facio 13.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Co???? Że niby z taczką mniej twarzowo????? Następne zdjęcia Cię zaskoczą!!! Szykuję coś extra! to może i ja popatrzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 No coraz ladniej u ciebie Zaba. Kominy super! Czekamy na reszte. A że jestes fotogeniczna babka to z taczkami tez super wygladasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 14.10.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Żaba, wielkie dzięki za.... wiesz za co, leży pokryta pyłem, bo deszczu brak, a wody bieżącej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.10.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Żaba, wielkie dzięki za.... wiesz za co, leży pokryta pyłem, bo deszczu brak, a wody bieżącej nie mam. Proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.10.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 a co żaba u ciebie, ruszyli z robotą, nie bądź taka zdaj w końcu relacje, chyba, że nadal czekasz na ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 I zdjęcia pokaż ..Tak jak obiecalać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Zaba my byśmy cię podnieśli na duchu w te smutne i bolesne dni Chcemy słuchac dobrych wiadomości jak najczęściej ale jak sa złe to jesteśmy po to by pocieszać Zdrówka dużo i szanuj sie i oszczędzaj A co do cieśli to ich czas w końcu na twojej budowie przeminie i pozostana wspomnieniem no i oczywiście zostanie po nich pamiątka w postaci wieźby Trzymaj sie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Zaba my byśmy cię podnieśli na duchu w te smutne i bolesne dni Chcemy słuchac dobrych wiadomości jak najczęściej ale jak sa złe to jesteśmy po to by pocieszać Zdrówka dużo i szanuj sie i oszczędzaj Trzymaj sie ciepło Dzięki Andrzejko, dobra kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.10.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 zaba może spróbuj podejść do swojej budowy z lekkim przymróżeniem oka, wiem wiem łatwo mówić, ale po prostu szkoda zdrowia, ciesz się tym co masz - a przede wszystkim tą więźbę pokaż i nam Pozdrawiam i uśmiechnij się jesteśmy z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.10.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 czeamy, czekamy na zdjęcia a smutki precz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Żabciu głowa do góry Pisz pisz o wszystkim, budowa nie składa się z samej sielanki ( a szkoda ). Pocieszę Cie że kasy to nam też brakuje ale co tam jakoś bedzie czekam na fotki i trzymam kciukasy Ps. Nie stresuj tak swoejgo biednego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 18.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Żabko,prosze, nie martw się, bo nie ma czym. Chyba muszę do Ciebie podjechać i pocieszyć, bo takie pisanie może nic nie dać. I głowa do góry, pamiętaj, Ty jesteś Panią tej budowy, a nie te "denne buce".I to co mówią miej głęboko gdzieś. A ku pokrzepienu serc, zostawiam obrazek, dość duży, więc tylko link do niego:http://www.obrazki.jeja.pl/4/11.php ps. jestem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki Wam wszystkim Teraz juz jest dobrze. Też sobie tłumaczę, że nie warto tak wszystko przeżywać. Ale jakoś nie zawsze to pomaga. Wiecie co???? Dawno nie piłam gingersa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Żabko, prosze, nie martw się, bo nie ma czym. Chyba muszę do Ciebie podjechać i pocieszyć, bo takie pisanie może nic nie dać. I głowa do góry, pamiętaj, Ty jesteś Panią tej budowy, a nie te "denne buce". I to co mówią miej głęboko gdzieś. ps. jestem z Tobą. W zupełności masz rację! Nie będę się przejmować gadaniem tych...... Dzięki za ciepłe słowa. Jutro pan "trzeci" przywozi mi folie i inne dodatki. Może jakoś jutro się spotkamy....??????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Widzę, że mocno pogalopowaliście do przodu jak mnie nie było... Aż miło popatrzeć na te kominy. Płytka na oko burgund lub wiśnia... piękna nie powiem. Widzę, że wylewacie czapy na kominach i tu mam pewne pytanie - czy będą miały kapinosy? Szkoda by było żeby woda z czapy ściekałą po boku komina? Nie wiem jak w okresie wczesno zimowym i wczesnowiosennym (skoki temperatury) taka ściekająca woda może wpływać na płytki a dokładnie na fugi. Co do ekip - To Ty jesteś Panią na budowie i przeganiać Ciebie nikt nie powinien - co najwyżej delikatnie zwrócić uwagę o zagrożeniach... nie lubię takich wrednych majstrów. Widzę rónież że nabyłaś piękną taczkę - Castorama? Jest świetna tylko dokręć najpierw wszystkie śruby... łatwo się gubią i uważaj na krawężniki i inne twarde przedmioty. To przykre doznanie gdy załądowana rozpędzona taczka uderza rurką przy kole w przeszkodę. Ta rurka to włąśnie (moim skromnym zdaniem) najwieksza wada i zaleta tej taczki. Zaletę widać przy wysypywaniu. Pozdrawiam i życzę by kominy szybko zadymiły - to wielka frajda siedzieć i patrzeć na dym ze swojego komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Płytka na oko burgund lub wiśnia... piękna nie powiem. Widzę, że wylewacie czapy na kominach i tu mam pewne pytanie - czy będą miały kapinosy? Szkoda by było żeby woda z czapy ściekałą po boku komina? Nie wiem jak w okresie wczesno zimowym i wczesnowiosennym (skoki temperatury) taka ściekająca woda może wpływać na płytki a dokładnie na fugi. . No właśnie, a płytka miała byc ciemno brązowa..... . Ale taka też mi się podoba. A co do kapinosów, to nikt mi nie mówił, że powinny być. Jedna czapa jest oryginalna, druga wylewana....A jak się robi takie kapinosy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.10.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 U mnie boki czap są obłożone płytkami a krawędź jest cieńsza od wyskokości płytki. Płytka zwisa za krawędź i tworzy kapinos. Jeśli by się taki chciało uzystać przy wylewaniu trzeba by zrobić podcięcie od dołu. Nie wiem czy są konieczne, ale wszędzie gdzie widzę są zalecane. Tak z ciekawości - ile kosztuje gotowa czapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 18.10.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Żabko, prosze, nie martw się, bo nie ma czym. Chyba muszę do Ciebie podjechać i pocieszyć, bo takie pisanie może nic nie dać. I głowa do góry, pamiętaj, Ty jesteś Panią tej budowy, a nie te "denne buce". I to co mówią miej głęboko gdzieś. ps. jestem z Tobą. W zupełności masz rację! Nie będę się przejmować gadaniem tych...... Dzięki za ciepłe słowa. Jutro pan "trzeci" przywozi mi folie i inne dodatki. Może jakoś jutro się spotkamy....??????. Daj znać, jak będziesz wybierać się na budowę, to podjadę. Czy "trzeci" ma dachówkę przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Tak z ciekawości - ile kosztuje gotowa czapa? Mąż zapłacił 225,30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 [ Daj znać, jak będziesz wybierać się na budowę, to podjadę. Czy "trzeci" ma dachówkę przywieźć? Dobrze! Nie wiem czy przywiezie dachówkę. Myślałam, że z Tobą to ustalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts