Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Witaj Żabo, no nie no nie zamykaj swojego dziennika. Ja tu zaglądam od tylu lat, i myślę o Tobie, jak trzeba trzymam kciuki, raduję się z Twojego pięknego ogrodu, z koloru tynku, martwię o złamania a Ty tu takie straszne rzeczy piszesz :o , mam nadzieję, że to żart.

Fotosik zdurniał i chce kasę od wszystkich, wypnij się na niego a zdjęcia przerzuć gdzie indziej pliiiiiiiiiiiiiisssssssssssss :lol:

pozdrawiam poświątecznie i pourodzinkowo

dopiero teraz zauwazyłam Twój wpis :o 8)

Zalozyłam własnie album w picasie , wiec jak bede miala vene to pocykam troche fotek tak dla przypomninia bo w dzienniku nic nie ma .

Oczywiście będa tez słynne biforaftery 8) 8) :lol:

No i dziekuję za te miłe słowa :D :D :D

A jak mobilizuja!!!! 8)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Żabo, no nie no nie zamykaj swojego dziennika. Ja tu zaglądam od tylu lat, i myślę o Tobie, jak trzeba trzymam kciuki, raduję się z Twojego pięknego ogrodu, z koloru tynku, martwię o złamania a Ty tu takie straszne rzeczy piszesz :o , mam nadzieję, że to żart.

Fotosik zdurniał i chce kasę od wszystkich, wypnij się na niego a zdjęcia przerzuć gdzie indziej pliiiiiiiiiiiiiisssssssssssss :lol:

pozdrawiam poświątecznie i pourodzinkowo

dopiero teraz zauwazyłam Twój wpis :o 8)

Zalozyłam własnie album w picasie , wiec jak bede miala vene to pocykam troche fotek tak dla przypomninia bo w dzienniku nic nie ma .

Oczywiście będa tez słynne biforaftery 8) 8) :lol:

No i dziekuję za te miłe słowa :D :D :D

A jak mobilizuja!!!! 8)

Pozdrawiam

pocykaj :D a te z mniejszą ilością tekstyliów na privmail poproszę :oops: :oops: :oops:

pogoda wszak sprzyjająca :wink:

Zaba a Ty wciaz w Polsce? :o

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

A gdzieś miałam wyjechać ? :o :roll: :lol:

Wprawdzie codziennie dostaje smsy z informacja,ze juz prawie wygrałam wycieczke na Kanary, albo żebym dotrzymała taejemnicy ze jestem pierwsza w kolejce do wygrania, lub że wystarczy zebym odpowiedziała na pytanie czy Polska graniczy z Norwegia i juz wyjade 8) 8) , ale jak do tej pory siedze w domu i całkiem sobie chwale :D :D

• 2 weeks później...

Normalnie rozwaliłaś mnie tymi zdjeciami :lol: :lol:

Żabo masz boisko w kostce. Ja mam teren na poś pod boisko. Ale chyba zrobimy do siatkówki plażowej bo będzie taniej. Jednak strasznie mnie korci zrobić takie jak u Was. Pieknie wygląda i napewno wiecej z niego korzystacie bo i w kosza grać mozna! :roll: No i mam teraz zagwostkę.... :-?

Zaba, nie uwierze, ze takie duze dzieci masz!!!!!!!!!!! :o

Ja nie moge, rodzilas majac 10 lat????? :lol:

No i chcialam powiedziec, ze domek urok ma poludniowy. Kaktusy przed wejsciem dodaja klimatu. :wink:

A tak w ogole, jak sie masz kochana, procz tego, ze nic nie zbrzydlas, skubana??? :lol:

• 2 weeks później...

Witaj Żabo Goniu

Twój dziennik śłedzę chyba od dwóch lat no ale nie powiem że dokładnie bo bym skłamała. Śliczny masz domek i pięknych synów!

Mam nadzieję że u Was wszystko Ok.

To co mnie ostatnio zaciekawiło to ten wpis

Wiecie ile zapłaciłam za gaz ????????????? :o :o :o

878 zł :o :o :o

Myślicie pewnie, ze za miesiac 8) .

O nie!

ani nie za dwa miesiące ani nawet za trzy.

A teraz usiądźcie bo padniecie! :wink:

878 zł za 8 miesięcy! :o :o :o

Kumacie???? :wink: :D

Kominki z płaszcem wodnym to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Czy możesz zdradzićmi ile wyszło w tym roku??? No i jaki macie piec i płaszcz wodny i czy nadal jesteście zadowoleni.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...