rafałek 17.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Płyty nie powinny do siebie dolegać, powinny być odpowiednio ułożone na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Żabciu, jak dla mnie strop wygląda pięnie. Szczególnie jak Ty tam stoisz Dlaczego jesteś zła na pana, który chciał Ci dać beton za darmo? Byle częściej! Jakież to oszczędności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dzięki za gratulacje! Dzisiaj już ochłonęłam. Wczoraj nawet pojechałam do Wrocka, żeby coś sobie kupic.....do ubrania . Ale jak jechałam, to żaden dach na trasie Wrocław- Oława, nie umknął mojej uwagi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Nie martw się o betoniarza odezwie się, oni zawsze się odzywają a jak nie to kup gingersa i oblej to. A co do chłopaków no cóż ... takie jest życie mama dobra ja coś trzeba a tak to jak najdalej i bez marudzenia umyj ręce, zjedz obiad itp. Ale cóż bez dzieci to nie jest życie.. A co do stropu to mój pan od budowy też się bał, żeby się nie zawalił bo widział jak to wygląda, nasi koledzy zza buga gdzieś obok niego budowali, zalali strop i wszystko runęło nie wytrzymało, więc facet zapobiegliwie zrobił mi las w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale cóż bez dzieci to nie jest życie.. . Święta prawda!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Żaba nie narzekaj na synów bo dobrze chociaż że tyle napisali znaczy sie myśleli o was a więć nie jest tak źle Mimo tych wszystkich nerwów, kłopotów i wydatków bardzo się cieszymy, że nareszcie jest strop! No i że się nie zawalił! Jedno z głowy i to jakie stresujące No wiesz u ciebie miałby się zawalić No co ty To by było nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Fajnie, ze już jest u Was strop. Ile teraz czasu będziecie mieli przerwy w budowie? U nas było planowane 2 tyg. a wyszło 3. Ale to przez burze i brak prądu. Podobało mi się to co pisałaś o swoich dzieciach. A sms-y co Ci przesłały są super. Prawdziwie męskie. Co tu dużo mówić jak jednym słowem da się wszystko powiedzieć. Brawo chłopaki, macie ode mnie pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Fajnie, ze już jest u Was strop. Ile teraz czasu będziecie mieli przerwy w budowie? U nas było planowane 2 tyg. a wyszło 3. Ale to przez burze i brak prądu. Podobało mi się to co pisałaś o swoich dzieciach. A sms-y co Ci przesłały są super. Prawdziwie męskie. Co tu dużo mówić jak jednym słowem da się wszystko powiedzieć. Brawo chłopaki, macie ode mnie pozdrowienia. U nas planowana jest 3 tyg. przerwa. Później poddasze, a dach dopiero w październiku. Dziękuję za pozdrowienia w imieniu moich synów. Właśnie do nich dzwoniłam. Świetnie się bawią. I o to chodzi! Przecież jeszcze są wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ja również gratuluję zalanego stropu!!1 Dbaj teraz o niego. Polewaj dopieszczaj...Chba że szef firmy dba o swoje dzieło ( tak jak u mnie) a nasza była tylko koordynacja... A synowie? no cóż jakoś znajomo mi to wygląda!! Nasz syn również tak mało wylewnie kontaktował się z rodzicielami swemi!! Ale to tylko dowód na to że jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Skandujemy Nie płać betoniarzowi! Nie płać betoniarzowi! Nie płać betoniarzowi!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Skandujemy Nie płać betoniarzowi! Nie płać betoniarzowi! Nie płać betoniarzowi!.... Chyba bym tak nie umiała! A Ty bys nie zapłacił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.08.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Żabciu,Zapłać, ale odlicz sobie z zimną krwią to co straciłaś przez opoźnienia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.08.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Żabka - ciesz się, że wogóle coś napisali. To "ok" mówi przecież wszystko, a wiadomość "dobrze" jest o 200% bardziej rozbudowana od tej pierwszej A czy pomyślałaś jak biedacy musieli się przed rówieśnikami ukrywać, że piszą SMSa do mamy? Mogli ich przezwać maminsynkami, przecież to wielki obciach dla młodych ludzi Doceń poświęcenie synów dla kochanej mamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, Żaba, po zdjęciach z wylewania stropu jestem więcej niz pewna, że szaleje u nas ta sama ekipa.Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. Ekipa Jacka W.? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Zabciu gratulki stropu, kurczę mam tyle pracy że nawet nie mam czasu napisać ale czytam na bierząco Co do smsów wazne że piszą Moja córa jak była na Zielonej to nic nie pisała jak sami nie zadzwonilismy to nie było odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.08.2005 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, Żaba, po zdjęciach z wylewania stropu jestem więcej niz pewna, że szaleje u nas ta sama ekipa. Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. Ekipa Jacka W.? Pozdrowionka Oczywiście, że Jacka W!!!! Na jakim jesteś etapie i gdzie dokładnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, Żaba, po zdjęciach z wylewania stropu jestem więcej niz pewna, że szaleje u nas ta sama ekipa. Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. Ekipa Jacka W.? Pozdrowionka Oczywiście, że Jacka W!!!! Na jakim jesteś etapie i gdzie dokładnie? Pozdrawiam Mamy wylany wieniec, kominy na jakieś 1,6 metra, bez ścianek działowych. nie będziemy miec poddasza uzytkowego, więc nie mamy stropu z betonu czy innego podobnego. Będziemy mieć wiązary i dolny pas wiązarów będzie naszym stropem. A budowa w Godzikowicach. Zadowolona jesteś z ekipy? BO ja jak na razie wcale, a wcale nie narzekam. Niczego nie pochrzanili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.08.2005 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, Żaba, po zdjęciach z wylewania stropu jestem więcej niz pewna, że szaleje u nas ta sama ekipa. Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu. Ekipa Jacka W.? Pozdrowionka Oczywiście, że Jacka W!!!! Na jakim jesteś etapie i gdzie dokładnie? Pozdrawiam Mamy wylany wieniec, kominy na jakieś 1,6 metra, bez ścianek działowych. nie będziemy miec poddasza uzytkowego, więc nie mamy stropu z betonu czy innego podobnego. Będziemy mieć wiązary i dolny pas wiązarów będzie naszym stropem. A budowa w Godzikowicach. Zadowolona jesteś z ekipy? BO ja jak na razie wcale, a wcale nie narzekam. Niczego nie pochrzanili. W sumie jest znośnie, ale....( napiszę na priva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Żaba a więc i u ciebie nie najlepsze wieści Nie udało się obniżyć ceny Dlaczego oni są tacy zatwardziali i zimną krią rzucają ceny strasznie wielkie Ale z drugiej strony czasami można zapłacić więcej ale mieć pewnośc że będzie zrobione dobrze, tylko czy to możliwe jest A co do twoich testów to się nie wygłupiłaś tylko próbowałaś różnymi sposobami Widzę ze znalazłaś bratnią budowę z tymi samymi wykonawcami Pozdrawiam i oby było coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hmmm skądś to znamy. mieliśmy podobną sytuację z kupnem działki. Najdroższa w okolicy bez mediów a gośc przy próbach negocjacji ceny NIE DA RADY.... Rozumiemy Cię żabciu doskonale.... Mam coś specjalnie dla Ciebie, może troszeczkę się uśmiechniesz.... Mały Facio pisze do Cioci Żaby http://foto.onet.pl/upload/42/88/_519875_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts