zaba_gonia 09.05.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witaj Żabo, no nie no nie zamykaj swojego dziennika. Ja tu zaglądam od tylu lat, i myślę o Tobie, jak trzeba trzymam kciuki, raduję się z Twojego pięknego ogrodu, z koloru tynku, martwię o złamania a Ty tu takie straszne rzeczy piszesz , mam nadzieję, że to żart. Fotosik zdurniał i chce kasę od wszystkich, wypnij się na niego a zdjęcia przerzuć gdzie indziej pliiiiiiiiiiiiiisssssssssssss pozdrawiam poświątecznie i pourodzinkowo dopiero teraz zauwazyłam Twój wpis Zalozyłam własnie album w picasie , wiec jak bede miala vene to pocykam troche fotek tak dla przypomninia bo w dzienniku nic nie ma . Oczywiście będa tez słynne biforaftery No i dziekuję za te miłe słowa A jak mobilizuja!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witaj Żabo, no nie no nie zamykaj swojego dziennika. Ja tu zaglądam od tylu lat, i myślę o Tobie, jak trzeba trzymam kciuki, raduję się z Twojego pięknego ogrodu, z koloru tynku, martwię o złamania a Ty tu takie straszne rzeczy piszesz , mam nadzieję, że to żart. Fotosik zdurniał i chce kasę od wszystkich, wypnij się na niego a zdjęcia przerzuć gdzie indziej pliiiiiiiiiiiiiisssssssssssss pozdrawiam poświątecznie i pourodzinkowo dopiero teraz zauwazyłam Twój wpis Zalozyłam własnie album w picasie , wiec jak bede miala vene to pocykam troche fotek tak dla przypomninia bo w dzienniku nic nie ma . Oczywiście będa tez słynne biforaftery No i dziekuję za te miłe słowa A jak mobilizuja!!!! Pozdrawiam pocykaj a te z mniejszą ilością tekstyliów na privmail poproszę pogoda wszak sprzyjająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zaba a Ty wciaz w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 pocykaj a te z mniejszą ilością tekstyliów na privmail poproszę pogoda wszak sprzyjająca pieszczoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Zaba a Ty wciaz w Polsce? A gdzieś miałam wyjechać ? Wprawdzie codziennie dostaje smsy z informacja,ze juz prawie wygrałam wycieczke na Kanary, albo żebym dotrzymała taejemnicy ze jestem pierwsza w kolejce do wygrania, lub że wystarczy zebym odpowiedziała na pytanie czy Polska graniczy z Norwegia i juz wyjade , ale jak do tej pory siedze w domu i całkiem sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A nie wyjechalas mowisz?! No to nie masz usprawedliwienia za to, ze nas tutaj zapuscilas i pozwalas abymsy bez Ciebie obrastali chwastami. Czasami wpisz chociaz - jestem i mam sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Czekamy zatem na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jak dla mnie mogą być też relacje słowne.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 17.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Hej zaba_gonia, no na reszcie . Cieszę się, że Cię zmobilizowałam , a teraz czekam na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No, no ale przystojniaczki Ty to masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.05.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No, no ale przystojniaczki Ty to masz dobrze to inne maja dobzre a nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Normalnie rozwaliłaś mnie tymi zdjeciami Żabo masz boisko w kostce. Ja mam teren na poś pod boisko. Ale chyba zrobimy do siatkówki plażowej bo będzie taniej. Jednak strasznie mnie korci zrobić takie jak u Was. Pieknie wygląda i napewno wiecej z niego korzystacie bo i w kosza grać mozna! No i mam teraz zagwostkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no cóż...stałam sie prawdziwą damą Pani pozwoli, że pogratuluję osiągnięć Rispekt. A jakie piekne okoliczności przyrody. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Zaba, nie uwierze, ze takie duze dzieci masz!!!!!!!!!!! Ja nie moge, rodzilas majac 10 lat????? No i chcialam powiedziec, ze domek urok ma poludniowy. Kaktusy przed wejsciem dodaja klimatu. A tak w ogole, jak sie masz kochana, procz tego, ze nic nie zbrzydlas, skubana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 zaba jak fajnie że jesteś ze wróciłas Super zdjęcia i Ty też jesteś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dwóch fajnych facetów z super sprzętem zamienić na parę kamieni i rośliny? no nie wiem nie wiem....ale to jest Twój tron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witaj Żabo Goniu Twój dziennik śłedzę chyba od dwóch lat no ale nie powiem że dokładnie bo bym skłamała. Śliczny masz domek i pięknych synów! Mam nadzieję że u Was wszystko Ok. To co mnie ostatnio zaciekawiło to ten wpis Wiecie ile zapłaciłam za gaz ????????????? 878 zł Myślicie pewnie, ze za miesiac . O nie! ani nie za dwa miesiące ani nawet za trzy. A teraz usiądźcie bo padniecie! 878 zł za 8 miesięcy! Kumacie???? Kominki z płaszcem wodnym to jest to!!!!!!!!!!!!!!!! Czy możesz zdradzićmi ile wyszło w tym roku??? No i jaki macie piec i płaszcz wodny i czy nadal jesteście zadowoleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymanscy 19.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Żaba jaki masz adres fotek domku na picasie? nie mogę znaleźc a domek masz piękny - mój styl i bardzo bym chciała zobaczyc -pleaseee:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts