Babydream 13.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Żaba szkoda,że nie trafiłam do Ciebie wcześniej, bo teraz to więcej zdjęć nie ma niż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Żaba szkoda,że nie trafiłam do Ciebie wcześniej, bo teraz to więcej zdjęć nie ma niż jest tak wiem..tez sie wscieklam jak to zauwazyłam... teraz trudno mi odtworzyc wszytsko...wiem ze xle sie czyta, bo strałam się od razu ilustrowac.. Al eobiecuje sobie ze wklaje co nieco Dziś tez coś wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 zbieram się w sobie.... pierwsze zdjęcie juz jest u Jagny w komentarzach znalazłem śliczne, takie czarno białe, romantyczne, taki ciaśniutki kadr, -ona taka subtelna a on ją tak dotyka - ech ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 zbieram się w sobie.... pierwsze zdjęcie juz jest u Jagny w komentarzach znalazłem śliczne, takie czarno białe, romantyczne, taki ciaśniutki kadr, -ona taka subtelna a on ją tak dotyka - ech ......... prawda że to jest miłosć? Mi tez to zdjęcie się podoba. Wyłowiłam ich gdzieś z tłumu tańczących na balu gimnazjalnym Bede miała ładne wnuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 13.08.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wiem ze xle sie czyta,... Eeee tam... super się czyta... I co Żaba...niedługo do szkoły? Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wiem ze xle sie czyta,... Eeee tam... super się czyta... I co Żaba...niedługo do szkoły? Ja też... tez belferka? beznadzieja nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Żaba, pokaż te kilka zdjęć, co sie do czegoś nadają. Te nienadającedoniczego też pokaż. Rozumiem, że Twój debiut fotograficzny miał miejsce w moich comments? Łał... Zaszczyconam! A zdjęcie cudne jest, z przyjemnością do niego wracam. Zostawiaj swoje ślady, zostawiaj! No i o Duperelach Pisanie idzie Ci fantastycznie. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Żaba, pokaż te kilka zdjęć, co sie do czegoś nadają. Te nienadającedoniczego też pokaż. Rozumiem, że Twój debiut fotograficzny miał miejsce w moich comments? Łał... Zaszczyconam! A zdjęcie cudne jest, z przyjemnością do niego wracam. Zostawiaj swoje ślady, zostawiaj! No i o Duperelach Pisanie idzie Ci fantastycznie. Czekam na więcej Dzięki Jagna Ja bardzo lubie pisac, podbnie jak Ty Oprócz tego lubie focić, lubie piwo , sex i ....chillout end house Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 14.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tez belferka? beznadzieja nie? Fajnie się byczyło ale myślami już coraz częściej w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam a nie lepiej było tu wkleić te fotkę? ...a tak to trzeba poszperać ja również od jakiegoś czasu wpadłem w wir fotografii choć teraz niestety z brak czasu głównie teoria a mało praktyki. Co do belfrów to na szczęście nim nie jestem ale od czasu do czasu mam zajęcia praktyczne....hmm ta nasza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 alez długo mnie tu nie było pozdrawiam gorąco z północy Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zaba znalazla nowa pasje. A juz sie balam (czytajac inny watek), ze grozi Ci klimakterium. Ciekawe czy jakis "beret" przypadkowo nie wpadnie Ci w kadr?! A tak na powaznie, gdzie te fotki. Dawaj no wszystkie, nie tylko te co sie udaly. Nie doluj nas tak. Wystarczy, ze stale masz jakis cudny awatar. Gdzie Ty te wszystkie piekne klobiety znajdujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 24.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam Cię żabko - mam pyt. odnośnie takich ciemnych palisadek przy domu - z czego są zrobione i jaką mają wysokość? Aha -jakie są rozmiary wszego boiska i czy nie za małe? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witaj Goniu, Fajnie czytało się twój dziennik....więc pisz kobieto....wklejaj zdjęcia !!! Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.08.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Alunek będę, będę tylko czasu nie mam ostatnio duduś- poszło na priva Zelijko ! przeciez kilmakterium w wieku 30 lat sie nie zdarza chyba, nie! ps. odbierz poczte Ivonesca i ja Cię pozdrawiam ciepło naleśnik , fajnie że zajrzałes do mnie a co do fotek to chyba ni eto forum więc sie wstrzymuje. Gromadze je w Picasie i jak bedzie czym to sie pochwale ps. fotografia to fajne zajęcie, prawda? J atez duzo czytam i ogladam a potem probuje..z róznym skutkiem Pokaz swoje zdjęcia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.08.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No Zabo ja wiem o tym klimakterium najlepiej. Ja to mam od kiedy skonczylam 25 lat. Poczte odebralam i tera to ja zakladam watek - denerwuja mnie baby w wieku Zaby Goni ktore wygladaja jakby wczoraj mialy 18-te urodziny i do tego sa tak doskonale piekne i zgrabne, ze normalnie mnie mdli ze..........................., zazdrosci!!! A tak powaznie..., ludzie kto nie widzial tych fotek Zaby ma czego zalowac. Ja od wczoraj chodze po chalupie obijajac sie o sciany......., z wrazenia. Miras skubancze ale Ty masz Oko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja nie widziałam więc powinnam załować ale skoro nie widziałam to nie wiem czego mam żałować? Tez chcę zobaczyc żabę w klimakteriuuuum !!! Żaba, jakim sprzętem się bawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.09.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja nie widziałam więc powinnam załować ale skoro nie widziałam to nie wiem czego mam żałować? Tez chcę zobaczyc żabę w klimakteriuuuum !!! Żaba, jakim sprzętem się bawisz? verunia, dopiero teraz zauwazyłam Twój post . mam NIKONA D70-S + obiektyw SIGMA DC 18-200MM F3,5-6,3D No i nie wierz w to co mówi Zeljka, bo mocno przesadza . Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na focenie , ale jak zrobię jakiś album, który mnie sama zachwyci to na pewno wysle Ci linka. ps. jak Twój interes? kręci się? Mirek też niebawem zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No i nie wierz w to co mówi Zeljka?????????? No prosze! Coraz to nowsze mam zasllugi na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 .....Pokaz swoje zdjęcia, co? jak będzie coś ciekawego to na pewno pokaże .....póki co ty tylko same albumowo-rodzinne .....mam NIKONA D70-S + obiektyw SIGMA DC 18-200MM F3,5-6,3D..... witam w klubie nikonowców...... jak wybierałem aparat to mój kolega powtarzał mi ciągle....."pamiętaj kanon fotografii to Nikon!!" ale to oczywiście żartem ostatnio dokupiłem sobie stalkę 50 f1.8....jeśli lubisz robić portrety a zapewne tak jest to polecam. ja kupiłem roczniaka w sumie niewielka kasa a satysfakcja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts