tab 30.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie doczytałam, że "on by tak u siebie zostawił" Pierwsza myśl, która przemknęła przez głowę. Ważne, że piątek -- łikendoo początek Żaba, byłam dzisiaj w Twoich okolicach, oglądałam te domy naprzeciw Twej budowy i powiem szczerze, że płytki na kominach kompletnie mi się nie podobają ( kolor jakoś nie pasuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.09.2005 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie doczytałam, że "on by tak u siebie zostawił" Pierwsza myśl, która przemknęła przez głowę. Ważne, że piątek -- łikendoo początek Żaba, byłam dzisiaj w Twoich okolicach, oglądałam te domy naprzeciw Twej budowy i powiem szczerze, że płytki na kominach kompletnie mi się nie podobają ( kolor jakoś nie pasuje). Sąsiadka też tu bywa..... A nie widziałaś czasem kogoś z naszymi deskami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 30.09.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Nie doczytałam, że "on by tak u siebie zostawił" Pierwsza myśl, która przemknęła przez głowę. Ważne, że piątek -- łikendoo początek Żaba, byłam dzisiaj w Twoich okolicach, oglądałam te domy naprzeciw Twej budowy i powiem szczerze, że płytki na kominach kompletnie mi się nie podobają ( kolor jakoś nie pasuje). Sąsiadka też tu bywa..... A nie widziałaś czasem kogoś z naszymi deskami????? Moje deski są A Twoje musiały chyba być ze złota, albo inne merbau , że je rąbnęli. Nikogo nie widziałam, nie żebym to ja zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.10.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Zaba nie da sie czytać twoich opowieści bez śmiechu Współczuję budowlanej ekipy Jak można kończyć o 15.30 budowę U nas dzień pracuy jest standardowo od 7 do 18 z godzinną przerwą na obiad Dobrze, że dobudowaliście rządek pustaków przy oknie naparterze bo zupełnie inaczej to wygląda Wiesz co jak tak dalej będziesz załatwiać ziemie i płacić za beton to coś mi sie wydaje, ze prawie cała braża budowlana w waszej okolicy będzie tobą oczarowana NO ale czasami trzeba poczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Długi wie dlaczego, ale my nie wiemy . Pozdrawiam Bo to jest moja i ŻABY słodka tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Żaba uważaj, bo zaczna z tych buteleczek robic artystyczne witraże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Zaba nie da sie czytać twoich opowieści bez śmiechu Współczuję budowlanej ekipy Jak można kończyć o 15.30 budowę U nas dzień pracuy jest standardowo od 7 do 18 z godzinną przerwą na obiad Dobrze, że dobudowaliście rządek pustaków przy oknie naparterze bo zupełnie inaczej to wygląda Wiesz co jak tak dalej będziesz załatwiać ziemie i płacić za beton to coś mi sie wydaje, ze prawie cała braża budowlana w waszej okolicy będzie tobą oczarowana NO ale czasami trzeba poczarować Zgadzam się z andrzejką. Okno na dole wygląda już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Żaba - Ty ze swoim rowerkiem i darem przekonywania, to jestes lepsza handlara ode mnie. A teraz jak już jestem bez brzucha, to już w ogóle przy Tobie nie mam szans . Więc może będziesz ze mna po zakupy jeździć i targować się? Ja w zamian proponuje zrobić porządek z Waszą ekipą i znikającymi materiałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dolne okno po poprawkach. Z prawej strony domurowano pustak( nie musieliśmy za to dopłacać ). Jak Wam sie teraz podoba???? Obiecałem nie komentować... ale powiem.... mi się podoba, jest teraz OK Dachówkę kupiliśmy dzisiaj (nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.... -Długi wie dlaczego). pewnie cena nie taka jak w ofercie? troszkę wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 01.10.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Żaba z Ciebie to ale fifno dziołcha, tej. Z tą ziemią i betonierzem to ładnie, ładnie. Ale jaj macie na tej działce i ekipa kurde balans wesoła. To ja myślałem, że tak tylko mnei trafiło, ale widać, że takie "szczęścia" to chodzą po większości inwestorów. Ja sobie dzis odpuszczę dziennik budowy bo musze dojść do siebie przez jutro i pojutrze i nerwy wyciszyć.W sumie nic tak humoru nie poprawia jak starzy "Goście, goscie" odgrzewani na polsacie. STo razy widziałem, objerzę i sto pierwszy. A co z dziurą w Schiedlu? Będziecie klasjtrować? pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.10.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dolne okno po poprawkach. Z prawej strony domurowano pustak( nie musieliśmy za to dopłacać ). Jak Wam sie teraz podoba???? Obiecałem nie komentować... ale powiem.... mi się podoba, jest teraz OK Dachówkę kupiliśmy dzisiaj (nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.... -Długi wie dlaczego). pewnie cena nie taka jak w ofercie? troszkę wiecej? Ja ci to na priv wyjaśnię bo na forum wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.10.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dolne okno po poprawkach. Z prawej strony domurowano pustak( nie musieliśmy za to dopłacać ). Jak Wam sie teraz podoba???? Obiecałem nie komentować... ale powiem.... mi się podoba, jest teraz OK Dachówkę kupiliśmy dzisiaj (nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.... -Długi wie dlaczego). pewnie cena nie taka jak w ofercie? troszkę wiecej? Ja ci to na priv wyjaśnię bo na forum wstyd dzięki długi, samo życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.10.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 I generalnie to nie chodzi o kaskę ale najbardziej boli że cię ktoś wybolczykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.10.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 I generalnie to nie chodzi o kaskę ale najbardziej boli że cię ktoś wybolczykował I to się nazywa życie Dokładnie, kasa czasem wcale nieważna, ale zachowanie twarzy... swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 A co z dziurą w Schiedlu? Będziecie klasjtrować? Gerion Już ja dopilnuje, żeby ekipa to "zalepiła". A jak komin źle będzie działał, to będą naprawiać cały( po raz drugi... ) Gerion, jak Twoje nerwy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Żaba - Ty ze swoim rowerkiem i darem przekonywania, to jestes lepsza handlara ode mnie. A teraz jak już jestem bez brzucha, to już w ogóle przy Tobie nie mam szans . Więc może będziesz ze mna po zakupy jeździć i targować się? Ja w zamian proponuje zrobić porządek z Waszą ekipą i znikającymi materiałami Wiesz, Funiu, możesz załatwiać rabaty z dzieckiem na ręku.( i poproś Haneczkę, żeby płakała).....Też działa! Albo "przedłużyć" ciążę....poduszką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Żaba uważaj, bo zaczna z tych buteleczek robic artystyczne witraże... Właśnie próbuję sobie to wyobrazić... ...Budowlańcy siedzą skupieni na pustakach.....Wkoło słychać tylko śpiew ptaków.....Każdy z nich trzyma w ręku pędzelek i starannie maluje na buteleczce esy floresy....Obok rzucone kielnie i łopaty, zaprawa wylana, gwoździe porozrzucane........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ziaba ty masz budowę czy zakład resocjalizacyjny? Butelczyny starannie wyzbieraj. Każ im te tależyki poskłądać może na jakim flumarku Euro za nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Plan masz rzeczywiście wspaniały, a jaka jesteś wygimnastykowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Zaba dobrze, że wreszcie zrozumiał, że co wasze to wasze i wara mu od tego Co do twego planu to tez bym chciała taki mieć ale cóż nie jestem nauczycielem niestety Trzymam kciuki za tę więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts