i_ska 23.10.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Żaba boska jesteś, jeszcze brakuje mi żabci na kominie, a co do zośki to chałupa, aż się marzy, gratulki z okazji więźby, teraz kolej na dachóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.10.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Co???? Że niby z taczką mniej twarzowo????? Następne zdjęcia Cię zaskoczą!!! Szykuję coś extra! to może i ja popatrzę? Widzieliście kiedyś Żabę wiszącą na więźbie??? Żaba czy to właśnie te zdjęcia? No niekoniecznie! Miały być bez ubrania... uffff bez ubrania... no to poczekam jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 to i ja do tego czekania się dołaczam Powtórzę to co już w cześniej pisałem, super jest ta wasza Zosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.10.2005 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 i_ska, Marcel2000, dzięki bardzo! Takie opinie dodają skrzydeł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Zaba a ile ty już umów na reklamowanie materiałów budowlanych podpisałaś O ile sobie przymoninam to taczka była z gracją prezentowana, bloczki , stemple, hmmm co jeszcze No ale ta więźba przebija wszystko a jak jeszcze mówisz, ze miało być bez ubrania to chyba stawka powinna być o wiele większa Może pomyśl nad zmianą zawodu Doskonale na tych zdjęciach wyglądasz Zosia zresztą też pięknie się prezentuje Wklejaj wszystkie fotki jakie masz bo są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.10.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Żaba to to już prawie DOM całą gębą - jeszcze tylko czapeczka i chałupa jak się patrzy będzie. Co do okien dachowych to załóżcie może jeszcze taki prosty alarmik na przerwanie żyłki czy wyjęcie zawleczki, zawsze to jakiś straszak. A tak na marginesie, to ja żabę w takiej pozycji to tylko żekotkę widziałem. Nawet rekin (znaczy mój syn) stwierdził, że fajnie mieć taką rozrywkową panią od wuefu. Pozdrawiamy ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Żaba - świetnie wygląda Wasz dom. Naprawdę jest bardzo okazały, A przy okazji bardzo dobre jest to zdjęcie z okien sąsiadki. Naprawdę nie miałem dotąd żadnego wyobrażenia o całym otoczeniu Waszego domu. To otoczenie jest też fajne. PS - żaba wisząca POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 23.10.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Żaba, jak wspaniale wygląda Twój domek !!! Więźba prezentuje się świetnie i świetnie wyglądasz na wisząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.10.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dołączam do przedmówców!! Wszystko GIT!!! A zdjęcie z okien sąsiadki REWELACJA!!! Domek wygląda BARDZOOOO zgrabnie!!! O właścicielce domku nie wspominająć!! NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Niestety Zabka nie znam nic na temat okien Roto. U nas beda Fakro, wlasnie ze wzgledu na klamki...Sama sie zastanawiam jak beda sie sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Niestety Zabka nie znam nic na temat okien Roto. U nas beda Fakro, wlasnie ze wzgledu na klamki...Sama sie zastanawiam jak beda sie sprawdzac A masz już je zamontowane na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Nareszcie w ELICIE FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Mam na balkonie, zapakowane do wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.10.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Nareszcie w ELICIE FORUM Gratuluję 1000 posta i witam w ELYCIE FORUM ps. w temacie okien nic nie pomogę... ze znanych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Nareszcie w ELICIE FORUM Szczere gratulacje i zycze rychlej przeprowadzki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Gratki elito forumowa A co do okien dachowych to chętnie też skożystam z twoich porad Ja myśłałam o Fakro a mówisz że te rokko mają siłowniki Musze sprawdzić ceny u nas na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 25.10.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Żabcia ja tez byłam uparta na velux, ale co hurtownia to mi je odradzali po pierwsze cena a po drugie wcale nic rewelacyjnego, chciałam fakro facet też się ździwił, że nie znam ROTO wycenił je pokazał nam i jestem zachwycona też je zamówiłam, dobry wybór żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Żabcia ja tez byłam uparta na velux, ale co hurtownia to mi je odradzali po pierwsze cena a po drugie wcale nic rewelacyjnego, chciałam fakro facet też się ździwił, że nie znam ROTO wycenił je pokazał nam i jestem zachwycona też je zamówiłam, dobry wybór żabciu A ja na początku myślałam, ze facet chce sie pozbyć mało chodliwego towaru z hurtowni. No to prawie jestem zdecydowana. Jaki dostałaś upust od ceny katalogowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 25.10.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Hej, hej. Byłam dzisiaj w okolicy i zerknęłam z daaaaaaaaaaaaleka na ołatowany/ołacony*) daszek - daszysko Trochę zielony ale fajny, czekam na dachówkę, aż położą. Czy ekipa dekarzy jeździ białym kombi? To ci sami co u mnie? Wiesz, Miodka nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 . Czy ekipa dekarzy jeździ białym kombi? To ci sami co u mnie? Wiesz, Miodka nie znają Cały czas pracuje ta sama ekipa, która robiła więźbę. Wiesz, nie słyszałam, żeby przeklinali, może przy mnie się ograniczają... Ci, którzy Miodka nie znają pracują u p. S w Stanowicach....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts