mika73 21.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kurczę, jak się cieszę, że wróciłaś.... I mam WIELKĄ nadzieje, że znajdziesz czas i powklejasz zdjęcia domu, bo grzechem byłoby trzymać je tylko dla siebie!!!Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja też się cieszę, że znowu jesteś Rajstopki miałaś wystrzałowe, prawie jak ja gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sorki Żabka, ale to napewno Twoi synowie? Jak dla mnie to wyglądasz na ich siostrę, w życiu bym nie pomyślała że możesz być mamą tych chłopaków - jeden to już mężczyzna P.S. Też lubię Warkę z puszki i własnie ja popijam, a więc Twoje zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.07.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 co nowego.swietne te zdjecia before after.dom i otoczenie zmiany kolosalne.a twoja zmiana wow.boskie rajtuzki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.07.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jak to fajnie ze pamiętacie mnie jeszcze ! Zbieram sie w sobie, zeby znów pisac... Tylko ze w domu nic się nie zmienia, wiec troche nie na temat będzie mam pisac głupoty? Chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Chcemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Na beforeaftery umarłam! Z zachwytu nad domem i ze śmiechu, jeżeli chodzi o Gonię... Jakkolwiek by to nie zabrzmiało Żaba pisz o duperelach. Będziemy się wzajemnie duperelowo wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.08.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Na beforeaftery umarłam! Z zachwytu nad domem i ze śmiechu, jeżeli chodzi o Gonię... Jakkolwiek by to nie zabrzmiało Żaba pisz o duperelach. Będziemy się wzajemnie duperelowo wspierać mówisz, zeby pisac? dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ..... Wracam pocięta pzrez owady. Pzregrywam zdjęcia na kompa. Z 200 zaledwie kilka nadaje się do czegoś. Ale czytałam że prawdziwi profesjonaliści tak mają zaskakujesz mnie coraz bardziej rozumiem ze niedługo przeniesiesz sie gdzies indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ..... Wracam pocięta pzrez owady. Pzregrywam zdjęcia na kompa. Z 200 zaledwie kilka nadaje się do czegoś. Ale czytałam że prawdziwi profesjonaliści tak mają zaskakujesz mnie coraz bardziej rozumiem ze niedługo przeniesiesz sie gdzies indziej Ty to jetses...błyskotliwy facet jednak Na podobym jetsem zalogowana, ale tam wiara jakas taka monotematyczna i krytykancka że dam se chyba spokój. Wam będe foty pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Żabko .... ... Nie przeczytałem wiele z Twojego Dziennika ... ale jego ostatnia strona była "mocna" ... tzn. pisana w taki sposób, że aż grzech nie przeczytać .... PS. Pokaż te zdjęcia. Na pewno będą piękne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Żabko .... ... Nie przeczytałem wiele z Twojego Dziennika ... ale jego ostatnia strona była "mocna" ... tzn. pisana w taki sposób, że aż grzech nie przeczytać .... PS. Pokaż te zdjęcia. Na pewno będą piękne. Pozdrawiam czesć Gwoździk a wiesz gdzie ja teraz byłam? no zgadnij? tak, przeglądąlm Twój dziennik..tez nie za wiele przeczytałam ale widziałam jak z wody wychodzisz a co do fotek, to one chyba za słabe jeszce są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 skromna jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No mogłabyś zdjecia wwstawić Tak na słowo mamy Ci wierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Na podobym jetsem zalogowana, ale tam wiara jakas taka monotematyczna i krytykancka że dam se chyba spokój. Wam będe foty pokazywała A wiesz że masz racje - czesto sie trafia nadmuchanych facietów co maja super canono nikony i zrobili dwa dobre zdjecia - a jak na jednym z nich jest goła baba to są już bogami :D Wklejaj zdjecia będę śledził z niecierpliwościa:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wklejaj zdjecia będę śledził z niecierpliwościa:D:D ... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 OOOOj dawno mnie tu nie było - dużo zmian - gratulacje. No ale na pozdrowionka nigdy nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 uwielbiam zdjecia.....czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 zbieram się w sobie.... pierwsze zdjęcie juz jest u Jagny w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 OOOOj dawno mnie tu nie było - dużo zmian - gratulacje. No ale na pozdrowionka nigdy nie jest za późno. dziekuję Daro_K, fajnie że zajrzałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts