nurni 24.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No to opijamy dachóweczkę - Imyglikosik, czerwony, pół-wytrawny jest lany. Zdrowie dachówki i właścicieli Pozdrawiam PS. Poczekaj aż dojdziecie do glazur i kolorów ścian - wtedy będziesz miała dopiero dosyć. U mnie przy najmniej tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 24.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Żaba, cieszę się, że decyzja zapadła. Ciekawe co mi zaproponuje ten trzeci, skoro Ty wydasz tysiąc mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Zabo! Przeczytałam dziennik i podziwiam,my chcemy zacząć w przyszłym roku C-33 z Muratora.Trzymamy kciuki !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.08.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Moja dachówka to ceramiczny Robben-miedżiana PF2( promocja) dach wielospadowy..bez lukarn. Wycena z folią dachową , 7 okien dachowych Fakro FTP V 78/140 plus jeden wlaz dachowy FTP W 66/118 plus wszystkie niezbędnw akcesoria typu ława kominiarska, wywietrzniki Rynny Wijo itp. Czyli cały dach wg. projektu to wg wyceny 34 535,31 PLn a cena nas obowiązująca to 26 735,07 ... Tak to wygląda dokładnie na podtsawie kosztorysu. Ale jaką masz powierzchnię ?????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Czy to normalne, żeby zdrowej kobiecie śniły się dachówki????? Pewnie . Ostatnio śniło mi się,że wszystkie tynki mi spadły , a parę dni temu,że przyjechała pani od okien i z rozbrajającym uśmiechem oznajmiła ,że okien nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 11-ste przykazanie ŻabaNigdy nie czuj sie bezpiecznie w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2005 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 trzeba być nieufnym, żeby nie było potemhttp://forum.explosiv.pl/images/smilies/new2/whipitgood.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 trzeba być nieufnym, żeby nie było potem http://forum.explosiv.pl/images/smilies/new2/whipitgood.gif Wow... jakieś SM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.08.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 bardziej, ze beda baty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Żaba dawno u Ciebie nie byłam a tu postępy gratuluje stropu i wyboru dachówki, mam nadzieję że negocjacje i wybory na miss dachu w okolicy pomyślnie zakończone a z tym telefonem czasem się zapomina że nie tylko forumowicze tu zagladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zaba twoje negocjacje dachówkowe to jak prawdziwy dramat dla sprzedawców Niezła jestes w te klocki Myślałam że zdecydujecie się na tego Trosta Piękny jest jak dla mnie I pięknie by wyglądał na waszym daszku ale i Syrius w kolorze ciemnego brązu tez pewnie zwali z nóg A jak cię pan W wyśledził na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zaba twoje negocjacje dachówkowe to jak prawdziwy dramat dla sprzedawców Niezła jestes w te klocki Myślałam że zdecydujecie się na tego Trosta Piękny jest jak dla mnie I pięknie by wyglądał na waszym daszku ale i Syrius w kolorze ciemnego brązu tez pewnie zwali z nóg A jak cię pan W wyśledził na forum Jedną dachówkę Trosta do tej pory mam w domu. Naprawdę jest ładna, ale mieć 3 tys w kieszeni, a nie mieć, zaważyło o wyborze. Myślę, że rozpoznał mnie na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zaoszczędzone 3 tyś to spora sumka, też bym wybrała Syriusa Dach na pewno będzie śliczny, kiedy zaczynacie kłaść więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2005 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zaoszczędzone 3 tyś to spora sumka, też bym wybrała Syriusa Dach na pewno będzie śliczny, kiedy zaczynacie kłaść więźbę? Myślę, że koniec września, początek pażdziernika. Moja ekipa jest baaaaaardzo powolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 26.08.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zaoszczędzone 3 tyś to spora sumka, też bym wybrała Syriusa Dach na pewno będzie śliczny, kiedy zaczynacie kłaść więźbę? Myślę, że koniec września, początek pażdziernika. Moja ekipa jest baaaaaardzo powolna. Ano woooooooooooooooooolna ta ekipa, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 COś ten Pan W bardzo wrażliwy na "cwaniakowanie" . Ale też niezbyt nie protestował więc coś w tym pewnie było Powinien CI podziękować, że dzięki takim komantarzom może popracować nad swoim i firmy wizerunkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Żaba wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2005 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Żaba wracaj Jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 31.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Żaba, mój brat od kilku dni ma doła. Wiadomo - jutro do szkoły. Ty do pracy, on do nauki. Ostatnio połozył się na dywanie, zlozył ręce na klacie i powiedział, `że czeka na koniec Ma dopiero 17 lat, a juz mu się odechciewa wszystkiego, a co będzie za parę lat?? A my jeszcze targujemy się z dachówkarzami. Musza jeszcze troche zejść z ceny, nawet żeby mieli nic nie zarobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts