoczeniu twego domku: KOJEC DLA PSA. Czy mogłabyś zdradzić pewne szczegóły: co to za siatka (mąż twierdzi, że musi być sztywna, bo pies będzie nią 'bujał", słupki (drewniane?), czy nie jest problemem brak podmurówki (podkopywanie), ta 'podłoga' to drewno? No i wielkość kojca. Będę bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Żaba , musi być dobrze Mam nadzieje ,że ten rok też będzie lepszy dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorcia1981 30.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zamówiłam meble do kuchni i taką szafkę na wino i chciałabym wiedzieć jaka jest głęboka. Czy taka jaka jest długosć butelki? Czy macie inne wymiary? Chodzi mi o wymiary głębokosci. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Och Ty bidulko Dbaj o siebie a zwłaszcza o płucka Ech, slicznie wyglądasz, jak zawsze A kolezanki w tych kurtkach to do Twojego meksykańskiego domku nijak nie pasują Jakby lato było u Ciebie Choc domyślam się, ze zdjecia dlatego czarnobiałe żeby kolorków na twarzy nie bylo widać i czerwonych nosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 31.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natashaa 31.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Pewnie Ci bidulko głowa rano pęka po tych samotnych wieczorach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 juhhhuuu gacie się należą gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts