zaba_gonia 22.07.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wypiłam kawę, posprzątałam, ugotowałam zupę ......Co tu robić??? Może umyję okna! Po co! Przecież wkrótce (za 2 lata ) się wyprowadzamy! Niech nowy właściciel sobie pomyje.....zresztą zaczęło padać. Poprasuję koszule.....O! Wyszło słońce! Prasowanie nie ucieknie....Muszę jechac na budowę!! Tylko po co???? Sprawdzę, czy nic nie zginęło.... Żabciu - Ty już jesteś uzależniona od tego budowania, co będzie jak się wprowadzisz i dom będzie zbudowany?... A może następny? Pozdrawiam i trzymam kciuki za poniedziałek. Oprócz tego uzależnienia mam jeszcze kilka.... Ale nie to, o czym myślisz... FORUM, KAWA I CIACHO!!!! MUSZĘ CODZIENNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wypiłam kawę, posprzątałam, ugotowałam zupę ......Co tu robić??? Może umyję okna! Po co! Przecież wkrótce (za 2 lata ) się wyprowadzamy! Niech nowy właściciel sobie pomyje.....zresztą zaczęło padać. Poprasuję koszule.....O! Wyszło słońce! Prasowanie nie ucieknie....Muszę jechac na budowę!! Tylko po co???? Sprawdzę, czy nic nie zginęło.... Żabciu - Ty już jesteś uzależniona od tego budowania, co będzie jak się wprowadzisz i dom będzie zbudowany?... A może następny? Pozdrawiam i trzymam kciuki za poniedziałek. Oprócz tego uzależnienia mam jeszcze kilka.... Ale nie to, o czym myślisz... FORUM, KAWA I CIACHO!!!! MUSZĘ CODZIENNIE!!!! Ja też, ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hej Żaba jak hurtownik będzie konsekwentny, albo wystawi swoją Hurtownicę, to rzeczywiście będziesz musiała tą hurtownię sprzątać Brrrrrrr Gdybys go zobaczyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Brrrrrrr Gdybys go zobaczyła..... A jakaś hurtownica ogląda go codziennie i nie brzydzi się Moze on ma dobry charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2005 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Brrrrrrr Gdybys go zobaczyła..... A jakaś hurtownica ogląda go codziennie i nie brzydzi się Moze on ma dobry charakter Oddam Ci go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Z 1,20 na 0,80 8) Trzymam kciuki za poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Żaba życzę aby zaczęli w poniedziałek Skoro mmąż tak uzgodnił to może .............. napewno będą Niezła negocjatorka z ciebie Tylko z odwdzięczeniem może być problem co No co tam pogadać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 25.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Żabko Miła, Mam nadzieję, że na Twojej budowie aż roi się od budowlańców. I już wkrótce zobaczymy fotki, a na nich strop w całej swojej dostojności. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Oddam Ci go! Eeeee, może lepiej nie.. Może Ci się jeszcze do czegoś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 25.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 nic nie piszesz to pewnie pilnujesz budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Czekam na wieczorny raport z placu budowy POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 O kutwa można się wkurzyć jak tak się przeciąga. Nie dziwię się, że jesteś zła, ja na każde opóźnienie też zeaguję nerwowo. Nie ma innej rady jak wskoczyć na rower i zgubić po drodze te nerwy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba - czułem, że będą dobre wieści, a tymczasem Mimo wszystko nie daj się wykończyć nerwowo, wszystko idzie przeżyć. Do zimy czasu jest jeszcze trochę. Głowa do góry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba - czułem, że będą dobre wieści, a tymczasem Mimo wszystko nie daj się wykończyć nerwowo, wszystko idzie przeżyć. Do zimy czasu jest jeszcze trochę. Głowa do góry !! Dzięki! Cały czas nerwowo zerkam na telefon.... U Ciebie też same problemy, więc też życzę Ci cierpliwości... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj, Żaba, nie zazdroszczę Ci ekipy. Ja to bym takich dawno wywaliła na zbity pysk. Ale nie przejmuj się, jutro będzie lepszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba widzę że napięcie rośnie. Wcale sie nie dziwię trzymam kciuki za jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba odpuściłaś śledztwo No to mąż ma na ciebie swoje sposoby A tak poważnie to współczuję, nie nawidze też jak ktoś tak ze mną postępuję Jak się mówi to słowa się dotrzymuje Miejmy nadzieję że jutro wreszcie ekipa u Ciebie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dzięki za zrozumienie!Też mam nadzieję, że jutro będę miała dobre wieści.Od razu się pochwalę, chyba że nic nie będzie się działo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Od razu się pochwalę, chyba że nic nie będzie się działo...... Nie ma takiej możliwości i już! Ma się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Żaba, Ty się musisz dowiedzieć jakich argumentów używa Druga Budowa, że im tak do Was niespieszno. Może oni, ci Drudzy ekipę łańcuchami pokuli. I teraz tamci choćby chcieli to uciec nie mogą, a głupio im się przyznać....Trzymam kciuki za JUTRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts