inż. Mamoń 21.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Nie był zachwycony, że będzie musiał czekać cały tydzień. Niech poczuje jak to jest. Wiele razy na niego czekałam, a on wymyślał różne bajeczki....Ale ja wcale nie jestem pamiętliwa..... I słusznie niech czeka nawet 2 tygodnie... i rzeczywiście wcale nie jesteś pamiętliwa Bardzo okazała ta Twoja chałupa. Sąsiad (ten od przestawiania płotu) zzielenieje z zazdrości jak murłata po kąpieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.10.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 teraz to już wygląda jak dom! zawsze gdy są już zarysy idzie z górki...no to masz już z górki a z tą kasą dokonale zrobiłaś....mnie już też zmusili do tego! iel można się prosić i robić z siebie idiotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elo 21.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam:) domek jest śliczny twój dziennik czyta sie rewlacyjnie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Żabciu ślicznie wygląda ta Twoja Zosia Nabiera kształtów A co do wypłaty bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.10.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Żaba pamietam sprawę drewna.... było tego za wiele jak policzyliście ale Wasz szefuńcio mówił, że potrafi liczyć... Sąsiadowi nie ufaj a jak mocno kuleje to mu trzeba drugą nogę roz...walić to się położy... odpuść sobie rozmowę z nim, na nic to... kulawy tego płotu nie przestawi... nad Tobą nikt się nie użali... (oprócz forumowiczów, którzy i tak niczgo nie zmienią...) Co do okien to dobry pomysł, za 150 pln na wiosne ich nie wstawisz a tak będziesz już miała gotowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Sąsiad (ten od przestawiania płotu) zzielenieje z zazdrości jak murłata po kąpieli ... Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Sąsiadowi nie ufaj a jak mocno kuleje to mu trzeba drugą nogę roz...walić to się położy... odpuść sobie rozmowę z nim, na nic to... kulawy tego płotu nie przestawi... nad Tobą nikt się nie użali... (oprócz forumowiczów, którzy i tak niczgo nie zmienią... Co do okien to dobry pomysł, za 150 pln na wiosne ich nie wstawisz a tak będziesz już miała gotowe. pozdrawiam A co zrobiłbyś na moim miejscu???? Oddał sprawę do sądu, czy sobie odpuścił.... Fajnie, ze poparłeś mnie w sprawie okien. Zakładam na 99,9% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Sąsiadowi nie ufaj a jak mocno kuleje to mu trzeba drugą nogę roz...walić to się położy... odpuść sobie rozmowę z nim, na nic to... kulawy tego płotu nie przestawi... nad Tobą nikt się nie użali... (oprócz forumowiczów, którzy i tak niczgo nie zmienią... Co do okien to dobry pomysł, za 150 pln na wiosne ich nie wstawisz a tak będziesz już miała gotowe. pozdrawiam A co zrobiłbyś na moim miejscu???? Oddał sprawę do sądu, czy sobie odpuścił.... Fajnie, ze poparłeś mnie w sprawie okien. Zakładam na 99,9% do sądu ... albo.... sam bym się wziął za przestawianie.... od swojej strony by nie wchodzić na jego część... (ale to chyba łatwo pisać, co nie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 To jutro na budowie u was fajny dzień sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 21.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Nasze okna będą tylko doświetlały poddasze, bo będą dość wysoko ( dopiero teraz to wyszło, niestety) i muszą otwierać się na dole. Dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Jak to na dole, czy to znaczy, ze klamka jest na dole czy też od dołu się otwierają do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Jak to na dole, czy to znaczy, ze klamka jest na dole czy też od dołu się otwierają do góry No tak, klamka....Chyba tak..... Na pewno tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Widzę Żabciu że jutro mamy pracujące soboty Okna wstawcie tak jak radzą tutaj wszyscy można wyjąc ramę z szybą a otwór zabezpieczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Jak to na dole, czy to znaczy, ze klamka jest na dole czy też od dołu się otwierają do góry No tak, klamka....Chyba tak..... Na pewno tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Veluxy te co ja kupiłem mają klamkę na dole i otwierają się albo całą płaszczyzną na górnym zawiasie alboo obrotowo a wysokości 2/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.10.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 W fakro tez jest taka opcja: Albo zawiasy u gggggóry , albo na wysokości 2/3. Myślę że tu cena powinna zadecydować bo produkt porównywalny! Przynajmniej w mojej ocenie. A krokwie spróbuj wymienić na łaty. Nasz tartak poszedł na taki uklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Myślę, że wybierzemy Fakro lub Vellux. Żaba, taki mały drobiazg: zwróć uwagę na sposób otwierania okien. My wybraliśmy Fakro, bo otwierają się na dole. W Velluxach są dodatkowe rozwiązania pozwalające na otwieranie okna, ale zobacz czy ci to będzie odpowiadało. Veluxy te co ja kupiłem mają klamkę na dole i otwierają się albo całą płaszczyzną na górnym zawiasie alboo obrotowo a wysokości 2/3. No to takie by mi odpowiadały. A otwierają się na tyle, że może wyjść kominiarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 W fakro tez jest taka opcja: Albo zawiasy u gggggóry , albo na wysokości 2/3. Myślę że tu cena powinna zadecydować bo produkt porównywalny! Przynajmniej w mojej ocenie. A krokwie spróbuj wymienić na łaty. Nasz tartak poszedł na taki uklad. Łaty już kupiłam....pewnie też za dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.10.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 No to KLOPS! Buduj pergolę lub kuchnię letnią lub inne elementy arch. wypoczynkowej. Chociaż , jezeli chodzi o Ciebie ,to jakiś rowerek musiałabyś sobie wystrugać....A moze tor przeszkod na dzialce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts