Gerion 21.10.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Żaba - tylko Veluxy, zwłaszcza jak mają być do łązienki na poddaszu A krokwiami się niemartw. Ja mam ścinków jakieś 0,7m3 a z resztek słupów i krokwi zbiłem pancerny kibel jak na wiosnę zrobię szambo to z kobla odbiję deski, lekko zmienię konstrukcję i przerobię na małą drewutnię...Myśl ekologicznie - nic się nie może zmarnować. Zwłaszcza Twoje pieniądze. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 No to KLOPS! Buduj pergolę lub kuchnię letnią lub inne elementy arch. wypoczynkowej. Chociaż , jezeli chodzi o Ciebie ,to jakiś rowerek musiałabyś sobie wystrugać....A moze tor przeszkod na dzialce ? Nieźle kombinujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Żaba - tylko Veluxy, zwłaszcza jak mają być do łązienki na poddaszu A krokwiami się niemartw. Ja mam ścinków jakieś 0,7m3 a z resztek słupów i krokwi zbiłem pancerny kibel pozdrawiam Gerion Pancerny kibel?????? Szkoda, ze dzisiaj też zamiast zdjęć widzę w Twoim dzienniku same xxxxx A dlaczego tak chwalisz właśnie Veluxy???? Fakrom cos brakuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 [No to takie by mi odpowiadały. A otwierają się na tyle, że może wyjść kominiarz? Pisałem ci już ,że jedno na strycu nad garażem jest z funkcją wyłazu dachowego czyli otwiera się na bok i to tak ,że po otwarciu skrzydło kładzie się na płaszczyżnie dachu.Wziąłem otwierane w prawo bo po lewo jest kosz i będzie mógł się kominiarz po nim drapać do komina. Dla mnie Veluxy (wiem że zaraz będzie burza) są staranniej wykończone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Żabciu, tobie zostały krokwie a mi zabrakło i to dokładnie 6 metrowych, tylko nie wiem jakie wymiary, ale pewno takie jak moje, gdybyś budowła się bliżej to bym odkupiła je od Ciebie A co do okien połaciowych, to tak nagłośniłaś to w swoim dzienniku, że żaden złodziej nie odważy się wejść na Twoją działkę i cokolwiek ukraść, bo tylu internautów czyta Twój dziennik, że chyba zbyt szybko po tym złodziej by wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Przecież każdy potencjalny złodziej wie, że o każdej porze dnia i nocy może się pojawić jak duch rower z Żabcią. Kto by tak chciał ryzykować... Żabcia tylko z gracją zeskoczy z roweru i...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/179rzeznia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.10.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Przecież każdy potencjalny złodziej wie, że o każdej porze dnia i nocy może się pojawić jak duch rower z Żabcią. Kto by tak chciał ryzykować... Żabcia tylko z gracją zeskoczy z roweru i...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/179rzeznia.gif Jagna święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Zabka, coraz ladniej u Was. Niedlugo dach..Ale emocje rosna...Pamietam to uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 żaba , a twoja Zosia pięknieje z dnia na dzień, ciekawe jak będzie się prezentować w brazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 żaba , a twoja Zosia pięknieje z dnia na dzień, ciekawe jak będzie się prezentować w brazie też jestem ciekawa...... Do tego będą drewniane słupy na tarasie..... Mam nadzieję, że będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Zabka, coraz ladniej u Was. Niedlugo dach..Ale emocje rosna...Pamietam to uczucie... Masz rację! Aż chce się żyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Przecież każdy potencjalny złodziej wie, że o każdej porze dnia i nocy może się pojawić jak duch rower z Żabcią. Kto by tak chciał ryzykować... Żabcia tylko z gracją zeskoczy z roweru i...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/179rzeznia.gif To prawda, jestem tam tak często, że ludzie mieszkający w kamienicy, już mi się kłaniają, nawet tzw. element..... Myślę, że gdybym zobaczyła złodzieja, to na wrzasku by się skończyło, chociaż w wyobraźni to lałabym niekoniecznie po głowie, raczej po ja..... Jagna, skąd masz takie fajne ikonki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 23.10.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Żaba, jak juz zrobia te słupy, to wpadne pooglądać. Bo u mnie słupów niestety nie będze. Raptem jeden, do tego obłożony klinkierem lub innym ustrojstwem. Ale co tam, będziesz mieć ładnie z tymi drewnianymi słupami.A co do pozostałego drewna, to pomysł z pergolą nie jest głupi. Możesz w ten sposób osłonić się od Jasiów Wędrowniczków, co łażą wzdłuż płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.10.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 No, no - pięknie tej Waszej Zosi z więźbą na głowie Ale żeby zaraz żabę wieszać na więźbie Co na to ekolodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Piekne te najnowsze zdjecia. wszedzie widac tyle radosci. A Zosia z okna sasiadki.., no, co tu duzo mowic. To bedzie dom - luksusowy. Pieknie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tak z ciekawości - ile kosztuje gotowa czapa? Mąż zapłacił 225,30 zł A ile tych czap mam Ci wykonać? Wymiar nie gra roli... Kurcze - toż to nisza na rynku budowlanym - czapy na kominy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Co???? Że niby z taczką mniej twarzowo????? Następne zdjęcia Cię zaskoczą!!! Szykuję coś extra! to może i ja popatrzę? Widzieliście kiedyś Żabę wiszącą na więźbie??? Żaba czy to właśnie te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Co???? Że niby z taczką mniej twarzowo????? Następne zdjęcia Cię zaskoczą!!! Szykuję coś extra! to może i ja popatrzę? Widzieliście kiedyś Żabę wiszącą na więźbie??? Żaba czy to właśnie te zdjęcia? No niekoniecznie! Miały być bez ubrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tak z ciekawości - ile kosztuje gotowa czapa? Mąż zapłacił 225,30 zł A ile tych czap mam Ci wykonać? Wymiar nie gra roli... Kurcze - toż to nisza na rynku budowlanym - czapy na kominy... Już wykonał jedną. Popatrz na zdjęcia kominów. Poznasz, która czapa oryginalna, a która wylana na budowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 ansi, Zelijka, miło mi, że Wam się podoba moja Zosia. Może nie będzie luksusowa, ale na pewno swojska... tab, jak zwylke zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts