tab 06.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 To tylko ja jeszcze po prośbie A, zapomnniałam Ja w imieniu brata, bo ma jutro z Toba wf i prosił o lajcik, co by go potem po fitnessie pupa nie bolała, bo biedak jeszcze na angielskim musi wysiedzieć. Prosił o jakąś siatkę albo nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 To tylko ja jeszcze po prośbie A, zapomnniałam Ja w imieniu brata, bo ma jutro z Toba wf i prosił o lajcik, co by go potem po fitnessie pupa nie bolała, bo biedak jeszcze na angielskim musi wysiedzieć. Prosił o jakąś siatkę albo nogę Nie ma sprawy! Załatwione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 proszę teraz to już nawet w- f przez internet można załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.10.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jak to fajnie przejść się po sąsiedzku... nawet swój kabel można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.10.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). Żabko polubiłaś chłopaków w mundurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). a górą nie łaską żabko? w końcu wysportowana jestes, a to do czegos zobowiązuje a tak wyszło że żaba to pełzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żaba zdecydowanie Twój urok nie działa ani na sąsiada zza płotu, ani na energetykę... : ......ani na szefa, ani na budowlańców, ani na ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.10.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). Żabko polubiłaś chłopaków w mundurach? Czekam na zdjęcia siatki tj. ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.10.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żaba zdecydowanie Twój urok nie działa ani na sąsiada zza płotu, ani na energetykę... : ......ani na szefa, ani na budowlańców, ani na ...... ani na...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). a górą nie łaską żabko? w końcu wysportowana jestes, a to do czegos zobowiązuje a tak wyszło że żaba to pełzak Bo , gdybym przeszła górą, to wszystko by się zawaliło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żaba zdecydowanie Twój urok nie działa ani na sąsiada zza płotu, ani na energetykę... : ......ani na szefa, ani na budowlańców, ani na ...... ani na...???? Znajdzie się jeszcze kilku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). a górą nie łaską żabko? w końcu wysportowana jestes, a to do czegos zobowiązuje a tak wyszło że żaba to pełzak Bo , gdybym przeszła górą, to wszystko by się zawaliło! więcej wiary w siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). Żabko polubiłaś chłopaków w mundurach? Czekam na zdjęcia siatki tj. ogrodzenia Jutro fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie). Żabko polubiłaś chłopaków w mundurach? Czekam na zdjęcia siatki tj. ogrodzenia Jutro fotki! po prostu czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ale się uśmiałam z Twojego wieczoru Ale lepiej na zimne dmuchać. ps. brat dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żabciu nie strasz bo nasza dachówka tez pod domem Nawet nie ma jak tego ogrodzić, chcielismy psa zostawic ale stwierdzilismy że ukradli by go razem z tą dachówką Miałas ciekawy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żabciu nie strasz bo nasza dachówka tez pod domem Nawet nie ma jak tego ogrodzić, chcielismy psa zostawic ale stwierdzilismy że ukradli by go razem z tą dachówką Miałas ciekawy wieczór Pochowaj przynajmniej te droższe dachówki...Kominki wentylacjne, gąsiory i inne. A wieczór był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żabciu nie strasz bo nasza dachówka tez pod domem Nawet nie ma jak tego ogrodzić, chcielismy psa zostawic ale stwierdzilismy że ukradli by go razem z tą dachówką Miałas ciekawy wieczór Pochowaj przynajmniej te droższe dachówki...Kominki wentylacjne, gąsiory i inne. A wieczór był super U nas leży tylko połowa dachu i to ta najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 U nas tez tak było dachówkę i wszystkie dodatkowe elemnty tzn. gąsiory krańcówki, wenylacje, zrzuconow trawę !! Ponad 20 000PLn leży sobie w trawie od piątku do poniedziałku!!!!Ogrodzenia nie ma! a i sąsiedziw pewnym oddaleniu... Ale nic nie zginęlo..Tylko te sny !! Ale tak ogólnie to fajne jest to zycie budowlane( w małżeństwie) ..prawda? Czy mi się wydaje tylko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 U nas tez tak było dachówkę i wszystkie dodatkowe elemnty tzn. gąsiory krańcówki, wenylacje, zrzuconow trawę !! Ponad 20 000PLn leży sobie w trawie od piątku do poniedziałku!!!!Ogrodzenia nie ma! a i sąsiedziw pewnym oddaleniu... Ale nic nie zginęlo..Tylko te sny !! Ale tak ogólnie to fajne jest to zycie budowlane( w małżeństwie) ..prawda? Czy mi się wydaje tylko?? No właśnie, jak spać, jak tyle kasy na ziemi leży!! Barwne na pewno!!!!( życie budowlane w małżeństwie.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts