nurni 17.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kurcze. Ktoś chyba nie żyje. Albo Żaba albo sąsiad. Ten kto przeżył niech opisze przebieg wydarzeń czekając pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 no prosze.. wystarczylo napisac ze sie czeka i juz odrazu odpowiedz w dzienniku coż ... sądząc po opisie mysle ze bedziecie mieli jeszcze nie jeden przeboj z tym sasiadem, zycze pomyslnosci w negocjacjach na trzeźwo, ale znając ten typ ludzi to raczej przyjdzie wam dla wlasnego spokoju przestawic ten plot samemu... obym sie mylil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2005 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 no prosze.. wystarczylo napisac ze sie czeka i juz odrazu odpowiedz w dzienniku coż ... sądząc po opisie mysle ze bedziecie mieli jeszcze nie jeden przeboj z tym sasiadem, zycze pomyslnosci w negocjacjach na trzeźwo, ale znając ten typ ludzi to raczej przyjdzie wam dla wlasnego spokoju przestawic ten plot samemu... obym sie mylil Maksiu , tą odpowiedź zaczęłam pisać już jakiś czas temu. Naprawdę się staram, ale spróbuj pisać dwoma środkowymi palcami, tak jak ja. I wciąż wydaje mi się, że na klawiaturze nie ma wszystkich liter i krzyczę : qrde gdzie jest X albo F !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Trzymam kciuki żeby rozmowy były korzystne dla Was Ale sąsiad się Wam trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2005 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki za miłe słowa . Ten sąsiad jest tak odrażający, że przykro na niego patrzeć. W naszym mieście ma opinię szuji i pijaka. Boję się, że spierze swoją żonę za to, że wpuściła nas na ich posesję. Ona sprawia bardzo dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 rozumiem ze chodzi Ci o rozprowadzenie kanalizacji, mnie to kosztowało 700 zł (cena z materiałami), jak sobie policzylem koszt materiałow, to wyszło mi ze robocizna to bylo jakies 150zlpozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.05.2005 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 rozumiem ze chodzi Ci o rozprowadzenie kanalizacji, mnie to kosztowało 700 zł (cena z materiałami), jak sobie policzylem koszt materiałow, to wyszło mi ze robocizna to bylo jakies 150zl pozdr m. Dzięki, na Ciebie mozna liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Żaba - w kontekście uroku osobistego pana sąsiada jaki rozpostarł się w ostatnich postach, proszę Cie - publicznie i uroczyście obiecaj ! Obiecaj, że jak ten wykolejeniec kupi Ci farbę do włosów, to nie poprosisz go żeby Ci je własnoręcznie ufarbował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.05.2005 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aggi, ja do niego nie zbliżyłabym sie nawet na odległość dochodzącego oddechu w pomieszczeniu zamkniętym . On swoim chuchem spaliłby je i poskręcałyby się, jak u murzynki A nie po to codziennie rano męczę się prostując je . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 zaba a co tam u ciebie słychać, co z tym nieszczęsnym ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 20.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 zaba a co tam u ciebie słychać, co z tym nieszczęsnym ogrodzeniem Żeby tylko nie skończyło się jak u Kargula i Pawlaka, a Żaba nie musiała do Hameryki wyjeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Bardzo fajnie się sąsiad zachował Trzyamam kciuki żeby dotrzymal słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.05.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Są jeszcze ludzie na tym świecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 I CO WY NA TO ? Zdziwieni? zdziwieni.... kopara opadła... jak narazie tylko sie cieszyc i dopilnowac aby dotrzymal slowo powodzenia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To wspaniale, żę Wasz dom stoi na swoim miejscu i że sąsiad potrafił się zachować. Oby tak dalej. Na przyszłość życzę mniej stresów Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2005 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Dięki wszystkim za miłe słowa!!! Czasem nie mogę zasnąć, a jedzenie rosnie mi w buzi ze stresu . Juz tracę na wadze... Ale mam nadzieję, że oswoję się z tym... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Jak to dobrze, że ja mam takich kochanych sąsiadów;) P.S Żaba zapraszam do mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.05.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 jedzenie rosnie mi w buzi ze stresu . Juz tracę na wadze... O Ty szcęściaro! Tak bym chciała żeby mi jedenie rosło w buzi , bo ja mam tak, że przy stresie nie wyjmuję głowy z lodówki, aż tak się już zapcham żółtym serem, że istnieje konieczności przetrącenia czekoladką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Haj Zaba_gonia Dobrze, że choć drugi sąsiad okazal się dobry Co do Pana Sąsiada AA to nie dawaj mu za dużo czasu na naprawienie swego pijackiego wybryku i niech czym prędzej przestawia swóje ogrodzenie Teraz już tylko spokój i waszystko zgodnie z planem Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ależ Ty piszesz http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Buzie/0001%5B1%5D.gif, rewelacja. Bardzo podoba mi się Twój projekt : kuchnia z jadalnią, łazienka przy sypialni, duży salon - cudeńko. Pomyśleć, że kiedyś wstydziłam się zadzwonić, albo pójść na pocztę..... Miałam to samo, ale po każdym kolejnym telefonie w sprawach budowy jestem coraz śmielsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts