Gerion 20.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ty się Żaba nie przejmuj tą lukarną, tylko łaps za komórkę i dzwoń do majstrów. Niech poprawiają. Póki nie jest za późno.Ja nawet odpuściłem sobie pisanie dziennika, żeby nie pisać wyłącznie o złych rzeczach, moje majstry nawet uciekły się wczoraj do szantażu.W takich sytuacjach tylko spokój może uratować. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Hej Zaba Znowu majster nawalił Szlafg człowieka może trafić No i co powiedział Rozmawiałaś z nim Żyje jeszcze czy był pif paf http://members.lycos.co.uk/wwgo2/assets/images/sm-a.gif Pociesz się , ze już niedługo koniec murarki Jeżeli to cię pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Jasna cholera, Żaba zaczynam się martwić. I to tak porządnie.Ale ponoć inne ludki kładą dachówę niż murują, tym się pocieszam.I nie chce mi się wierzyć, że to ta sama ekipa, może ludzie się zmienili??Będę od środy w Oławie to pozwolę sobie wpaść do Ciebie na budowę ( jak będzie czas, bo będę u siebie wiązarów pilnować). Żaba, trzymaj się a ich krótko i to bardzo krótko trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Żabciu i znowu klops zyczę Ci żeby to już ostatni raz, wiem co czujesz. Trzymam kciukasy żeby poszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Oj, Żaba jest dokładnie tak jak pisałaś. Jak nie chodzisz ciągle po budowie jak żandarm i nie sprawdzasz dokładnie wszystkiego, to nie ma mocnych... Każda ekipa cos zmodzi. Mniej czy więcej ale próbują iść poprzeczna droga.., ułatwić sobie robotę i nie koniecznie trzymać się projektu... Ja już nie pisze o tych drobniejszych sprawach bo nie mam ostatnio energii na to wszystko. Pisze tylko krótkie sprawozdania i już. Ale było błędów.., było.., było... Potem naprawiali z niezadowoloną mina i już... Ktoś kiedyś pisał, że z pracownikami na budowie trzeba trzymać krotko i chyba miał racje. Jak tylko poczują, że odzywa się w tobie człowiek, to zaraz myślą, że wybaczysz im wszystko...No i kręcą... Pilnuj, pilnuj i tyle. Jeszcze dużo pracy przed nami. Aby nie zwariować i zdrowia stracić trzeba wymagać i PILNOWAC. Trzymaj się, Zabka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.09.2005 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dzięki Wam kochani za miłe słowa!Dzisiaj naprawdę się wkurzyłam.....Zresztą poczytajcie i pooglądajcie w dzienniku....Mam dosyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja iwem że to wkurza!!!Ale Twoja obecność na budowie i wnikliwa kontrola nie dopuści do Zadnych uchybień!! Poza tym zdjątka...REWELACJA!!! Ty się kobieto nie denerwuj tylko fotografuj!!! Na budowie zwłaszcza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Jestem "szoknięta" ps. będzie dobrze, no i słuchaj alfredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Żabciu co Ty się z nimi masz Wspólczuje Zdjęcia super Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.09.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Jasna cholera, Żaba zaczynam się martwić. I to tak porządnie. Ale ponoć inne ludki kładą dachówę niż murują, tym się pocieszam. I nie chce mi się wierzyć, że to ta sama ekipa, może ludzie się zmienili?? Będę od środy w Oławie to pozwolę sobie wpaść do Ciebie na budowę ( jak będzie czas, bo będę u siebie wiązarów pilnować). Żaba, trzymaj się a ich krótko i to bardzo krótko trzymaj. Tab, sprawdź koniecznie co Ci napisał "nasz szef" na kartce odnośnie pokrycia dachu. Obiecał nam całościową usługę, a później okazało się, że nie wpisał montażu rynien pcv. Na szczęście wyprosiliśmy i dopisał. Ale to było 2 miesiące temu i jeszcze żyliśmy w zgodzie. Nie licz na to, że jeżeli coś wyjdzie w trakcie prac, to on zrobi ci to gratis. A może Tobie zrobi.... Kurcze, wszyscy go chwalą, tylko nie my..... No i oczywiście zapraszam serdecznie na naszą budowę! Jutro mam mało lekcji, to może w końcu ZNOWU się poznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zaba bo ty wyedukowana na forumie jesteś. Sama wiesz jak się lubi wyedukowanych, te cholery (wyedukowane) to tylko rządania mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Żabciu czytam i tak oczy robię, to niepojęte, co za pajac z tego Pana, on sobie buduje czy Tobie???? zresztą z ciekawości chciałabym zobaczyć jego dom, czy rzeczywiście okna ma gdzie popadnie ściany krzywe i kominy odstające od ściany 7 cm!!!!! o zgorzo jeszcze za poprawki które sam spieprzył kase chce !!!!!!!! Żaba nie płać mu za to!!!!! to już szczyt chamstwa. Zapytaj go w którym kraju płaci się za partactwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Żabciu, pomyśl sobie, że jak już będziesz sobie siedziała w urządzonym wykończonym domku, przy kominku....kobieto, ile Ty będziesz miała do opowiadania o swoich "przygodach" z budowaniem! Palcem tylko będziesz pokazywać "Tu było poprawiane, tam przesuwane, tu domurowywane, o, a tam zalepiane!" Wszyscy z rozdziawionymi gębami będą słuchać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Żaba, dasz rade sobie i z tym... Zamieszkasz w swoim domku i nawet o tych niemiłych rzeczach nie będziesz pamiętać... Zobaczysz, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.09.2005 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dzięki dziewczyny za dobre słowo! Już mi dużo lepiej, ale na pewno po ostatnim starciu przybyło mi parę siwych włosów... Nadproże nie będzie przestawiane w dolnym oknie, tylko zwężone, tak aby było w miarę symetryczne w stosunku do górnego. Wiem, powinnam mu kazać przestawiać, ale z drugiej strony, nie mam już siły na kłótnie. Mam nadzieje, że nie będzie to źle wyglądało.... Aha, okno w lukarnie już jest centralnie na środku : Za parę dni pokażę Wam Mój szef, gdy tylko powiem, że czytałam o czymś na forum, to jest bardzo rozbawiony....Twierdzi, że to same bzdury.. Czy macie podobne doświadczenia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 żaba faktycznie te okna nie wyglądają wyjściowo... może jednak coś z tym każesz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.09.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 żaba faktycznie te okna nie wyglądają wyjściowo... może jednak coś z tym każesz zrobić? Mam nadzieję, że po domurowaniu z prawej strony dolnego okna, będzie znośnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.09.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 żaba faktycznie te okna nie wyglądają wyjściowo... może jednak coś z tym każesz zrobić? Mam nadzieję, że po domurowaniu z prawej strony dolnego okna, będzie znośnie.... podeślesz fotkę prawda? popatrzymy skomentujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ladnie Zabo u ciebie. Jeszcze nie dlugo i jak przyjdzie dach to dopiero zobaczysz jak bedzie. A z tym oknem, faktycznie może uda sie cos jeszcze poprawic. Choć na zdjeciach nie widac tego tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.09.2005 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 żaba faktycznie te okna nie wyglądają wyjściowo... może jednak coś z tym każesz zrobić? Mam nadzieję, że po domurowaniu z prawej strony dolnego okna, będzie znośnie.... podeślesz fotkę prawda? popatrzymy skomentujemy Pewnie, ale dopiero w przyszłym tygodniu... Błagam Cię Facio, jak bardzo Ci się nie spodoba, to nie pisz. bo mój mąż rzeczywiście rzuci się ze stropu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts