Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie martw się o betoniarza odezwie się, oni zawsze się odzywają :cry: a jak nie to kup gingersa i oblej to.

A co do chłopaków no cóż ... takie jest życie :wink: mama dobra ja coś trzeba a tak to jak najdalej i bez marudzenia umyj ręce, zjedz obiad itp.

Ale cóż bez dzieci to nie jest życie.. :wink:

A co do stropu to mój pan od budowy też się bał, żeby się nie zawalił bo widział jak to wygląda, nasi koledzy zza buga gdzieś obok niego budowali, zalali strop i wszystko runęło nie wytrzymało, więc facet zapobiegliwie zrobił mi las w domu.

Żaba nie narzekaj na synów bo dobrze chociaż że tyle napisali :roll: znaczy sie myśleli o was a więć nie jest tak źle :p

Mimo tych wszystkich nerwów, kłopotów i wydatków bardzo się cieszymy, że nareszcie jest strop! No i że się nie zawalił!

Jedno z głowy i to jakie stresujące :roll: 8) No wiesz u ciebie miałby się zawalić :roll: :roll: :roll: No co ty :roll: :-? :wink: :wink: :wink: To by było nie możliwe 8) :wink: :wink:

Fajnie, ze już jest u Was strop. Ile teraz czasu będziecie mieli przerwy w budowie? U nas było planowane 2 tyg. a wyszło 3. Ale to przez burze i brak prądu.

Podobało mi się to co pisałaś o swoich dzieciach. A sms-y co Ci przesłały są super. Prawdziwie męskie. Co tu dużo mówić jak jednym słowem da się wszystko powiedzieć. Brawo chłopaki, macie ode mnie pozdrowienia.

:wink:

Fajnie, ze już jest u Was strop. Ile teraz czasu będziecie mieli przerwy w budowie? U nas było planowane 2 tyg. a wyszło 3. Ale to przez burze i brak prądu.

Podobało mi się to co pisałaś o swoich dzieciach. A sms-y co Ci przesłały są super. Prawdziwie męskie. Co tu dużo mówić jak jednym słowem da się wszystko powiedzieć. Brawo chłopaki, macie ode mnie pozdrowienia.

:wink:

U nas planowana jest 3 tyg. przerwa. Później poddasze, a dach dopiero w październiku.

Dziękuję za pozdrowienia w imieniu moich synów. Właśnie do nich dzwoniłam. Świetnie się bawią. I o to chodzi! Przecież jeszcze są wakacje! :D

Ja również gratuluję zalanego stropu!!1 Dbaj teraz o niego. Polewaj dopieszczaj...Chba że szef firmy dba o swoje dzieło ( tak jak u mnie) a nasza była tylko koordynacja... A synowie? no cóż jakoś znajomo mi to wygląda!! :-? Nasz syn również tak mało wylewnie kontaktował się z rodzicielami swemi!! Ale to tylko dowód na to że jest OK. :D :D :D

Żabka - ciesz się, że wogóle coś napisali. To "ok" mówi przecież wszystko, a wiadomość "dobrze" jest o 200% bardziej rozbudowana od tej pierwszej :D

A czy pomyślałaś jak biedacy musieli się przed rówieśnikami ukrywać, że piszą SMSa do mamy? Mogli ich przezwać maminsynkami, przecież to wielki obciach dla młodych ludzi 8) Doceń poświęcenie synów dla kochanej mamy ...

Hej,

Żaba, po zdjęciach z wylewania stropu jestem więcej niz pewna, że szaleje u nas ta sama ekipa.

Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. Ekipa Jacka W.?

Pozdrowionka

Oczywiście, że Jacka W!!!! :o :o :lol: :lol:

Na jakim jesteś etapie i gdzie dokładnie?

Pozdrawiam :D

Mamy wylany wieniec, kominy na jakieś 1,6 metra, bez ścianek działowych. nie będziemy miec poddasza uzytkowego, więc nie mamy stropu z betonu czy innego podobnego. Będziemy mieć wiązary i dolny pas wiązarów będzie naszym stropem.

A budowa w Godzikowicach.

Zadowolona jesteś z ekipy?

BO ja jak na razie wcale, a wcale nie narzekam. Niczego nie pochrzanili.

Hej,

Żaba, po zdjęciach z wylewania stropu jestem więcej niz pewna, że szaleje u nas ta sama ekipa.

Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. Ekipa Jacka W.?

Pozdrowionka

Oczywiście, że Jacka W!!!! :o :o :lol: :lol:

Na jakim jesteś etapie i gdzie dokładnie?

Pozdrawiam :D

Mamy wylany wieniec, kominy na jakieś 1,6 metra, bez ścianek działowych. nie będziemy miec poddasza uzytkowego, więc nie mamy stropu z betonu czy innego podobnego. Będziemy mieć wiązary i dolny pas wiązarów będzie naszym stropem.

A budowa w Godzikowicach.

Zadowolona jesteś z ekipy?

BO ja jak na razie wcale, a wcale nie narzekam. Niczego nie pochrzanili.

W sumie jest znośnie, ale....( napiszę na priva)

Żaba a więc i u ciebie nie najlepsze wieści :( :( Nie udało się obniżyć ceny :( Dlaczego oni są tacy zatwardziali i zimną krią rzucają ceny strasznie wielkie :roll: :roll: :roll:

Ale z drugiej strony czasami można zapłacić więcej ale mieć pewnośc że będzie zrobione dobrze, tylko czy to możliwe jest :roll: :roll:

A co do twoich testów to się nie wygłupiłaś tylko próbowałaś różnymi sposobami :wink:

Widzę ze znalazłaś bratnią budowę z tymi samymi wykonawcami 8)

Pozdrawiam i oby było coraz lepiej :wink:

Hmmm skądś to znamy. mieliśmy podobną sytuację z kupnem działki. Najdroższa w okolicy bez mediów a gośc przy próbach negocjacji ceny NIE DA RADY.... :evil:

Rozumiemy Cię żabciu doskonale.... :cry:

Mam coś specjalnie dla Ciebie, może troszeczkę się uśmiechniesz....

Mały Facio pisze do Cioci Żaby :wink:

http://foto.onet.pl/upload/42/88/_519875_n.jpg