Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Wypiłam kawę, posprzątałam, ugotowałam zupę ......Co tu robić??? Może umyję okna! Po co! Przecież wkrótce (za 2 lata ) się wyprowadzamy! Niech nowy właściciel sobie pomyje.....zresztą zaczęło padać. Poprasuję koszule.....O! Wyszło słońce! Prasowanie nie ucieknie....Muszę jechac na budowę!! Tylko po co???? Sprawdzę, czy nic nie zginęło....

Żabciu - Ty już jesteś uzależniona od tego budowania, co będzie jak się wprowadzisz i dom będzie zbudowany?... A może następny? :wink:

Pozdrawiam i trzymam kciuki za poniedziałek.

Oprócz tego uzależnienia mam jeszcze kilka.... :oops:

Ale nie to, o czym myślisz... :wink:

FORUM, KAWA I CIACHO!!!! MUSZĘ CODZIENNIE!!!! :oops:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wypiłam kawę, posprzątałam, ugotowałam zupę ......Co tu robić??? Może umyję okna! Po co! Przecież wkrótce (za 2 lata ) się wyprowadzamy! Niech nowy właściciel sobie pomyje.....zresztą zaczęło padać. Poprasuję koszule.....O! Wyszło słońce! Prasowanie nie ucieknie....Muszę jechac na budowę!! Tylko po co???? Sprawdzę, czy nic nie zginęło....

Żabciu - Ty już jesteś uzależniona od tego budowania, co będzie jak się wprowadzisz i dom będzie zbudowany?... A może następny? :wink:

Pozdrawiam i trzymam kciuki za poniedziałek.

Oprócz tego uzależnienia mam jeszcze kilka.... :oops:

Ale nie to, o czym myślisz... :wink:

FORUM, KAWA I CIACHO!!!! MUSZĘ CODZIENNIE!!!! :oops:

Ja też, ja też :oops: :oops: :oops: :oops: .

Żaba - czułem, że będą dobre wieści, a tymczasem :(

Mimo wszystko nie daj się wykończyć nerwowo, wszystko idzie przeżyć. Do zimy czasu jest jeszcze trochę. Głowa do góry !!

Dzięki! Cały czas nerwowo zerkam na telefon....

U Ciebie też same problemy, więc też życzę Ci cierpliwości...

Pozdrawiam

Żaba, Ty się musisz dowiedzieć jakich argumentów używa Druga Budowa, że im tak do Was niespieszno. Może oni, ci Drudzy ekipę łańcuchami pokuli. I teraz tamci choćby chcieli to uciec nie mogą, a głupio im się przyznać....

Trzymam kciuki za JUTRO!