facio 04.10.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Żaba zdecydowanie Twój urok nie działa ani na sąsiada zza płotu, ani na energetykę... ps. jeśli chodzi o plan lekcji to faktycznie masz zaje-fajny same wuefy też bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Zabciu Ty to masz czar Co do planu to podobają mi się godziny co do lekcji to nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Zabciu Ty to masz czar Co do planu to podobają mi się godziny co do lekcji to nie za bardzo No co ty wf nie lubisz Wszak ruch to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Zabciu Ty to masz czar Co do planu to podobają mi się godziny co do lekcji to nie za bardzo No co ty wf nie lubisz Wszak ruch to zdrowie Chyba nigdy nie trafiłam na taka nauczycielkę jak Żaba i mam uraz A ruch lubie tylko jakoś na wf miałam taki ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To trzeba wystąpic do ministerstwa oz wnioskiem aby wszystkie wfistki były jak Zaba to wtedy młodzi polubią sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To trzeba wystąpic do ministerstwa oz wnioskiem aby wszystkie wfistki były jak Zaba to wtedy młodzi polubią sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.10.2005 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To trzeba wystąpic do ministerstwa oz wnioskiem aby wszystkie wfistki były jak Zaba to wtedy młodzi polubią sport Dzięki! Naprawdę się staram, żeby licealistki polubiły sport. U mnie nawet bardzo mało wysportowana dziewczyna może mieć bdb, pod warunkiem, że się stara. I większość, mam nadzieję, lubi lekcje w-f. Problemem nie jest sprawność niektórych młodych kobiet, ale brak chęci do ruchu...No i te szatnie szkolne i sanitariaty..... Ale przynudzam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 04.10.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Żaba, pokazałaś mężowi płytkę? U mnie jutro będą kłaść na kominiach. Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 05.10.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ech Zabcia jak ja ci zazdroszczę też chciałabym uczyć w szkole i do tego wf uwielbiałam ten przedmiot w szkole ( i chyba tylko ten ). A co do prądu ja czekałam 6 mieisęcy ale to tylko dlatego, że miałam znajomości, a z tego co wiem to ludzie właśnie tyle czekają, niektórzy piszą skargi do Urzędu Regulacji Energetyki czy coś takiego, ale wiesz monopolista to monopolista. nie ma na nich bata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 14 miesięcy to już wychodzi 800 PLN. Niedługo to im sięnie bedzie w ogóle opłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.10.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Po pierwsze.. KASA..Tą się nie przejmuj, każdy tak ma..Tzn. nie ma jej..Ale jakoś sobie radzi , a potem się dziwi SKĄD JA TYLE KASY MIAŁEM?? Po drugie energetyka...Ta ma zawsze czas.... Co byś nie miała w umowie z nimi Oni zawsze po swojemu...Za ciepło, za zimno, za mało inwestorów,,za daleko, za blisko itd. i itp... Po trzecie..ja też chcę W-F ( y) same... MOże bym tyćko schudła..Myślałam że prace inwestorskie ( nerwy, brak kasy, praca fizyczna) trochę wspomogą figurkę..A TU GUZIK, NICI NIC Z TEGO , dalej ta sama "atletyka" postury, żadnej kibici i kształtów wiotkich... Po czwarte ...Kilo gwoździ... to moja ulubiona pozycja w rachuneczkach.. Zaczynając budowę nie miałam ( ZERO ABSOLUTNE W TYM TEMACIE!) pojęcia gwoździowego!!! Teraz wiem ..PRAWIE 100 KG GWOŹDZI RÓŻNEGO RODZAJU !!!! MUSZĄ CHOLERY COŚ W SOBIE MIEĆ , ŻEBY ICH TYLE POTRZEBNE BYŁO!!!! Po następne TRZYMAJ SIĘ!!BĘDZIE DOBRZE, BO INNEGO WYJŚCIA NIE MA!!!1 Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.10.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ŻABA 75 kg gwożdzi ???????????? To chyba jescze scenę budujesz - na zakończenie sezonu. Ja kupiłem 12 cal 30 kg 6 cal 20 kg 4 cal 10 kgszpilki gwintowane 12 mm 10 szt + podkładki powiększane i z tego jeszcze 25 % zostało a dacu jest 400 m2. Chyba ten twój fachman przesadza z zamówieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 14 miesięcy to już wychodzi 800 PLN. Niedługo to im sięnie bedzie w ogóle opłacać. 14 miesięcy jest w umowie, a po przekroczeniu tego terminu będą naliczane te karne odsetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ŻABA 75 kg gwożdzi ???????????? To chyba jescze scenę budujesz - na zakończenie sezonu. Ja kupiłem 12 cal 30 kg 6 cal 20 kg 4 cal 10 kg szpilki gwintowane 12 mm 10 szt + podkładki powiększane i z tego jeszcze 25 % zostało a dacu jest 400 m2. Chyba ten twój fachman przesadza z zamówieniami. długi, ja nie wiem, ile trzeba....Wszyscy mówia, że na gwoździe trzeba wydać min 500zł. A że mój szef przesadza, to wiem, zwłaszcza z przesuwaniem terminów rozpoczęcia prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 06.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 A mi się wydaje, że wszystko zależy od techniki cieśli (jeśli te gwoździe mają iść na więźbę). U mnie zeszło jakieś 20-30 kg maks. Ale cieśle jak to mi mówili robili tak jak ich uczyły dziadki Wszystko capowane, bez żadnych płytek i łączników... NAwet się pytali czy na drewniane "gwoździe" łączyć Jakbym chciał już bardzo tradycyjnie... Wiesz, jedni przycinają równo i bach na płytkę, inni się bawią i rzeźbią... SUma sumarum jedna i druga więźba trzyma tak samo, kwestia techniki i upodobania cieśli. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żabciu jak Cię dobrze rozumię z tą pracą łączę się z Tobą w bólu czekania Co do kabla to rzeczywiście racja nie chodzi o to żeby nie pożyczyć tylko chyba należy zapytać właściciela o zgode Trzymam kciukasy żeby szlo dobrze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.10.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żaba, nie zabieraj mi prundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.10.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Się nie łam. Po zakończeniu budowy pozbierasz z ziemi kilka kilo gwoździ i na złom Sam się dziwiłem co tego tak dużo każą kupić (pewnie z 30 kg było - ale u mnie prostszy dach). Jak zebrałem kilka kilo z ziemi to wściekły byłem niemożebnie. Ale później sobie sprawę przemyślałem - przecież jak jest gość na górze, upadnie mu gwóźdź to co ma robić? Albo szybko działa dalej i o gwoździu zapomina - albo złazi po niego na dół tracąc czas. Z dwojga złego wolę to pierwsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żaba, nie zabieraj mi prundu Dzisiaj tez moja szpula u Ciebie? Przed 15 min. widziałam szefa na rumaku, jadącego w kierunku Godzikowic. Jest u Ciebie? A jak sprawują się dekarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.10.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żaba, nie zabieraj mi prundu Dzisiaj tez moja szpula u Ciebie? Przed 15 min. widziałam szefa na rumaku, jadącego w kierunku Godzikowic. Jest u Ciebie? A jak sprawują się dekarze? Dzisiaj tylko zafugowali komin, założyli wróblówki i tyle ich widziałam. a dachówka ma być jutro koło 14.00 czyli nie ma sensu by przyjeżdżali do jakiejkolwiek roboty. A rycerza na rumaku nie widziałam, może gnał do CDN-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts