Żelka 06.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ty byłaś RUSAŁKĄ - a one pląsają i im cicki przeszkadzają w pląsaniu Ide rzucic w google. Zaba a w samym staniku bys nie poszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ty byłaś RUSAŁKĄ - a one pląsają i im cicki przeszkadzają w pląsaniu Ide rzucic w google. Zaba a w samym staniku bys nie poszla? gdyby to była impreza muratorowa, to kto wie al eto studniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A studniowka!!! No to sie nie dziwie, ze Tobie jeszcze cicki rosna. Nefer w google pisza, ze te Rusalki mordowaly facetow. Czy ja wiem... Mimo wszystko nie mogla bym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ludzie!!!!! Jestem załamana... Jutro mam studniowke a gorset sie nie dopina Co robic , co robic... ps w biuście oczywiście jak to co ? dumnie wypinać conieco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ciekawe jak się Żaba bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaba kumata jest. Z gorsetem czy bez, poradzi sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Musiała być super impreza ,że Żaba jeszcze odsypia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Musiała być super impreza ,że Żaba jeszcze odsypia . możesz mnie nie denewować kobieto??????? na takiej wiejskiej imprezie dawno nie byłam Orkiestra dicopolowa, jarmarczno- weselna a ja musiam przy tym tańczyć Gdyby nie wódka to popełniłabym sepuku nad ranem pozytyw jest taki, ze gorset nie pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 pozytyw jest taki, ze gorset nie pękł i to jest najważniejsze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Bajerancki masz swój dziennik i nie mam tu na myśli tylko fotek z budowy Co do zaś samej budowy to świetne rozwiązania sufitów podwieszanych, oświetlenia, gratuluje!....może coś podpatrzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pozytyw jest taki, ze gorset nie pękł i to jest najważniejsze miłego dnia a dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.02.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Bajerancki masz swój dziennik i nie mam tu na myśli tylko fotek z budowy Co do zaś samej budowy to świetne rozwiązania sufitów podwieszanych, oświetlenia, gratuluje!....może coś podpatrzę? baardzo prosze ps. pewnie te fotki pieska Cie urzekły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 gorset nie pękł być może niektorych to zasmuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ps. pewnie te fotki pieska Cie urzekły nie zaprzeczam piesek także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiku 18.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 zaba_gonia jaki kolor ma tvoja dachowka? P.S. super domik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 18.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 witaj.Przeczytałam jednym tchem;) Bardzo przyjemnie się Ciebie czyta.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Fotosik blokuje zdjęcia jak nie zapłacisz. większość z nas poprzenosiła albumy na inne portale. Ja polecam picasaweb.google.com Szybko sie wgrywa i tworzy albumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.02.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Fotosik blokuje zdjęcia jak nie zapłacisz. większość z nas poprzenosiła albumy na inne portale. Ja polecam picasaweb.google.com Szybko sie wgrywa i tworzy albumy. dzieki ale wiekszośc moich zdjęc w fotosiku juz nie ma witaj.Przeczytałam jednym tchem;) Bardzo przyjemnie się Ciebie czyta.POzdrawiam a dziekuję i pozdrawiam zaba_gonia jaki kolor ma tvoja dachowka? ciemny brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 11.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ogromnie ubolewam nad tym, że w Twoim dzienniku nie ma już zdjęć. Więcej, jestem zrozpaczona!!!! W tajemnicy Ci powiem, że parę pomysłów chciałam po prostu "odmałpować". W związku z tym strasznie, ale to strasznie proszę Cię, zamieść chociaż zdjęcia z łazienki. Albo prześlij mi je na e-maila ([email protected]). Z góry dzięki. Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 halo, halo pozdrawiam wiosennie i świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts