Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie).

a górą nie łaską żabko? w końcu wysportowana jestes, a to do czegos zobowiązuje :D a tak wyszło że żaba to pełzak :D

Mąż podnosi dół falującej siatki, a ja czołgam się pod nią.... . Zamykam budę i wracam tą samą drogą ( juz wiem, jak czują się żołnierze na poligonie).

a górą nie łaską żabko? w końcu wysportowana jestes, a to do czegos zobowiązuje :D a tak wyszło że żaba to pełzak :D

Bo , gdybym przeszła górą, to wszystko by się zawaliło! :lol:

Bo , gdybym przeszła górą, to wszystko by się zawaliło! :lol:

więcej wiary w siebie :D

Żabciu nie strasz bo nasza dachówka tez pod domem :-?

Nawet nie ma jak tego ogrodzić, chcielismy psa zostawic ale stwierdzilismy że ukradli by go razem z tą dachówką 8)

Miałas ciekawy wieczór :)

Pochowaj przynajmniej te droższe dachówki...Kominki wentylacjne, gąsiory i inne.

A wieczór był super :D

Żabciu nie strasz bo nasza dachówka tez pod domem :-?

Nawet nie ma jak tego ogrodzić, chcielismy psa zostawic ale stwierdzilismy że ukradli by go razem z tą dachówką 8)

Miałas ciekawy wieczór :)

Pochowaj przynajmniej te droższe dachówki...Kominki wentylacjne, gąsiory i inne.

A wieczór był super :D

U nas leży tylko połowa dachu i to ta najtańsza :)

U nas tez tak było dachówkę i wszystkie dodatkowe elemnty tzn. gąsiory krańcówki, wenylacje, zrzuconow trawę !! :evil: Ponad 20 000PLn leży sobie w trawie od piątku :evil: :evil: do poniedziałku!!!!Ogrodzenia nie ma! a i sąsiedziw pewnym oddaleniu... :oops: :oops:

Ale nic nie zginęlo..Tylko te sny !! :-? :-?

Ale tak ogólnie to fajne jest to zycie budowlane( w małżeństwie) ..prawda? Czy mi się wydaje tylko??

U nas tez tak było dachówkę i wszystkie dodatkowe elemnty tzn. gąsiory krańcówki, wenylacje, zrzuconow trawę !! :evil: Ponad 20 000PLn leży sobie w trawie od piątku :evil: :evil: do poniedziałku!!!!Ogrodzenia nie ma! a i sąsiedziw pewnym oddaleniu... :oops: :oops:

Ale nic nie zginęlo..Tylko te sny !! :-? :-?

Ale tak ogólnie to fajne jest to zycie budowlane( w małżeństwie) ..prawda? Czy mi się wydaje tylko??

No właśnie, jak spać, jak tyle kasy na ziemi leży!!

Barwne na pewno!!!!( życie budowlane w małżeństwie.... :lol: )