Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja dachówka to ceramiczny Robben-miedżiana PF2( promocja) dach wielospadowy..bez lukarn. Wycena z folią dachową , 7 okien dachowych Fakro FTP V 78/140 plus jeden wlaz dachowy FTP W 66/118 plus wszystkie niezbędnw akcesoria typu ława kominiarska, wywietrzniki Rynny Wijo itp.

Czyli cały dach wg. projektu to wg wyceny 34 535,31 PLn a cena nas obowiązująca to 26 735,07 ... Tak to wygląda dokładnie na podtsawie kosztorysu.

Ale jaką masz powierzchnię ?????/

Zaba twoje negocjacje dachówkowe to jak prawdziwy dramat dla sprzedawców :lol: :lol: :lol: :wink:

Niezła jestes w te klocki 8)

Myślałam że zdecydujecie się na tego Trosta :roll: :-? Piękny jest jak dla mnie 8) I pięknie by wyglądał na waszym daszku ale i Syrius w kolorze ciemnego brązu tez pewnie zwali z nóg :wink:

A jak cię pan W wyśledził na forum :roll: :roll:

Zaba twoje negocjacje dachówkowe to jak prawdziwy dramat dla sprzedawców :lol: :lol: :lol: :wink:

Niezła jestes w te klocki 8)

Myślałam że zdecydujecie się na tego Trosta :roll: :-? Piękny jest jak dla mnie 8) I pięknie by wyglądał na waszym daszku ale i Syrius w kolorze ciemnego brązu tez pewnie zwali z nóg :wink:

A jak cię pan W wyśledził na forum :roll: :roll:

Jedną dachówkę Trosta do tej pory mam w domu. Naprawdę jest ładna, ale mieć 3 tys w kieszeni, a nie mieć, zaważyło o wyborze.

Myślę, że rozpoznał mnie na zdjęciach...

Żaba, mój brat od kilku dni ma doła. Wiadomo - jutro do szkoły. Ty do pracy, on do nauki. Ostatnio połozył się na dywanie, zlozył ręce na klacie :) i powiedział, `że czeka na koniec :) Ma dopiero 17 lat, a juz mu się odechciewa wszystkiego, a co będzie za parę lat??

A my jeszcze targujemy się z dachówkarzami. Musza jeszcze troche zejść z ceny, nawet żeby mieli nic nie zarobić :) :)