Aga J.G 27.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zaba trzymam kciuki za jutro Pociesze Cię że mój się tak robi powoli że jak Twoi zaczną to jeszcze mnie wyprzedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 27.07.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 żaba puszczać już te kciuki czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.07.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Żabcia nie daj się, zrób śledztwo, wybadaj gdzie się zamelinowali, zrób zdjęcia reportaż i potem zawsze potem będziesz miała niezbite dowody aby dostać zniżkę na kolejnym etapie budowy. Atak powaznie to rozumiem cię doskonale, też mnie wk....a jak jest jakaś obsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No jak tam działo sie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.07.2005 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ludzie!!! Jestem tak zła , że aż mnie wszystko boli..... Nie będę pisała nic więcej, bo musiałabym używać niecenzuralnych słów#$%^&*#$%^$^%#$%&*& Ale dziękuję, że trzymaliście kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Żabciu... To minie, nie martw się, widocznie tak miało być. Zobaczysz potem będziesz to wspominała na zasadzie denerwującej przygody. Zobacz ile ludzi ciągle na coś czeka. Nie jesteś sama. Możemy założyć klub Wiecznie Czekających. A przecież wszyscy, prędzej czy później zamieszkamy w swoich domkach. To Ci obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Żaba, a ja to dopiero z czekających jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O tak ja też wiecznie na coś czekam Teraz na stemple jeśli nie przyjadą to znowu będzie przestój Zabciu będzie dobrze zobaczysz, trzymam kciukasy Będzie dobrze nie ma innej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja też czekam Narazie na ławy a potem...............na ciąg dalszy Żabciu będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 28.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Nowy dzień pogodny mamy żaba uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 28.07.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Cześć Zabciu, podpowiem Ci jak możesz rozwiązć problemy tych nierobów na przykładzie innej żaby "Przychodzi żaba do lekarza ze skarpetą na głowie, lekarz pyta: - Co ci dolega ? A żaba na to: - Nic mi ****** nie dolega, to jest napad !" Znajdziesz chyba jakąś skarpetę i jak wpadniesz na budowę (tylko nie do lekarza) to od razu robota pójdzie w mig pzdr Twoja małżowina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 28.07.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Żabka, łączę się z Tobą w smutku i złości... Odpuść wieczorami, napij się piwka, posłuchaj muzyki. Pamiętaj, że musi Ci wystarczyć nerwów do końca budowy (ach, ta wykończeniówka, którą mnie wszyscy straszą ). Uściski, głowa w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ty, mój mężu, wiesz jak mnie rozweselić! Twoja Żabcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No i się Żabko doczekałaś wreszcie, tylko nie daj się nabrać na ładne oczy szefa, pewnie juz słyszałaś to nie raz, ale jak sie ma miękkie serce to trzeba miec twardy tyłek, to że teraz zabrali się za robote to wcale nie umiejsza tego że wcześniej lecieli sobie w gumki... Budowa to prawie jak wojna, nie ma remisów, albo Ty bedziesz górą, albo budowlancy, wybór należy do ciebie...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Sniadanie, kawa, WC (mam tak zawsze po kawie ), Kolejna rzecz która nas łaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Chyba jeszcze coś....Czy Twój mąż też kończył AWF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Zabciu i się doczekałaś trzymam kciuki żeby teraz pracowali az do efektu zamierzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Chyba jeszcze coś.... Czy Twój mąż też kończył AWF? oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 28.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 I ja też, ja też!!! (no.... to po kawie, nie AWF ) Ale Ci zazdroszczę Żaba.... oj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Chyba jeszcze coś.... Czy Twój mąż też kończył AWF? oczywiście. A Twój tato? Bo mój też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts