Aga J.G 05.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Zaba by cierpiała My bysmy cierpieli Prosze nie blokować dostępu do netu "Towarzystwo wzajemnej adoracji" Dżizis, Ty masz już tyle postów, że nic tylko "szacuneczek" i czapeczka z głowy. Zastanawiam się jaką ikonkę powinienem tu wstawić i nic nie mogę przypasować. Musiałbym zrobić sobie zdjęcie ze swoim głupawym wyrazem twarzy. A z blokadą to był joke myślę nad znalezieniem innego szybszego dostępu - ale taniego To "Towarzystwo" to naprawdę niezła ekipa - myślę, że nawet zaliczacie się do elity wszystkich for (?) forumów(?) - nie wiem jak odmienić pzdr Dzięki za taką miła opinię o naszym Forum. mam tyle postów bo straszna ze mnie gaduła Wiedza budowlana jest u mnie niewielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Miras, dziękuję za podpowiedź.Pewnie że magik tego nie zrobi za darmo, jakoś kurcze mnie to nie dziwi....Gdzieś czytałam , ze o to chodzi w tych projektach gotowych, żeby ktos na tym potem zarabiał, ciekawe czy to odosobniona opinia. Niemniej lecę do chaty sprawdzać czy nie mam tych HEA.SPRAWDZIŁAM , NIE MAM ŻADNYCH HAE! No i niech mi ktos powie, że fora nie są przydatne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja do Twojego dziennika zaglądam codziennie. A tu od środy brak wiadomości - całe dwa dni Może coś napiszesz? POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No proszę! Wystarczy, że nie było mnie tutaj parę dni, a już mój mąż zdążył się przykolegować z moimi kumpelkami i kumplami Ja mu dam!!!! Zaraz wezmę go w obroty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No proszę! Wystarczy, że nie było mnie tutaj parę dni, a już mój mąż zdążył się przykolegować z moimi kumpelkami i kumplami Ja mu dam!!!! Zaraz wezmę go w obroty!!!! Tylko nie bij za mocno Zabciu życze, żeby wszystkie posty były takie optymistyczne i wesole Trzymam kciukasy za strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Chciałabym, zeby wszystkie moje posty tak wyglądały........ _________________ Ja też bym tak chciała A może jak bardzo chcieć to tak będzie, co Cieszę się bardzo że majster trochę respektu nabrał przed inwestorami i zachowuje się jak należy Jak to mówią lepiejpóźno niż wcale Trzymaj sie Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Żaba - ogromnie się cieszę, że jest tyle dobrych wiadomości. Życzę Ci aby dobra passa budowlana trwała jak najdłużej, no i żebyś zdążyła skończyć dom zanim skończy się kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Dzięki Wam kochani, że trzymacie kciuki! A pieniędzy to na pewno nie starczy.... Ale są jeszcze banki......Można na przykład zorganizować napad Ktoś się pisze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Dzięki Wam kochani, że trzymacie kciuki! A pieniędzy to na pewno nie starczy.... Ale są jeszcze banki......Można na przykład zorganizować napad Ktoś się pisze???? Ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Cieszę się, że wszystko na budowie się prostuje (łącznie z kominami). Jeśli chodzi o bank to ja też jestem chętny - dziś byliśmy rozmawiać o kuchni i wybierać podłogi (kolejny raz wybór padł na PERGO) i sam już nie wiem jak códownie rozmnożyć te cholerne papierki... może jakieś dobre ksero kupimy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.08.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 zaba ony chyba cynka dostli i zaczęli dziennik czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bardzo się cieszę, że na budowie coraz lepiej się układa . Siostra rzeczywiscie niepodobna, ale zamiłowanie do rowerów ma tak samo duże jak Ty prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wiatr zmienil kierunek nawet na budowie a moze Ty ekipe czyms straszylas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2005 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bardzo się cieszę, że na budowie coraz lepiej się układa . Siostra rzeczywiscie niepodobna, ale zamiłowanie do rowerów ma tak samo duże jak Ty prawda? Skąd wiesz??? Ona to dopiero zaiwania na swoim rowerze, mam trudności z dotrzymaniem jej tempa....Potrafi pojechać sobie 25 km od Oławy, żeby posiedzieć sobie pół godzinki nad wodą, po czym wraca do domu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2005 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 wiatr zmienil kierunek nawet na budowie a moze Ty ekipe czyms straszylas ? Wolę się za szybko nie cieszyć....Wiesz, wiatr, jak i kobieta, zmienny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bardzo się cieszę, że na budowie coraz lepiej się układa . Siostra rzeczywiscie niepodobna, ale zamiłowanie do rowerów ma tak samo duże jak Ty prawda? Skąd wiesz??? Ona to dopiero zaiwania na swoim rowerze, mam trudności z dotrzymaniem jej tempa....Potrafi pojechać sobie 25 km od Oławy, żeby posiedzieć sobie pół godzinki nad wodą, po czym wraca do domu...... Zdradziły ją fachowe rękawiczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jak dla mnie to ta dachóweczka bomba Jeszcze jak cena przystępna to całkiem dobrze A wkrótce to kiedy moim zdaniem to pojęcie względne a ja bym chciała już teraz nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Zastanawiam się czy ten dom z białą podbitką, który widać na stronie producenta Twojej dachówki jest pokryty właśnie TĄ dachówką? Jeśli taki ma być końcowy efekt to jest naprawdę SUPER !!!!! Oczywiście nie mam nic do powiedzenia o jakości tej dachówki Wydaje mi się, że być jednym z pierwszych klientów na dany towar to dość ryzykowna sprawa. O jakiej dokładnie wersji dachówki myślisz naturalna, angoba czy może glazura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Zastanawiam się czy ten dom z białą podbitką, który widać na stronie producenta Twojej dachówki jest pokryty właśnie TĄ dachówką? Jeśli taki ma być końcowy efekt to jest naprawdę SUPER !!!!! Oczywiście nie mam nic do powiedzenia o jakości tej dachówki Wydaje mi się, że być jednym z pierwszych klientów na dany towar to dość ryzykowna sprawa. O jakiej dokładnie wersji dachówki myślisz naturalna, angoba czy może glazura? My chcielibyśmy angobę ciemny brąz (dunkelbraun). Pokazuje się na lewym obrazku. Podobno jest popularna w Niemczech, a cena jest promocyjna. Tak przynajmniej mówił hurtownik. Ale wiadomo, że oni różne rzeczy mówią, żeby sprzedać towar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Żaba skąd ją wygrzebałaś?????????????????????? Gdzie jest przedstawicielstwo w Polsce???????????????? Co to za firma ?????????Czy coś wiadomo o jakości????????????????????? Jaka cena cena ?????????? Daj coś wiedzieć bo mnie skrąca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts