Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Zaba by cierpiała My bysmy cierpieli :-?

Prosze nie blokować dostępu do netu 8)

"Towarzystwo wzajemnej adoracji" :wink: :)

Dżizis, Ty masz już tyle postów, że nic tylko "szacuneczek" i czapeczka z głowy. Zastanawiam się jaką ikonkę powinienem tu wstawić i nic nie mogę przypasować. Musiałbym zrobić sobie zdjęcie ze swoim głupawym wyrazem twarzy.

A z blokadą to był joke :wink: myślę nad znalezieniem innego szybszego dostępu - ale taniego :-?

To "Towarzystwo" to naprawdę niezła ekipa - myślę, że nawet zaliczacie się do elity wszystkich for (?) forumów(?) - nie wiem jak odmienić :oops:

pzdr

Dzięki za taką miła opinię o naszym Forum. mam tyle postów bo straszna ze mnie gaduła :oops: :wink: :)

Wiedza budowlana jest u mnie niewielka 8)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miras, dziękuję za podpowiedź.Pewnie że magik tego nie zrobi za darmo, jakoś kurcze mnie to nie dziwi....Gdzieś czytałam , ze o to chodzi w tych projektach gotowych, żeby ktos na tym potem zarabiał, ciekawe czy to odosobniona opinia. Niemniej lecę do chaty sprawdzać czy nie mam tych HEA.

SPRAWDZIŁAM , NIE MAM ŻADNYCH HAE! No i niech mi ktos powie, że fora nie są przydatne!

No proszę!

Wystarczy, że nie było mnie tutaj parę dni, a już mój mąż zdążył się przykolegować z moimi kumpelkami i kumplami :evil:

Ja mu dam!!!!

Zaraz wezmę go w obroty!!!! :wink:

Tylko nie bij za mocno :wink: :)

Zabciu życze, żeby wszystkie posty były takie optymistyczne i wesole :)

Trzymam kciukasy za strop :)

Chciałabym, zeby wszystkie moje posty tak wyglądały........

Ja też bym tak chciała :-? :roll: :roll: :roll: :wink:

A może jak bardzo chcieć to tak będzie, co :roll: :roll: :roll: :roll:

Cieszę się bardzo że majster trochę respektu nabrał przed inwestorami i zachowuje się jak należy 8) Jak to mówią lepiejpóźno niż wcale 8)

Trzymaj sie Żabciu :p

Cieszę się, że wszystko na budowie się prostuje (łącznie z kominami). Jeśli chodzi o bank to ja też jestem chętny - dziś byliśmy rozmawiać o kuchni i wybierać podłogi (kolejny raz wybór padł na PERGO) i sam już nie wiem jak códownie rozmnożyć te cholerne papierki... może jakieś dobre ksero kupimy?

Pozdrawiam

Bardzo się cieszę, że na budowie coraz lepiej się układa :D . Siostra rzeczywiscie niepodobna, ale zamiłowanie do rowerów ma tak samo duże jak Ty prawda?

Skąd wiesz???

Ona to dopiero zaiwania na swoim rowerze, mam trudności z dotrzymaniem jej tempa....Potrafi pojechać sobie 25 km od Oławy, żeby posiedzieć sobie pół godzinki nad wodą, po czym wraca do domu......

Bardzo się cieszę, że na budowie coraz lepiej się układa :D . Siostra rzeczywiscie niepodobna, ale zamiłowanie do rowerów ma tak samo duże jak Ty prawda?

Skąd wiesz???

Ona to dopiero zaiwania na swoim rowerze, mam trudności z dotrzymaniem jej tempa....Potrafi pojechać sobie 25 km od Oławy, żeby posiedzieć sobie pół godzinki nad wodą, po czym wraca do domu......

Zdradziły ją fachowe rękawiczki :D .

Zastanawiam się czy ten dom z białą podbitką, który widać na stronie producenta Twojej dachówki jest pokryty właśnie TĄ dachówką? Jeśli taki ma być końcowy efekt to jest naprawdę SUPER !!!!! Oczywiście nie mam nic do powiedzenia o jakości tej dachówki :( Wydaje mi się, że być jednym z pierwszych klientów na dany towar to dość ryzykowna sprawa. O jakiej dokładnie wersji dachówki myślisz naturalna, angoba czy może glazura?

Zastanawiam się czy ten dom z białą podbitką, który widać na stronie producenta Twojej dachówki jest pokryty właśnie TĄ dachówką? Jeśli taki ma być końcowy efekt to jest naprawdę SUPER !!!!! Oczywiście nie mam nic do powiedzenia o jakości tej dachówki :( Wydaje mi się, że być jednym z pierwszych klientów na dany towar to dość ryzykowna sprawa. O jakiej dokładnie wersji dachówki myślisz naturalna, angoba czy może glazura?

My chcielibyśmy angobę ciemny brąz (dunkelbraun). Pokazuje się na lewym obrazku. Podobno jest popularna w Niemczech, a cena jest promocyjna. Tak przynajmniej mówił hurtownik. Ale wiadomo, że oni różne rzeczy mówią, żeby sprzedać towar....