Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Nie doczytałam, że "on by tak u siebie zostawił" :)

Pierwsza myśl, która przemknęła przez głowę.

Ważne, że piątek -- łikendoo początek :)

Żaba, byłam dzisiaj w Twoich okolicach, oglądałam te domy naprzeciw Twej budowy i powiem szczerze, że płytki na kominach kompletnie mi się nie podobają ( kolor jakoś nie pasuje).

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żaba, byłam dzisiaj w Twoich okolicach, oglądałam te domy naprzeciw Twej budowy i powiem szczerze, że płytki na kominach kompletnie mi się nie podobają ( kolor jakoś nie pasuje).

Sąsiadka też tu bywa..... :oops:

A nie widziałaś czasem kogoś z naszymi deskami?????

Sąsiadka też tu bywa..... :oops:

A nie widziałaś czasem kogoś z naszymi deskami?????

Moje deski są :)

A Twoje musiały chyba być ze złota, albo inne merbau , że je rąbnęli.

Nikogo nie widziałam, nie żebym to ja zabrała

8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaba nie da sie czytać twoich opowieści bez śmiechu :p

Współczuję budowlanej ekipy :-? Jak można kończyć o 15.30 budowę :o

U nas dzień pracuy jest standardowo od 7 do 18 z godzinną przerwą na obiad :-?

Dobrze, że dobudowaliście rządek pustaków przy oknie naparterze bo zupełnie inaczej to wygląda 8)

Wiesz co jak tak dalej będziesz załatwiać ziemie i płacić za beton to coś mi sie wydaje, ze prawie cała braża budowlana w waszej okolicy będzie tobą oczarowana :roll: 8) :wink:

NO ale czasami trzeba poczarować :wink: 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaba nie da sie czytać twoich opowieści bez śmiechu :p

Współczuję budowlanej ekipy :-? Jak można kończyć o 15.30 budowę :o

U nas dzień pracuy jest standardowo od 7 do 18 z godzinną przerwą na obiad :-?

Dobrze, że dobudowaliście rządek pustaków przy oknie naparterze bo zupełnie inaczej to wygląda 8)

Wiesz co jak tak dalej będziesz załatwiać ziemie i płacić za beton to coś mi sie wydaje, ze prawie cała braża budowlana w waszej okolicy będzie tobą oczarowana :roll: 8) :wink:

NO ale czasami trzeba poczarować :wink: 8)

Zgadzam się z andrzejką.

Okno na dole wygląda już lepiej :wink:

Żaba - Ty ze swoim rowerkiem i darem przekonywania, to jestes lepsza handlara ode mnie. A teraz jak już jestem bez brzucha, to już w ogóle przy Tobie nie mam szans :lol: :lol: :lol: :lol: . Więc może będziesz ze mna po zakupy jeździć i targować się? :wink:

Ja w zamian proponuje zrobić porządek z Waszą ekipą i znikającymi materiałami :D

Dolne okno po poprawkach. Z prawej strony domurowano pustak( nie musieliśmy za to dopłacać ). Jak Wam sie teraz podoba????

Obiecałem nie komentować... ale powiem.... mi się podoba, jest teraz OK 8)

Dachówkę kupiliśmy dzisiaj (nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.... -Długi wie dlaczego).

pewnie cena nie taka jak w ofercie? troszkę wiecej? :-?

Żaba z Ciebie to ale fifno dziołcha, tej. Z tą ziemią i betonierzem to ładnie, ładnie. Ale jaj macie na tej działce i ekipa kurde balans wesoła. To ja myślałem, że tak tylko mnei trafiło, ale widać, że takie "szczęścia" to chodzą po większości inwestorów. Ja sobie dzis odpuszczę dziennik budowy bo musze dojść do siebie przez jutro i pojutrze i nerwy wyciszyć.

W sumie nic tak humoru nie poprawia jak starzy "Goście, goscie" odgrzewani na polsacie. STo razy widziałem, objerzę i sto pierwszy.

A co z dziurą w Schiedlu? Będziecie klasjtrować?

pozdrawiam

Gerion

Dolne okno po poprawkach. Z prawej strony domurowano pustak( nie musieliśmy za to dopłacać ). Jak Wam sie teraz podoba????

Dachówkę kupiliśmy dzisiaj (nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.... -Długi wie dlaczego).

Ja ci to na priv wyjaśnię bo na forum wstyd :oops:

Ja ci to na priv wyjaśnię bo na forum wstyd :oops:

dzięki długi, samo życie....

Żaba - Ty ze swoim rowerkiem i darem przekonywania, to jestes lepsza handlara ode mnie. A teraz jak już jestem bez brzucha, to już w ogóle przy Tobie nie mam szans :lol: :lol: :lol: :lol: . Więc może będziesz ze mna po zakupy jeździć i targować się? :wink:

Ja w zamian proponuje zrobić porządek z Waszą ekipą i znikającymi materiałami :D

Wiesz, Funiu, możesz załatwiać rabaty z dzieckiem na ręku.( i poproś Haneczkę, żeby płakała).....Też działa!

Albo "przedłużyć" ciążę....poduszką.... :lol:

Żaba uważaj, bo zaczna z tych buteleczek robic artystyczne witraże...

Właśnie próbuję sobie to wyobrazić... :lol: :lol: :lol:

...Budowlańcy siedzą skupieni na pustakach.....Wkoło słychać tylko śpiew ptaków.....Każdy z nich trzyma w ręku pędzelek i starannie maluje na buteleczce esy floresy....Obok rzucone kielnie i łopaty, zaprawa wylana, gwoździe porozrzucane........