Miras 01.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Olcia, Gacie dla Ciebie możesz ściągnać z mojego avatara;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 to tam jeszcze jakieś majtki są?sama golizna sodomia i gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 03.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 to tam jeszcze jakieś majtki są?sama golizna sodomia i gomoria leżo przy łóżku dwie pary W sumie to odrobinę perwersji nie zaszkodzi - ciągle w dwójkę, może dołączysz? dostaniesz wtedy dwie pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.02.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a gdzie żaba ona to czyta i nie grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.02.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 to tam jeszcze jakieś majtki są?sama golizna sodomia i gomoria leżo przy łóżku dwie pary W sumie to odrobinę perwersji nie zaszkodzi - ciągle w dwójkę, może dołączysz? dostaniesz wtedy dwie pary... dobra, to się opłaca, zara bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a gdzie żaba ona to czyta i nie grzmi widzi , widzi I dobrze się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 to tam jeszcze jakieś majtki są?sama golizna sodomia i gomoria leżo przy łóżku dwie pary W sumie to odrobinę perwersji nie zaszkodzi - ciągle w dwójkę, może dołączysz? dostaniesz wtedy dwie pary... dobra, to się opłaca, zara bede weź najlepszą bielizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czy tu trzeba towarzystwu przypomnieć, że to jest forum budowlane... Aha, przecież więzi międzyludzkie budujecie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.02.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O,o, a będzie dobrze, gdy zaczniemy gadać o majtkach mohairowych w Żabowych komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Żaba, żartowałam, miałam na myśli berecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Żaba, żartowałam, miałam na myśli berecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ludzie!!!!! Jestem załamana... Jutro mam studniowke a gorset sie nie dopina Co robic , co robic... ps w biuście oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Z tego co piszesz wnioskuję,że gorset nie jest wiązany widziałam kiedyś dziewczynę w za małym gorsecie, na plecach się nie schodził i było widać gołe plecy a może tak miało być . Załóż jutowy worek, ładnemu we wszystkim ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Z tego co piszesz wnioskuję,że gorset nie jest wiązany widziałam kiedyś dziewczynę w za małym gorsecie, na plecach się nie schodził i było widać gołe plecy a może tak miało być . Załóż jutowy worek, ładnemu we wszystkim ładnie. Ola mówisz worek??? ide poszukac do altany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ludzie!!!!! Jestem załamana... Jutro mam studniowke a gorset sie nie dopina Co robic , co robic... ps w biuście oczywiście Mowisz, ze w tym wielu cicki jeszcze rosna?! Hura, hura jest nadzieja i dla mnie. Na rescie dogonie malolaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ludzie!!!!! Jestem załamana... Jutro mam studniowke a gorset sie nie dopina Co robic , co robic... ps w biuście oczywiście Mowisz, ze w tym wielu cicki jeszcze rosna?! Hura, hura jest nadzieja i dla mnie. Na rescie dogonie malolaty! Żelko juz wymieniaj staniki Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Żela - masować trzeba, masować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wole najpriew zrobic hop. A tak w ogole to ja mam teorie, ze w poprzednim zyciu bylam facetem i zostaly mi po tym tylko cicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ty byłaś RUSAŁKĄ - a one pląsają i im cicki przeszkadzają w pląsaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Żela - masować trzeba, masować Madrala sie znalazla. Aby mozna bylo masowac to trzeba najpriew miec co zlapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts