tab 11.10.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Żaba, dawaj zdjęcia Jak przyjadę w środę, to od razu jadę do Ciebie płytkę na kominie "oblookać". Ech Ci budowlańcy, pogoda łdna to co będą się pocić. Przykro mi Tab, ale zdjęć dzisiaj nie będzie..... Przyjedź! Powiesz mi, czy ta płytka pasuje do dachówki, bo nadal nie jestem pewna.... A u Ciebie kładą już dachówkę??? Ponoć wczoraj dachówka została poukładana na dachu, a czy to prawda?? A, chyba też czapę kominową pomalowali. Zobacze gdy przyjdę... już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 zaba spory małżeńskie zawsze bardzo mnie dołują nawt jeśli są krótkie No i ty byłas poszkodowana fizycznie Ale dobrze, ze szybko sie pogodziliście No i co wynikło ze śledztwa czyje deski pakował do piwnicy, twoje czy szefa Pozdrówka i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 11.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Żaba, przyznam, że jestem oczarowany Twoim dziennikiem. Nadmienię delikatnie, że idę ze swoją budową budową, "łeb w łeb" i...koją moje skołatane nerwy perturbacje, które przechodzisz na budowlanym poligonie.Może jestem przednia świnia, ale jakoś mi lżej, jak czytam o Twoich problemach. Wniosek: na wszystkich budowach ludzie mają podobne problemy.Swojego dziennika nie zakładam, piszesz go przecież za mnie.(GRATIS!)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.10.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Super zdjęcia! Żaba z taczką jest the best of the best Kominy wyglądają superowo ciekawe jak będą wyglądały z dachówką Domek wygląda jak Mały Pałacyk - zaje-fajny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.10.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 . Ale coscie się naszarpali po ćmoku, to Wasze. Prawie jak seks w windzie ;- Gerion Gerion Czy masz jakieś doświadczenie w tym temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.10.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Super zdjęcia! Żaba z taczką jest the best of the best Kominy wyglądają superowo ciekawe jak będą wyglądały z dachówką Domek wygląda jak Mały Pałacyk - zaje-fajny Pozdrawiam Facio, Cieszy mnie, że podobają Ci kominy i mój domek Wklejając te zdjęcia, myślałam o Tobie... ...Przecież czekałeś od czwartku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Super zdjęcia! Żaba z taczką jest the best of the best Kominy wyglądają superowo ciekawe jak będą wyglądały z dachówką Domek wygląda jak Mały Pałacyk - zaje-fajny Pozdrawiam Facio, Cieszy mnie, że podobają Ci kominy i mój domek Wklejając te zdjęcia, myślałam o Tobie... ...Przecież czekałeś od czwartku.... DZIĘKUJĘ Jak widzisz czekałem cierpliwie i się doczekałem Naprawdę kominy i domek super Adze też się podobają właśnie je oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.10.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Żaba, przyznam, że jestem oczarowany Twoim dziennikiem. Nadmienię delikatnie, że idę ze swoją budową budową, "łeb w łeb" i... koją moje skołatane nerwy perturbacje, które przechodzisz na budowlanym poligonie. Może jestem przednia świnia, ale jakoś mi lżej, jak czytam o Twoich problemach. Wniosek: na wszystkich budowach ludzie mają podobne problemy. Swojego dziennika nie zakładam, piszesz go przecież za mnie.(GRATIS!) Pozdrawiam! Dzięki! Bardzo miło to czytać! Ja też czytając dzienniki innych często nabieram dystansu do swoich budowlanych problemów. Czy naprawdę u Ciebie też są takie jaja??? Załóż dziennik, plizzzzz A gdzie i co budujesz??? Pozdrawiam Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 11.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 hej Żaba fajnie się czyta Twój dziennik:-) Domek wygląda świetnie a kolorek na kominach wyszedł ekstra. Na początku dziennika wyczytałam, że wierciłaś studnie. Mogłabys podać namiary na Pana Z. Ja rozpoczynam budowę co prawda z drugiej strony Wrocławia ale może nie będzie to problemem pozdrowionka i pisz często bo lubię Cię czytać marzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.10.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 hej Żaba fajnie się czyta Twój dziennik:-) Domek wygląda świetnie a kolorek na kominach wyszedł ekstra. Na początku dziennika wyczytałam, że wierciłaś studnie. Mogłabys podać namiary na Pana Z. Ja rozpoczynam budowę co prawda z drugiej strony Wrocławia ale może nie będzie to problemem pozdrowionka i pisz często bo lubię Cię czytać marzka Jak ja lubię takie pochwały!!!!! Dzięki,marzka, Jak znajdę namiary na pana od studni, to napiszę Ci na priva, choć nie jest ani tani, ani rewelacyjny ( kręci ręcznie, różdżkę chyba miał zepsutą, bo musiał wiercić w innym miejscu....) Sama nie wiem czy wart jest polecenia....ale na pewno uczciwy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.10.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Żaba kominy świetne!!! Kiedy dachówka??? Bardzom ciekawa jak kolorki się "ułożyly"? Zdjęcia, juz tradycyjnie u Ciebie fajniaste. Z taczką , moim zdaniem mniej twarzowo niz z rowerkiem, nie wspominając słupów, stępli. Do całaściowo wygląda imponująco..nie mogę się doczekać zdjęć domku z więźbą. Chałupa proporcje jakby zmienia..na korzyść oczywiście.. Więc czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.10.2005 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Żaba kominy świetne!!! Kiedy dachówka??? Bardzom ciekawa jak kolorki się "ułożyly"? Zdjęcia, juz tradycyjnie u Ciebie fajniaste. Z taczką , moim zdaniem mniej twarzowo niz z rowerkiem, nie wspominając słupów, stępli. Do całaściowo wygląda imponująco..nie mogę się doczekać zdjęć domku z więźbą. Chałupa proporcje jakby zmienia..na korzyść oczywiście.. Więc czekam.... Kiedy dachówka???? Sama chciałabym wiedzieć, Miała być w sierpniu.... Ja też nie mogę doczekać się więźby.... Co???? Że niby z taczką mniej twarzowo????? Następne zdjęcia Cię zaskoczą!!! Szykuję coś extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Żabciu bardzo ładne kominy, czekam na dachówkę Zdjecia jak zawsze świetne Trzymam kciuki za dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 11.10.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jak ja lubię takie pochwały!!!!! Dzięki,marzka, Jak znajdę namiary na pana od studni, to napiszę Ci na priva, choć nie jest ani tani, ani rewelacyjny ( kręci ręcznie, różdżkę chyba miał zepsutą, bo musiał wiercić w innym miejscu....) Sama nie wiem czy wart jest polecenia....ale na pewno uczciwy Pozdrawiam hehe, zepsuta różdżka to może faktycznie nie będę ryzykować... wiesz tak oglądam Twoje zdjęcia...Twoich dzieci i myślę sobie, że ty cholerka chyba je w podstawówce urodziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No żabcia ale ładna ta taczka!!! któremu z panów rąbnęłaś?? aaa i żabcia nie strasz swoim wzrokiem tego biednego pana od chowania desek, bo zawału dostanie albo takiego wytrzeszczu oczu na zawsze.. A domek masz wspaniały i te piękne kominy ech... tylko pozazdrościć tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.10.2005 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No żabcia ale ładna ta taczka!!! któremu z panów rąbnęłaś?? : Ta taczka jest mojego męża! Mam też krzywe grabie... .Naprawdę są krzywe!Ale tak specjalnie krzywe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No żabcia ale ładna ta taczka!!! któremu z panów rąbnęłaś?? : Ta taczka jest mojego męża! Mam też krzywe grabie... .Naprawdę są krzywe!Ale tak specjalnie krzywe..... A od czego one tak się wykrzywiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.10.2005 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No żabcia ale ładna ta taczka!!! któremu z panów rąbnęłaś?? : Ta taczka jest mojego męża! Mam też krzywe grabie... .Naprawdę są krzywe!Ale tak specjalnie krzywe..... A od czego one tak się wykrzywiły One się nie wykrzywiły! Takie sprzedają w Praktikerze...Mają powyginaną rączkę, żeby wygodnie się grabiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A to ja takich nie widziałam Do czego to dochodzi nawet grabie krzywe sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 12.10.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A to ja takich nie widziałam Do czego to dochodzi nawet grabie krzywe sprzedają Andrzejko, Zaba trochę się wstydzi, ale te grabie to skutek naszej dyskusji w samochodzie po setnym sprawdzeniu koloru płytek Poproszę Zabę, zeby wkleiła zdjęcie grabi i porównasz do jej wgięcia lędźwiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts